44

Анонимен

преди 4 години

Къде ли не ходиха да се репчат - то в Сирия ли не беше, то в Либия ли, то в Кипър ли. Само ходят да развалят живота на хората.

43

До Пашата

преди 4 години

На дявола продал си си душата, а Константинопол винаги ще бъде град на Константин, който прослави Божия Син !

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонименте ако турците не идват кой ще ходи по курортите хисар вършец само турците чакат без турци няма движение

41

До 30

преди 4 години

А ти какво очакваш, хляб и мед ли да им поднесат?

40

Анонимен

преди 4 години

Глупости не съм стъпвал в Турция и пари да ми дават няма да стъпя.Атурчул.ята с цели автобуси се влачат тука по избори. А оттук се хвалят, че влачат натам месо, че било по-евтино. Същински роми.И не че искат а така им заповядват господарите - все гледат в чуждите земи.

39

4 до 22

преди 4 години

Каква връзка има тук Римската империя ? Говорим за Константинопол <Byzantion> , който е в основата на Византийската империя - изцяло християнска, и който е станал нейна столица, и се е разраснал, именно при управлението на император Константин ! Четете история, преди да пишете безсмислици !

38

Анонимен

преди 4 години

До До 35то евтино затуй ходят в одрин а турчина въобще не може да ходи със заплата от 300 евро толкова обедня месото на празници само вижда добре че идват българите помагат на турската економика иначе е съвсем зле

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонименглупости то съзнанието на бай *** европейско ли смяташ

36

До 35

преди 4 години

Бла бла бла,многознайко тя си гледа азия и религията,така говориш тука,и всички сте смели,ама всеки ден си счупвате краката и се струпвате като стадо офце на границата за път към Одрин,че да си изкарате некой лев,а други за да си прехранват семействата.защо ходите бре мизерници?нали не я харесвате Тюркието

35

Анонимен

преди 4 години

Не става въпрос за изхранване.Става дума за европейско съзнание. България даже през онези 500 години пак беше с европейско съзнание.През каквито и кошмари да не премина.

34

До хилещия турколяк

преди 4 години

Относно коментар 10 - истински великите сили ако решат да не се съобразяват с Туркия, тя може за броени дни да изчезне от картата безвъзвратно ! Не го правят сигурно от хуманитарни съображения, понеже не са кръвожадни диваци като вас, и не искат да пострадат невинни хора !

33

Пашата

преди 4 години

Константинопол няма!!!!а в Истанбул какво си искат това ще правят,а бай *** и византийския каракачанин само могат жените си да продават в чужбина!!!!

32

Хахаха

преди 4 години

Че ти като си в ЕС и кво?пак глад пак мизерия,Великите сили нямат нужда от никой и вие малките държави сте обречени да им се подчинявате

31

Анонимен

преди 4 години

Абе не искат да са европейци, ама все се бутат да се обличат като европейци, да показват колко по-европейци са и колко по могат това и онова.Да си гледат Азия и религията и да не се занимават с Европа - нищо не разбират от европейски отношения.Горкия Ататюрк се потроши да ги образова и да им налива акъл в главата и напразно.

30

Анонимен

преди 4 години

Няма друга държава с повече исторически комплекси от Турция.Видя , че не може да стане европейска държава колкото и да и се иска и сега си избива комплексите.

29

Kubilay

преди 4 години

Не се напрягайте излишно да мислите. Пророкът (сав) казва: Тази религия се появи по странен начин. Когато се върна отново към страността си, светът ще си дойде на мястото. Това започва да се случва. Много мюсюлмани се връщат към това начало. Започват да харчат парите си за установяването на този ред. Който дойде в Европа поживя, видя, че няма нищо ценно в тази култура. И започва да се връща към корените си. Даже хора 5-то и 6-то поколение. Когато процесът завърши, светът ще си дойде на мястото.

28

Анонимен

преди 4 години

Само да допълня,че строежа е бил допълнително дострояван,заради нестабилността на тази църква.Не ми пречи ,че си четат корана в храма,но не е приятно да ти честват османистки ден , заради който са избити много европейци,включително и гърци,българи,арменци и други

27

Анонимен

преди 4 години

До 1234как да не знаят правят европа арабска в лондон има 1200 джамии

26

1234

преди 4 години

Комплекси имата вие фвсове нещастни! Там където е исляма цветя няма. Дори арабските държави не знаят какво да правят с парите си. Нещастници'

25

Анонимен

преди 4 години

До Щирлиц ще дойде борман стига глупости