25

хахахаха

преди 4 години

много моля, някой да обясни измамата на някой от реанимациите в Бергамо, когато първия ден 80 души се явяват за 12 часа с тежка дихателна недостатъчност и имат нужда от интубация.

24

sopol

преди 4 години

.... не ни трябва ваксина, а лекарство

23

Анонимен

преди 4 години

Фактът, че тялото ни не изработва траен имунитет за Ковид-19 говори само едно - че не го смята за серизна опасност. Няма имунитет и срещу настинките.

22

Анонимен

преди 4 години

Няма да има нужда от ваксина, защото измамата коронавирус ще изчезне до няколко месеца.

21

Krom

преди 4 години

Аз само да питам, за един приятел .. разбира се!? Ако сега излезе "чудодейната" ваксина, Вие ще се ваксинирате ли? Любопитно би било?

20

Светозар

преди 4 години

" Силна имунна система трябва да е задачата на учени и политици. Знаят го. Докато, ако изобщо, се изработи ваксина, само с маски и маршировки в колона по един ли ще борим ковида? И ще ловим с трици лисици, нали! Проблемът е бедността, а не липсата на ваксина."=====================================================Аз ти предлагам нещо. Зарази се с чума и разчитай на силна имунна система и здраво хранене. Ама няма да ползваш антибиотици и ваксини. Само имунна система и добро хранене. Пробвай !

19

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

...КОЕТО Е НАЙ-ВЕРОЯТНОТО....ХА,ХА,ХААААААААААА..."СОЦИАЛНИТЕ КОНТАКТИ "--ЩЕ ГИ ОСТАВЯТ ДА ВИ УБИВАТ...ХА,ХА,ХААААА/...така ще се излекувате от "комунизъм" и "социализъм".../ЩОТО КВОТО Е "СОЦ"....Е ЛА""НО....

18

Анонимен

преди 4 години

Аз силно се надявам в този момент на пандемия и паника да измислят ваксина за Ковид-19 и тя да се окаже универсална ваксина за всички грипни веруси! Така няма да ни пускат всяка година различни щамове на грипния вирус, и един път завинаги да забравим за грипа! А дано, дай боже, амин!

17

Анонимен

преди 4 години

Възможно е да не се открие ваксина срещу нещо което се измива със ***,и затова НЛО са сметнали за излишно да се свързват с примитивен свят като нашия..

16

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност няма да има ЕФЕКТИВНА ваксина.Ще използват обаче страха на хората за да пробутат някакви псевдо "ваксини" за да печелят...

15

Иван

преди 4 години

Аз: Възможно ли е да не ме интересува?Отново Аз: Абсолютно!

14

Хахаха

преди 4 години

Никога няма да открием, колкото и да търсим. Но мисля, че много хора вече се опитват да направят.... но изработването на Нано-чипове ги бави. Иначе 5г е готова и вече има успешни изключвания на хора (даваха го във фейса)

13

бай Коста

преди 4 години

Едно време при бай тошо, какви ваксини имаше.Сегашните не могат да ги боядисат даже.

12

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте да ни плашите с вирус, който всъщност не е толкова опасен за по-голямата част от човечеството. Не е опасен дори колкото грипа. Но продължавайте да ни страхувате.

11

антиваксър

преди 4 години

Абсолютно възможно, как да откриеш ваксина срещу нещо което го няма?!

10

Анонимен

преди 4 години

Силна имунна система трябва да е задачата на учени и политици. Знаят го. Докато, ако изобщо, се изработи ваксина, само с маски и маршировки в колона по един ли ще борим ковида? И ще ловим с трици лисици, нали! Проблемът е бедността, а не липсата на ваксина.Отпада бедността, имунната с-*** се "захранва", отпадат и още ред проблеми - социални и здравни. Та, да си дойдем на думата и да хванем същинския проблем за рогата. Иначе, той -- нас. Трети вариант няма. Локумът се изчерпа. И доверието.

9

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че никога няма да има ваксина.Скоро даже ще спрат да се мъчат да произведат защото са пари на вятъра.А и да направят кой ще си сложи, вируса догодина няма да го има, само годжи ще си спомня с умиление за него.

8

anonym

преди 4 години

Трудно се пикае срещу вятъра.

7

Защо ни е ?

преди 4 години

Пи положение, че замърсеният въздух убива 4.2милиона души по света, всяка година, ние да търсим ваксина, за настинка е смешно !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Що ли се съмнявам в казаното от Брилянти?