18

Цола Драгойчева

преди 4 години

До 14Брей, ти да видиш. Я ми сметни следното :2 милиарда долара пенсионни фондове на Царство България конфискувани през 1947 година на колко милиарда се равняват сега?

17

Анонимен

преди 4 години

До Цола Драгойчева 12Тролажа започна с пропагандата, че пенсионерите в Бг са много богати.Добре, че децата на пенсионерите емигрираха, че да пращат пари в Бг.Най- големият "чуждестранен инвеститор" за Бг са българските емигранти. А държавните хрантутници на бюро плюят по родителите- пенсионери на "чуждестранния инвеститор".Хейтът в сайта започна.

16

славянин

преди 4 години

Е да ама от 13-ти март насам милите ни ''бащици и майчици'' във властта толкова се ''загрижиха'' за нашите живот и здраве, нали!?

15

До 13

преди 4 години

Пенсионерите в България са 2,5 милиона.Така че,баба ти от Долно *** може и да не стигне до жълтите плочки,но останалите може и нейните права да защитят.Ако не ги е страх,де.

14

Анонимен

преди 4 години

единственото управление, при което 10 год. не са вдигани пенсиите

13

Анонимен

преди 4 години

До Цола ДрагойчеваСекретно постановление на Политбюро от 1963. Комунистите прилапаха пенсионния фонд.

12

Цоле,

преди 4 години

Сребърния фонд беше изяден по време на демокрацията,или по-скоро отклонен незнайно за какво от един герберски министър,който сега си живее живота в САЩ.

11

Цола Драгойчева

преди 4 години

Бедни, но хвърлят десетки хиляди левове от балконите на телефонните измамници!Да не говорим, че повечето получават пари от децата и внуците, работещи в чужбина. И да не забравяме, че пенсиите са им малки, защото навремето компартията прибра парите от пенсионните фондове. Факт!

10

3реДнь КлаЗь

преди 4 години

Пенсионерите си бяха бедни и преди вируса , но когато магазините на дребно надуха цените по европейски ....ами дефакто стабилно умрели сте ....

9

Анонимен

преди 4 години

Някой не обещаваше ли 300 лв. минимална пенсия?А сега едва 250 лв. се мъчат да стигнат, при положение, че за последните месеци животът поскъпна много. И го разпространяват още от началото на май. Какво целят с това далечно разгласяване по медиите? Да предизвикат завист в другите хора, да започне негодуване, че за пенсионерите има, а за другите няма? Щото има хора, които роптаят и за Великденските нищожни 20?, които дадоха на пенсионерите. Едни срещу други!

8

Анонимен

преди 4 години

То хубаво взимат по 250 лв. пенсия ама защо хвърлят по хиляди левове на алоизмамниците?

7

Анонимен

преди 4 години

Българина така са го смачкали,че не смее да потърси правата си нито за заплати,нито за пенсии.Защо,бе хора?

6

Анонимен

преди 4 години

Като сте недоволни,излезте и протестирайте.Щом не го правите,значи 140 лв.социална пенсия и 250 лв.за трудов стаж ви стигат.

5

Анонимен

преди 4 години

Герберасткия Геноцид ще Пребъде. *** като измрем от кой ще Крадът.

4

Анонимен

преди 4 години

А иначе се хвърлят пачки от джипа на когото ни харесва.

3

До Пенсионерите.

преди 4 години

Статистиката не е вярна, храна за12 дни и глад за18дни на пенсионерите, но те си го заслужават, вместо да просят по улиците, да отидат пред парламента и правителството да просят и да си искат парите които са си заработили през годините.

2

Репичка

преди 4 години

Усетиха че тук ще стане същия батак като в Ю Ес Ей и решиха да отпуснат по някоя трохичка да не се сърдят хептен хората.....

1

Анонимен

преди 4 години

Пропаднала държава = безмозъчни алчни корумпирани политици в комплект с избиращи ги 80%тадебили.