106

баба мара

преди 4 години

изтегляите се и не се мяркаите повече на балканите и черно море

105

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименРусия е тази, ко то най-много мрази славянските държави защото иска да ги държи в подчинение. И стига си развявал това славянство, защото православието и славянството са две *** кожи, с които се намята хитрия руски вълк.

104

Анонимен

преди 4 години

Най-големите врагове на България на Запад са Великобритания и Франция, дори не са САЩ и американците!!Но вие не знаете историята и не ги разбирате тия неща!!!

103

Въпрос

преди 4 години

Останаха ли договори които хамериканците да не са им виновни някои и които да спазват?

102

ВОЕНОЛЮБЦИ

преди 4 години

Има ли изненадани?Краварите вече усещат края и ще забъркат голямата война преднамерено обвинявайки я Русия я Китай!

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонименосвен това руснаците са наши братя по кръв!!!на теб може и да са ти братя, но аз азиатски роднини нямам.................А кои са ти братя,нашествениците бежанци от Африка и Азия ли,които вкарваха в Европа Copoсоидите ли?И които не знаеш с каква цел ги вкарват и дали няма да подпалят Европа?

100

Мразя ФАЩ

преди 4 години

ФАЩ световен терорист, окупатор и агресор !

99

Анонимен

преди 4 години

САЩ са силна държава - безспорно. Но дали още са толкова силна и бляскава както преди, за да си позволят да се конфронтират с почти целия свят? Имат ли ресурси за военна надпревара с няколко много мощни конкуренти? Тръмп какво точно иска и знае ли какво прави с тези скъсвания от всичко, което пази някакъв ред???? Въпроси и пак въпроси!!!

98

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаАбе ако щеш да се на.ереш,не можем да мразим братските си славянски държави и народи и не ги мразим,а ги обичаме,не разбра ли?Ти ако искаш си мрази,колкото искаш,но не натрапвай и на нас лъжите и омразата си!

97

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаАбе ако ще на.ереш,не можаем да мразим братските си славянски държави народи и не ги мразим,а ги обичаме,не разбра ли?Ти ако искаш си мрази,колкото искаш,но не натрапвай и на нас лъжите си!

96

К

преди 4 години

.........3. Византийското духовенство в страната да бъде прогонено и заменено с български клирици. Известно е, че през 893 г. Климент Охридски става епископ на Драгвиста и Велица.4. Българският език да замени гръцкия в богослужението. Сами си създаваме Азбуката,книжнината,манастирите и църквите,Плиско-Преславката и Охридска школи и българския език винаги е бил славянски,винаги,още преди християнизирането

95

К

преди 4 години

До АнонименБългарския език Е СЛАВЯНСКИ език.Преславският църковно-народен събор от края на 893 или началото на 894 г. е едно от най-значимите събития в епохата на българска държава и на князБорис I,на който събор се решава следното:1. Княз Владимир да бъде детрониран и на престола да се възкачи брат му Симеон.Промяната е отразена от Йоан Екзарх в неговия Шестоднев.2. Столицата на България да бъде преместена от Плиска в Преслав3. Византийското духовенство в страната да бъде прогонено и зам

94

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаРусофоби няма! Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

93

До Чебурашка

преди 4 години

Много си зле, много, пий си хапчетата редовно и не коментирай теми, които не разбираш, главата ти е пълна само с бръмбари и русофобия!!!И най-добре, *** на психиатър!!!

92

Анонимен

преди 4 години

До карачанаковВ китайските компании,включително и 5G,участват и американски компании.В Китай има големи европейски и американски инвестиции.

91

Анонимен

преди 4 години

За съжаления България няма приятели, водили сме войни с всички съседни държави!!Не може на никого да се вярва, нито на сърби, нито на мамалигите от Ръмъния, да не говорим за турци и гърци, които винаги са ни мразели!!!

90

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен. 95Жертвите,които са дали руснаците не са индулгенция за мръсотиите, които вършат на съседите си и по целият свят.

89

Анонимен

преди 4 години

Най-големите врагове на България:1.Турция2.Гърция3.Великобритания4.Франция5.САЩ

88

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаБългария я загробиха руснаците, които я превърнаха в своя колония с помощта на своите слуги русофили. И до днес не можем да се освободим от руските зависимости, с които са не омотали. Но лека, полека се превръщаме в нормална държава.

87

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен..... Русия не е враг на българския народ, двата народа имат хилядолетна културна и даже роднинска връзка..... Пълен ти е мозъка с руски пропагандни клишета. От Съединението до днес Русия и русофилите са най-големите врагове на България!