44

Анонимен

преди 4 години

Що не пишете направо за 2050?!Омазали сте се в екскременти до ушите и затова изместваме темата в далечното бъдеще.Егати наглата ПРОПАГАНДА и ФЕЙК новинарщина.

43

ТИКВУН

преди 4 години

Мамави гробарска, скапания Вожд и неговите корумпета ще гният доживот през 2030г!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Поредната Тиквена пунта-мара!

41

f

преди 4 години

Slipknot - Skin Ticket"Нула и нулата е нищо, но нула, и ракът,и хората,конспирирани заедно,бягайки и бягайки и отивайки завинаги,събрани и пробирани,гладни за нула,...Ела виж клетката ми,вградена в житото ми, .., поддържайки себе си жив през вашето причастие, започна се..."

40

121212

преди 4 години

Те, утре не знаят какво ще бъде - пишат ми за след 10 години.

39

f

преди 4 години

Slipknot - The ShapeТова не се ли отнася за СОФИЯ?"Прекалено трагични да остана с вас, прекалено статични да ви придвижа,.... Разделение, изгубих единствения си път,.. , разделение, виж формата, счупена и захвърлена"

38

избирател

преди 4 години

Никой не може да ти даде това,което Борисов,може да ти ОБЕЩАЕ!!!

37

f

преди 4 години

Много е тъмно, а на тъмно Господ е отслабен, за него трябва да работим, да го възвишим отново!

36

Pf

преди 4 години

А това нещо,защо не се случи между 2010 и 2020 г. когато икономическите условия бяха по-добри и парите от еврофондовете повече?

35

избирател

преди 4 години

Тая пропаганда от архивите,на БКП ли я извадихте?!

34

f

преди 4 години

"Звуци, звуци, хора издават звуци, хората издават звуци когато са болни, нищо което да направиш, освен да се държиш за нищото! ... Отново, отвътре съм аз и никой друг, не мога да си спомня да е бил някой друг, не е честно, треса се, никога няма да ме вземете!..."

33

Анонимен

преди 4 години

2030 година - я камилата, я камиларя

32

Waffen SS

преди 4 години

До Очко Бобочко////Ще дойдат други хора от други народи.Тази земя с прекрасен четири-сезонен климат,с вътрешни води,с плодородни долини и равнини,със зелесени планини,ще има много желаещи да я населяват.Може пък и такива да са нарежданията на новите ни господари-началници,а именно територията да бъде освободена от към коренното българско население и както гледам всички правителства,особенно многобройните на ГЕРБ с голям ендусиазъм са се заели да претворят тези нареждания в дела

31

дезинформация

преди 4 години

е то това се знаеше отдавна чакаме с нетърпение 2030 ако не ни плашат с чувалите с трупове а сменят плочата и започнат да ни внушават че "мислели"за здравето на тълпата!!!...все пак догодина има парламентарни избори та не е лошо да се внушава загриженост за живота на обществото към по добро ужким....пътят към адът е осеян с добри намерения!!!.....та за 2030 това го знаем нещо да напишете за 2075 година дали ще продължават все така да се "грижат"за нас нещастните душички???? и няма дезинформация!

30

f

преди 4 години

Има ли още заблудени от тиквената църква? Да се мрази е християнско! Ето един наистина хейтърски албум на Слипнот Iowa , предназначен да ни преведе през апокалипсиса, текстовете се отнасят и за градовете."Disasterpiece": "Никой ме спира, ще ти разкъсам гърлото и ще ебба раната,след това ще навра лицето си, чувствайки вонята,после ще копая навътре търсейки някаква частица от себе си, защото линията е пресечена, когато не идваш чист!Звуци,звуци,хората издават звуци когато са болни.."

29

истина е

преди 4 години

След багдатският крадец ,най-вервам на тиквата !

28

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До тритяхту пътя///"" всеки да се спасява както може извън българия ,това прочетох аз?"""" Ами бабите,дедите,родителите,които са погребани тук,тях също ли ще изнесем в чужда земя да ги положим

27

Waffen SS

преди 4 години

$"МРРБ цели и да намали загубите при доставка на питейна вода до 40%"$.Знака не е случаен.Намаляването на загупите на вода,става само когато цялата водопреносна система се отдава на концесия.Я как ние се оправихме след като толкова концесионери се грижат за питейната вода в София.Поне така гласи неолибералната и демократична пазарно-ориентирана мантра.Всичко да се даде на концесия,а реалният резултат е ежегодно повишаване на цената на водата.Същото се отнася и до ел.снабдяването.На ред е парното

26

House M.D.

преди 4 години

Какво е "локация"?

25

тритяхту пътя

преди 4 години

всеки да се спасява както може извън българия ,това прочетох аз