76

Зоро

преди 4 години

Абсолютно правилно решение. Откъде накъде ще им намалят ДДС на чалгарниците, а на нас, които произвеждаме продукт с добавена стойност ще ни вдигат данъка на 24%, а корпоративния на 18%?!?Даже ако затворят повечето ресторанти, механи и чалгарници, хората няма да се разсейват с глупости, а ще работят повече и по-качествено. Няма да се пие по кръчми до усмъртване и ще има дисциплиниращ ефект.

75

Анонимен

преди 4 години

,,РЯДКОТО ЩАСТИЕ бая ни дойде в повече...

74

Анонимен

преди 4 години

ТЕЗИ ИМАТ СТРАТЕГИЯ САМО ЗА КРАЖБИТЕ И ПРОДАЖБИТЕ --------УНИЩОЖИХА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ,ПО-ЗЛЕ Е ОТ ВОЙНА...МИЗЕРИЯТЕ Е СЪТВОРЕНА ОТ ДУХОВНИТЕ ТРУПОВЕ НА ГЕРБДПСОП

73

Анонимен

преди 4 години

"Основен говорител в негова защита бе депутатът от ДПС Йордан Цонев, макар, че той заедно с Делян Пеевски е вносител на алтернативен проект."Красота ! ГЕРБ + ДПС ! Все повече и пред кулисите !

72

това е края на бг

преди 4 години

дано Бойко успее да спре безумците от патриотите, бсп и радев искащи намаляване на данъците за кръчмите и мутрите по морето. Ако заради тях дигнат данък печалба от 10 на 18 процента, с 80% нагоре това ще е най голямото престъпление в историята на българия.Дано Бойко ги спре!

71

ОСТАВКА, КРАДЦИ !

преди 4 години

ГЕРБ и в белина да се накиснат - пак ще вонят...

70

Б&Б

преди 4 години

Премиерът, който е пожарникар по завършена специалност в Магнаурската школа Симеоново, раждаща гении най-вече в прокуратурата, би трябвало да разбере едно нещо: всеки миниЗДър да си гледа бранша и да остави шефа на Икономическа дирекция да връзва икономиката на министерството. Това правило, отнесено за МС,означава премиерът да контролира работата на министрите, но да не се пише икономист, а да остави шефа на МФ да води финансите на РБ.Това не е СИК, а правителство, г-н ББ.

69

Анонимен

преди 4 години

,,От изявление на премиера Бойко Борисов отпреди седмица е известно, че финансовият министър Владислав Горанов и председателят на бюджетната комисия Менда Стоянова са против промяната в законаАйде нема нужда да се замазва грандиозния корупционен скандал!ОСТАВКА!!!Кой ,,ЗАкой ,,ПРОТИВ... Айде нема нужда..

68

Анонимен

преди 4 години

Герберчета,случайно да се чувствате в ролята на прееб.о камилче.Щото вожда ви в момента изпадна точно в тая роля.И на тая камилска гърбица го натресе точно депесарското галениче Влади Горанов,заради когото сте на амбразурата вече половин месец.А за патреотете приликата с тримата герои на Доньо Донев не е изненада за никой.Всъщност те останаха двама,тъй като единия се оказа малко по-умен и си би камшика овреме от тоя парламент.Но това е друга тема.

67

Анонимен

преди 4 години

Г-н Василев , не сме в устата на дракона , а по- скоро във вашите уста- неграмотни , ограничени , икономически и политически неориентирани ..приемаме оценките ви у явно не можем да се променим ,какво да ни правите ..както каза един професор -де..ци..бе..ли..сме даже не знаем какво значи това у ама щом професор го казва -той знае..само ще си позволим да ви поправим в едно- Българските политици , икономисти, после "бизнесмени" от 1944г до наши дни - НИКОГА не са имали ВЪЗМОЖНОСТИ

66

Анонимен

преди 4 години

И сега кои са добрите, кои са лошите - че вече съвсем зе обърках.Борисов за 3 дни 4 пъти си смени мнението.По-добре да си беше стоял в мишата дупка, в която се беше скрил, след като Божков извади компломатите.

65

Анонимен

преди 4 години

До ОПА,РЕМОНТТо не се знае, все пак сме били свидетели Всевишния да си променя мнението 3 пъти през деня.....:)

64

Анонимен

преди 4 години

Какво се хващате на мишите тупурдии на Шиба няка?Тези работи не стават така! Вождът се изцепил, че ще свали ДДС-то предизборно и за ПиАр и без сметки и обосновки, хайде юруш! Обаче при матът си мени мнението по 3 до 4 пъти на ден! Така че не се впрягайте!

63

Браво

преди 4 години

Браво, все пак икономистът Горанов разбира повече от икономика, отколокто Кофопомпаджията ***.

62

Временна мярка......

преди 4 години

Ха, ха.. Няма нищо по постоянно от временното ( мярката, б.а.).

61

избирател

преди 4 години

Ееех, другарю Борисов...Гледайки Ви човек,как се ежите,ще реши,че нещо зависи от Вас!!!Ама сте шегаджия!Още не ми е минала мускулната треска от смях,след онова Ви изказване,"Трябва да сте благодарни,че точно аз ви управлявам..."...

60

обективен

преди 4 години

Така им се пада миналата година тоя бранш дра по две кожи от почиващите по морето затова хората почиват в съседите обслужването е по-добро морето по-чисто. Защо не свалиха ДДС на храните така щяха да подпомогнат всички Щото всички папкат .

59

Хмм

преди 4 години

Какъв хитър ход направиха. За да се вдигне народа против свалянето на ДДС на9% казаха че ще вдигнат плоския данък или другите стоки на 24%. Никой няма да де съгласи да спасят мутроморието за сметка на това примерно или на водата или на каквото и друго да било

58

Василев

преди 4 години

Туризма ми кажете какво произвежда, едно голямо нищо, а се спонсорира китайската икономика???Как???Всички стоки на пазара са китайски и се върти търговия, вътре всички налични аксесоари и стоки в хотелите са китайски!Нещо влиза ли ви в празните кратуни, че китайската икономика вече се е впила като кърлеж във вашата икономика, и когато растете вие, кърлежа смуче два пъти повече кръв и накрая ще ви зарази с марсилска треска и загивате, а коронавируса ще ви тресе само,до като ви дойде акъла!ЦРУ!

57

Анонимен

преди 4 години

а през това китаеца работи къртовски и неуморно, бачка и ушите му плющятИ ти като него, нали, Василев? Или може би не?