11

Анонимен

преди 4 години

Хаха милите русофили, обречени да живеят в завист и самозаблуди.

10

Анонимен

преди 4 години

Майското, пиндостанско изстрелване безусловно е частен успех на SpaceX, но да не искате да ме убедите, че трябва да се възхищавам и да ръкопляскам на постижение, което е рутина за руската космонавтика вече почти 70 години, а ако вземем предвид скачването - рутината е от почти 50 години? По-добре ръкопляскайте на Мъск, който пее на руски език песента "Земля в илюминаторе" на руската рок-група Земляне.

9

Анонимен

преди 4 години

Можел да лети без руснаците тук някакъв... Ти къде по-точно ще летиш бе байно? Ти, който цял живот пълзи и лазиш...

8

Руслан П.

преди 4 години

До АнонименСички знаеме, че Американците са много ***, даже един ракетен двигател не могат да направат.

7

Анонимен

преди 4 години

Още не са се върнали, за да се нарича успех.Второ, снощи по новините казаха, че не се знаело колко време новите астронавти щели да останат в станцията, от един до 4 месеца. Което говори за липса на сигурност при адаптацията и при работата, за която евентуално са изпратени. А може и въобще да нямата собствена научна програма.Трето, изстрелване на ракета не е създаване на постоянна орбитална станция.

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо не може да заглуши успеха на СпейсХ

5

До 4

преди 4 години

Кога ще е бунта?

4

Анонимен

преди 4 години

Голяма радост, и на совалките така се радваха едно време,едната се взриви след излитането, друга се разпадна при кацането,така че много е рано за голямата радост

3

Шефа

преди 4 години

Борисов , не ти знам мерките , но като знаем каква си пинтия за собствения си народ , как изби животните на българина , как затапи бизнеса в България и тебе те чака бунт на гладните !Начело ще са пенсионерите и ще те търсят да те лопнат по тиквата , я с тиган , я с тенджера!Този път обаче ще участвуват и олигарсите които ограбваш , така нещата много ще се усложнят!

2

Анонимен

преди 4 години

Нека краварника да гори до небето.

1

Реално

преди 4 години

никой не му пука.