58

опетков

преди 4 години

До Анонимен54 От врага от изток, който вече се е въоръжил до зъби.

57

Анонимен

преди 4 години

Нали оправданието за раздутата цена беше, че сме купували и други базови компоненти, придружаващи покупката на самолета? Сега ни изцепвате, че ще давате още половин милиард за радари?

56

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Сега е ГЕРБ на власт.Има приета програма и бюджет за модернизацията на БА,която програме се изпълнява поетапно.Точка по въпроса.Като дойдат/ама едвали/ БСП на власт,вместо радари,ако искат да напазаруват БИНОКЛИ,и да наблюдават синьото небе.И да не забравят,един бинокъл на Дондуков 2,та тайничко през някой ДЖАМ,Румбата да подържа бойно дежурство.Така че, Другари,никой не е длъжен най малко на вас да дава обяснение.

55

Анонимен

преди 4 години

Браво един от най добрите самолети. Всички други прозояодотели Плямпят ама нямам спечелена битка срешу него :) Едно е да плямпаш, друго е да правиш.Ама важното е че Шапкаря щял да спре кражбите хахахахха лозунгите почнаха с идването на избори. Вече и децата не се връзват.

54

МО

преди 4 години

Трябва да закупим и пилотски седалки за 500 милиона, че и те не влизаха в иначе невероятно ниската цена за 40 годишен таралясник.

53

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Естествено че ще е така, покупката на Фейк-16 е само началото...

52

Анонимен

преди 4 години

"Твърде вероятно е радарите да бъдат купени от САЩ, ако получим политическа цена и изгодни условия."Ще е невероятно ако от американското посолство не принудят наште охлюви със заплахи да изберат тях. Американците така участват в конкурси- с политически натиск и икономически заплахи.

51

KamKam

преди 4 години

С 400 млн лева колко подобрения по болници можехме да направим.Анестиолози да обучим.Психодиспансери,т.н.Хората са най и най- важното в една държава.Ще има да плащаме и плащаме за оборудване,тренировки и опреснителни курсове за пилоти,подобрения в системитеТолкова е болно...

50

Глей сега

преди 4 години

До до 53Ако се бяхме включили в плановата покупка на 478 F-35 за 32 милиарда долара, цената за един F-35 щеше да ни излезе 78 милиона долара през 22 г. Така че си заври компетентността на онова място, дето слънце не огрява...

49

Зозо

преди 4 години

Хахахааааааа, пак смешната руска опорка, че Ф16 блок 70 били стар модел. Ама от този "стар" модел в света вече са поръчани над 300 бр. и се редят на опашка, а от анимационните Су-57 и Миг-35 никой не поръча, Що така бе?!? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

48

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 4 години

"..съобщи, че вече е изготвен проектът за инвестиционен разход (ПИР).." Хващате ли иронията. Пирът всъщност отдавна е започнал - после ще продължат да купуват оборудване за тия тенекии, от специалните датчици, от по- добрите ракети, подлакътници за пак стотин млн. и така. Не ми се мисли колко би излязла крайната сметка за Ф16 веднъж щом теглим чертата. Но спокойно - скоро няма да я теглим..

47

Активист на БКП

преди 4 години

Защо САЩ подготвят от България евакуирането с два полета на 29 и 30 май американски граждани ??? Защо НАТО е поставил условие България да изгради военна болница за чужди граждани ? Защо ли...

46

Зозо

преди 4 години

До До ЗозоС-400 в Ниш е един мокър сън на БГ-путиниста. Стига лъга, няма кой да се върже :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

45

Зозо

преди 4 години

Не забравяй, че Ниш е бил български и пак може да стане, барабар с дивизиона C-400.

44

до 53

преди 4 години

Престанете да бълвате глупости, от които не разбирате. Да, шасито на F16 е модел от 74-та. Айде зачетете се какво ново има в Block 70. Жокер- само външния вид и нищо друго. Много технологии от F35 са сложени в F16 Block 70. Доказана бойна машина. Друг е въпросът, че за малко повече пари (25%-35%) можеше да купим двойно повече бройки.

43

До Зозо

преди 4 години

Не забравяй че дивизиона С-400 е близо до Ниш.

42

Анонимен

преди 4 години

Ще са необходими и стотина 5G кули...

41

Анонимен

преди 4 години

И от когото ще ни пази тази военна техника ?

40

Анонимен

преди 4 години

F-16 модел 1974, колко да са модерни?! За парите, които платихме за фантомите, можехме да искаме да ни монтират и 20 радара.

39

Рибата в морето,

преди 4 години

глу.паците подготвят тигана!? Какво ще опазите главанаци, с няколко тенекии. Още преди да излетят, сърбите ще ги съборят с руска техника. Смешни главанаци, като бащицата си!