334

Гацо Бацо

преди 4 години

Добре ,че беше направена магистрала "Марица",че щеше да си ходи на село през Садово и Първомай !

333

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНТо си личи колко си просветен,ако не беше този щаб да бъдем навременно ,точно и ясно осведомени и ако нямаше карантина,нали се сещаш какво можеше да се случи,а може и твоят живот И на близките ти да е бил СПАСЕН ТОЧНО ОТ ТОЗИ ЩАБ!

332

До просветен

преди 4 години

И какво предлагаш ? Да критикува ,оплсква,съди и мрънка може всеки ! Но не всеки може да даде ясна директива за обратимия процес ! Вечно недоволни от всеки и всички ,а отсреща- не знам,не е моя работа !

331

До просветен

преди 4 години

Не ми цитирай разни аморфизми,а обясни статуквото в САЩ,Русия,Иран,ЕС,Китай,Ю.Корея! Там как беше? Знаеш ли,че в България почти не видяхте мерки!? Гърция-смс,Сърбия-армията се разхожда по улиците.....Абе всъщност какво се занимавам с теб,ти явно си абсолютно невменяем! И вземи се засрами ти,че си ***,а не Борисов! Той е премиер и е нужна неговата дума ,защото само тя е с тежестта на закона.Естествено,че тя е следствие не на негово мнение,а сбор от ексоертни такива плюс препоръки на СЗО !

330

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Щом най-важният фактор в България е "антикомунистическата" партия ГЕРБ и всеки си мисли че е такава е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАИВЕН,ЗОМБИРАН ИЛИ ЗАВИСИМ!!!!!Такъв смях не съм се смял!!!!!Всичко е грешни приоритети които водят до грешни решения вземани от некомпетентни хора и се стига до такива резултати----ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНИ,застрашаващи сигурността на страната,но това го разбират само ПРОСВЕТЕНИТЕ,които за съжаление в България са малко.......

329

Ред и дисциплина

преди 4 години

Има ред във ф,а,т,м,а,ш,к,и,т,е изказвания.Плюене по докторите - всеки петък.Храчене по държавата и правителството всяка сряда.

328

До просветен

преди 4 години

Би ли разяснил с какво по-различно от СВЕТА България и щаба действаха?!Би ли обяснил личната вина на Мутафчийски при спирането на: Евро2020,Олимпиада,Евровизия,сваляне на самолетите,ШЛ,US open,карнавалът на модата.Как не те е срам от собствената си неграмотност и липса на логическа мисъл!?Кой сектор не би претърпял същите последствия дори и при никакви ограничения?!Погледни Швеция-7% БВП,защото,профане,икономиките на държавите отдавна НЕ са самостоятелни единици,а зависят от глобализацията!

327

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Но все пак трябва да се "изпълни" "заръката" на "вожда",които е изключително компетентен по всички въпроси!!!!!!!Първият признак на глупостта е пълното отсъствие на срам!!!!!!!Зигмунд Фройд.....

326

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

"Псевдо-щаба" ни вкара в такава "спирала" на хаоса със неговите псевдо мерки,но това е за хората,които имат понятие за какво иде реч!!!!!Този "псевдо-щаб" остави много хора без доходи и ги постави на ръба на оцеляването,което без това в България е изключително трудно за огромната част от населението!!!!!!!Оня "***" (ген. Майтапчийски)се "покри",защото разбра че народа се събуди и разбра,че всичко е изключително преекспонирано и лъжливо!!!!!!!........

325

до teo

преди 4 години

За кои комунисти казваш , за тез , които са кръстили партията си ГЕРБ или за другите ?! За тез , дето една вечер си легнаха бесепари , а на сутринта се събудиха гербери , щото така духна вятъра и сега са по-големи католици от папата ?!"Аз съм с таз, която е на власт!" - сега плюя Президента , щото така ставам хубав на властта , утре като падне Боко - ще плюя по него , нали така придворно пуделче ?

324

Анонимен

преди 4 години

До КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ"Влязохме с 5 милииарда .... "Брей, виж ти, откъде ли са се взели ......

323

Най-умният

преди 4 години

физкултурник между всички президенти. Само той може да прави коремното от раз. Верно, че от политика и икономика нищо не разбира , но е блестящ в строевата и физкултурната подготовка

322

КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ

преди 4 години

Влязохме с 5 милиарда в кризата, а излизаме с опразнена държавна хазна.

321

Анонимен

преди 4 години

Влязох в хаос,излязох в свредел,щото катапулта не работи...

320

Е,бравос

преди 4 години

А бе,има една, две глави в хаос,ама ще излезят с още по-голям! Довечера и другата гола глава като чуем по 7/8,ще стане ясно..

319

Анонимен

преди 4 години

На какъв марж ще работят ще печелат ли или просто си назначават електорат съд сигурност е последното . Лукоил не можете да ги бутнете с конкуренция след като с закони и власт не можете да ги съборите всичко е една парлама на комплексари

318

Анонимен

преди 4 години

За едното е прав, забдругото греши. Прав е, че държавата не може да се справи с картела на горивата, но за прогресивно-подоходния данък греши. Причината да греши е, че има огромен дял на сивата икономика и плащания на ръка, за които не се плащат данъци и осигуровки, което Радев не отчита.

317

Гюро Кюмюро

преди 4 години

Тов мрънкало взе да ми ми омръзва. Като си беше военен даже му се радвах, ама откакто стана марионетка, просто си скапа имиджа - явно не е достатъчно умен Румен...

316

Анонимен

преди 4 години

Абе в това БСП май само дървени философи има...

315

Анонимен

преди 4 години

Партия фалирала два пъти България,партия,която си има криза на нейно име( Виденова зима),партия,която се коалира с ДПС,партия,която си сменя три пъти абривиатурата,заради отцепническите АБВ и ЛИДЕР, НЯМА МЯСТО В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ХОРИЗОНТ НА БЪЛГАРИЯ!Борисов с всичките си кусури повежда за първи път България към нещо осезаемо градивно! Проверете покупателната ни способност в годините на прехода и ше се уверите в думите ми.Радев е ясно,че се превърна в поръчков президент НЕ на народа !