210

Анонимен

преди 4 години

До *** еврейски216 Ние,с помоща на ЕС,изграждаме отново,обрулената и ограбена от комунистите и техните руски ментори ,България. Да,много талантливи българи са работили за държавата,родолюбци използвани от тях,с ниско заплащане.Не може,да си приписвате и въздуха,който дишаме. Къде ли,щяхме да бъдем,без вас?България оцеля въпреки комунистите.Въпреки съветската окупация и разграбваната с години българска държава, от хората на БКП.

209

Анонимен

преди 4 години

До *** еврейскиПак те питам, как се прави рекорден БВП с "нищо"?На комунистите заводите ги знаем: стока дето за нищо не става, губещи предприятия които никой не смееше да закрие, за да не му отиде електората. Язовири, които се построиха без сметка как ще се поддържат (тия дето сега издават багажа в социализЪма бяха толкова изоставени, че още не можем да отстраним всичките недомислици). "Пътища" състоящи се в част от магистрала Тракия и дотам и т.н. и т.н. Още ви ринем ла*ната ....

208

Анонимен

преди 4 години

С апостолическо послание"За безпримерно достойнство",на 30.12.1980,папа Йоан Павел II обявява светите братя Кирил и Методий за съпокровители на Европа.Техните изображение биват поставени в църквата Сент Клементе,Рим,къде е гробът на Св.Кирил.Св.СВ.Кирил и Методий убеждават папа Адриан II да разбие триезичната догма и да богослови новият "славянобългарски език",като църковен.Налага богослужение на този език.Днес българският език е един от официалните езици в ЕС,заради българското членство.

207

Троле еврейски

преди 4 години

след комунистите останаха заводи, язовири, пътища, ТЕЦ-ове, АЕЦ, болници, училища !!!какво направиха западните гадове за 30 години !?докараха ни "бежанци" и ни затвориха по домовете като *** с глобалистката си пандемия !!!!САЩ и запада са най-злите врагове на България !

206

Троле еврейски

преди 4 години

До 1ако е за въпрос сега и пандемия имаме ама никой не е болен и никой не умира !тази песен за западните инвестиций я слушаме вече 30 години - тоя инвестивал толкова милиони оне инвестирал ...а къде са тези инвестиций !?защо заводите ни се затварят защо безработните стават повече !?днес българия е по-бедна от всякога !!!

205

Анонимен

преди 4 години

"Да", "Не", "Добре", "Не добре", "Има", "Няма", "Наздраве", "Здравей", "Довиждане" и разбира се "Да ти е... м....."Е, горе - долу това е което поназнайват!Ако това би могло да се нарече "знание на български език", то тогава аз съм Лингвист!!!!-))))))

204

1

преди 4 години

До *** еврейскиКак с "нищо" имаме рекорден БВП?

203

Троле еврейски

преди 4 години

До 1кажи ми какво построиха западните гаддове за 30 години в България !?НИЩО !!!окупатора никога нищо не строи в поробената държава - само граби !!!

202

Макето

преди 4 години

тая на снимката е бати и бабугера

201

1

преди 4 години

До тя кюрдката и банициКой я "разграбва и унищожава"?България има рекорден БВП и никога не е имала повече влияние в Европа от настоящия момент. Къде са белезите на "разграбването" за което говориш?

200

Анонимен

преди 4 години

До до 202/214Ти дори не можеш да разбереш, че аргумента който "твърдиш" е ирелевантен към това, което се опитваш да докажеш. Следващото, което не разбираш е, че "етнос" си има дефиниция. Явно не я знаеш, затова знам, че си нямаш идея за какво говориш. Трето, Византия, всъщност е Източната римска империя и това дефинира контекста на историческите събития. Става ми смешно, когато чета как се опитвате да прилагате съвременни разбирания към исторически различно време.Та, какво си учил не разбрах?

199

тя кюрдката и баници

преди 4 години

въртешеи лозя подрезвашепросто казано раздават ви стъклени маниста и огледалца докато разграбват и унищожават окупирана България !!!!

198

до 202

преди 4 години

Какви глупости съм драскал? Единствено твърдя, че икономическият съюз Византия не е етнос! Щом не си съглаен с мен и ме пращаш да уча история в начални класове, то кажи тогава какви източници ползваш за обратното твърдение?

197

Анонимен

преди 4 години

До БОЕЦ210 Дори по времето на турското робство,"най-хубавата сграда във всяко село е училището",по Иван Вазов. Но при съветската окупация българската история бе ограбена и орязана,забранени бяха редица книги,а цензурата се вихреше,командвана от ДС/КГБ.

196

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен195 Петата колона вече е заета от руските слуги в България. От 1945 до днес,в България все още вилнеят руските агенти и техните слуги в България. Време е,да ги изгоним.

195

Анонимен

преди 4 години

До до 205/208Предаде ли се, много бързо.:)))))Питах те, защото влязох в СУ с 5.25 на изпита по История, ***. И после продължих с години да се образовам, за разлика от теб. Та, не разбрах, какво образование имаш и в кой Университет си мислиш, че се преподават простотиите, които драскаш тук?

194

БОЕЦ

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ НА САЩ И АМЕРИКАНЦИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ ЗА ДА НИ КОМАНДВАТ ДИРЕКНО КАКТО ТУРЦИЯ --500 ГОДИНИ РАЯТА СИ Е--РАЯ

193

Анонимен

преди 4 години

До Симеон 196 Ugly Russians go home!

192

до 205

преди 4 години

Много добре си се описал, несретник кух!

191

Д

преди 4 години

Всички дипломати учат съответният език. Единственното изключение, са пияните, мързеливи и надменни чукчи!