51

Анонимен

преди 4 години

Къде сте бе родолюбци председатели на патриотичните партии Пеевски ви направи за смях.

50

Анонимен

преди 4 години

До бг1Това ти го казваш а така ли е или ти чисатача на домуса втълпяваш лъжи...кой е искал дарения точно от него ,всички знаят ,че неговите пари са наши пари на народа с едната ръка плячкосва с другата дарява !

49

Шиши

преди 4 години

Сега е редно да ми се направи паметник на герена. Все пак съм си платил.

48

Анонимен

преди 4 години

Има практика в цивилизованите страни да не се приемат /или да се връщат/ дарения от лица със съмнителен произход на парите. Примери много - В САЩ и на Хилъри Клинтън и се наложи да върне дарение. На Макрон също му се случи.. У нас обаче всичко е позволено. Даже се правят че не помнят същите тези, които сега взеха парите на Шишо, че 2013-2014 лежаха по площадите срещу назначаването му за шеф на ДАНС. Тогава той беше определен като мафиот, днес вече е дарител номер 1 в държавата

47

Анонимен

преди 4 години

Стига с постове и дискусии,агитки и мнения.Време е парламентът на нашата страна да приеме закон срещу използването от клубовете ни на имена свързани с националната ни история.Другото са глупости.

46

Анонимен

преди 4 години

Ако беше жив Бен Ладен можеше и от него да приемат дарение, сега трябва някой друг честен бизнесмен да им пратят

45

БАНко

преди 4 години

БЪЛГАРИ , ОРГАНИЗИРАЙТЕ " ИМЕТО НА АПОСТОЛА Е СВЯТО"ДОЛУ МРЪСНИТЕ РЪЦЕ !!!!

44

Някой

преди 4 години

Продажници са всички, които приемат дарения от Пеевски, хора без чест и достойнство..За такива ли се пожертва АПОСТОЛЪТ на свободата, борецът за чиста и свята република! Срам и позор...

43

Върл Левскар

преди 4 години

Турция е нашата родина, Ахмед Доган е нашият баща! А ние мразим ЦСКА! ЦСКА!

42

Аз

преди 4 години

Футбол в България под такава форма не заслужава да съществува. Тази нещастна пералня за пари трябва да се закрие.А как феновете с под хиляда лева заплата събират пари за заплати на футболисти които са с над десет хиляди лева за да ги спасяват от гладна смърт е връх на безумието

41

Анонимен

преди 4 години

Всички заблудени левскари сега ще го завъртят така, че...Пеевски е голям левскар, Левски е велик клуб, това не е политика, Пеевски е един истински фен, който иска да помага...и ще представят очевидните факти като нещо невероятно, напълно морално и велико...че Левски оцелява :)Жалкаа, жалка картинка.

40

.

преди 4 години

тити, какво стана с косите на Апостола, бе? Шитнахте ги на Пеевски за жълти стотинки. Ех, ти ревльо нещастен!

39

Смешник

преди 4 години

Айде щом ядем от свинската ръка на пеевски свриши вече левски, да си ходят само отайките спирам да гледам селски 106г и приключи.

38

Брачет на Тиквата

преди 4 години

Боко да продаде къщата в Барселона и Левски е спасен

37

ТЪП

преди 4 години

Много мъка и завист. Защо не упреквате Пеевски като дарява на болници? А платените драскачи на тирето се пукат от яд. Видяхме ги колко струват - *** на ***. Предадохте си отбора - това е истината.=========Ти тЬп по рождение ли си или си ходил на допълнителни курсове?! Парите на Свинята са от гърба на данъкоплатците, същия се облажи с много милиони и от КТБ, а ние трябва да му благодарим, че е "дарил" частичка от това което е откраднал, то бива да си ***, ама чак толкова не бива!

36

БАНко

преди 4 години

"ПЕЕВСКИ Е ОТДЕЛИЛ ОТ НАСЪЩНИЯ СИ"- КАЗА НЯКОЙ СИ КОЛЕВ ШЕФ НА ПЕЕЛЕСКИ !!!

35

!@!

преди 4 години

"няма какво да правим освен да приемем дарието"Шок! Приели половин милион от депутат-бизнесмен-милиардер.Тези и от Осам Бин Ладен биха взели, дори с риска да попаднат под санкции.Като стане въпрос за пари, футболерите нямат колебания.Еле път тези то "грандовете" Левски и ЦСКА (тези май са три вече, с едно и също име).За останалите 3 милиона да тичат при Барба Ганьос. Ще назначи поредния олигарх за спонсор, докато не реши да го разкостят.Излезе му име на Барба, пазят се и олигарсите.

34

Анонимен

преди 4 години

Ахахаххахахах прасето разбра че идва и неговата Коледа . Скъсва се да дарява обаче няма да му се размине, грух грух.

33

кара.канчева

преди 4 години

бойчо , това е от теб , нали !хайде пак при Ердоган !

32

Анонимен

преди 4 години

Никой не се интересува от ''Левски'' освен изпаднали, неграмотни селяни.същото важи и за Цска и всички останали клоаки !