10

Mente in China

преди 3 години

Ще си карат на кучешко и прилепи.

9

Партията Нареди

преди 3 години

като Нямо Американско Свинско, ще Ядете Ухански Прилеп! За Партию, За Родину, за СиЗинПину!

8

Китайска Чума Ухан

преди 3 години

с Комунистически Китай е Свършено!! ШиЖинПину най-вероятно го чака ВътрешноПартиен Преврат и Екзекуция, защото дори Пекинските К0мундета не са в състояние да си позволят такава Конхронтация със САЩ!!

7

Тонката

преди 3 години

Кво свинско бе?:):):)Китайците нагъват полусурови плъхове,прилепи,змии,маймуни,цибетки,кучета,котки,червеи,скакалци и много ориз:):):):)

6

Анонимен

преди 3 години

Бай Днчо добре се усети дахване последния влак,ако беше продължил политиката на Обама още 2-3 години и САЩ нямаха шанс, но уви стана друго. Сега ще се унтуват още малкои за изборите всичко ще е добре.

5

като отчетем

преди 3 години

, че селското стопанство е доста механизирано и ангажира малко работна сила...особено производството на соя и свинско месо когато америка наложи реципрочни санкции на потребителски стоки внос от китай мисля , че китай ще загуби доста повече работни места.освен това соя америка може да изнесе където си поиска но китайските стоки е трудно да им намериш пазар

4

Щерю

преди 3 години

"Някъде под връх Тяншан,във едно градче Уханимало китаец Ян.Преживявал той нормално,но веднъж и най-фаталновлязъл във един бордел,хапнал прилеп с бешамел,сетне се поразболели след малко поумрел." (от в-к Стършел)

3

Анонимен

преди 3 години

По-добре бай Дончо да хапваше голями залъци, отколкото да казва голями думи. Език мой - враг мой.

2

Анонимен

преди 3 години

Нека САЩ си яде гмо-то, Китай си имат ТКЗС-то.

1

Анонимен

преди 3 години

Санкциите започнаха, както се и очакваше.