69

Анонимен

преди 4 години

Източноазиатките са мн красиви, защото са нежни и малки. Иранките също са уникални, но повечето ходят забулени, и затова не са толкова известни. А най-хубавото им е, че са възпитани да уважават мъжа без значение как изглежда или колко е богат. И грузинките са супер хубави, а еврейките, освен че са секси, от малки са научени да се бъдат добри домакини и да уважават съпруга си. Западните жени са вечно недоволни, с претенции, и имат пълна свобода.

68

Реалист

преди 4 години

До Анонимен 67:Не знам Алиш Шмид, ама всички знаеме Ангела Меркел :-D

67

До 73

преди 4 години

Тунингованите са красиви тая шмид с тия плочки прилича на мъж като я гледам са ще почне и бицепси и ще стане като бодибилдърка такива жени не харесвам предпочитам ги със силикон

66

Анонимен

преди 4 години

Сайтът е абсолютно тенденциозен.

65

До 69

преди 4 години

Тия тунингованите не са красиви - всичко им е силикон и имат по 200 кила грим. Без корекции приличат на бостанско плашило. Шмид си е изцяло естествена и женствена.

64

Pepi

преди 4 години

Ахахахаахс две думи - който си плати на сайта, той става най красив. Който не киха - отпада.

63

Истината боли

преди 4 години

Да от викингите - държавността... От Византия - доктрината и религията... От България - азбуката и книжнината... От Украйна - ресурсите... Крадливъй человек - руски человек.

62

Анонимен

преди 4 години

Тая Шмид е на 20 години не е грозна но не е и най-красивата но виж някоя от тия по латино сапунките дето цялата е тунингована е това вече е жена

61

roshani izila

преди 4 години

до 63 хахаха,за да твърдиш нещо трябва да си го пробвал така че повече не ме занимавай с твоите ге йски ор гии

60

Анонимен

преди 4 години

Проверете името Алиш Шмид и ми кажете, че германките били най-грозни. Идея си нямате какви жени има там.

59

красив българин

преди 4 години

Мразя всички руснаци и русофили напълно безплатно

58

Анонимен

преди 4 години

Ние българите си пишем на собствена славянска азбука а вие тумаймуница - латиница. пахаахапхахохохохо ходи в турските сайтове и се маймунтам Ердоган да те затвори.

57

антихибридчик

преди 4 години

В дъното на класацията е Русия, много ясно. Само вижте колко е хубав Путин и ще ви стане ясно защо

56

Анонимен

преди 4 години

Няма как българин да мрази Освободителката ни и братска славянска страна Русия. МРАЗИМ ТУРЦИЯ - ДЪРЖАВА УГНЕТИТЕЛ НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА. И НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. ПАДИШАХА СЛЕД СКАЛЪПЕНИЯ ПРЕВРАТ НАБУТА ЕДИН МИЛИОН В ЗАТВОРИТЕ. КОЙТО СЕ ЧУВСТВА АНТИБЪЛГАРСКИ ТУРЧИН ДА СИ ХОДИ ДА СЕ РАДВА НА ДИКТАТУРАТА В ИСТАНБУЛ. Защото Русия освободи и вас българските турци от султанско робство.

55

До 60

преди 4 години

Не аз а ти си ги пробвал след като твърдиш,че не са им малки то е всеизвестно,че са им малки има много изписано по тая тема те и като нация са малки

54

Хей русофилино

преди 4 години

Добре, че беше Цамблак да ви донесе откраднатите старобългарски книги, че и досега щяхте да бъдете васали на Златната орда и на шлемовете ви да пише с арабски букви един е алах и мохамед е неговия пророк както на Ванушка Грозни.

53

roshani izila

преди 4 години

до 51хахаха аз не твърдя нищо а ти твърдиш че са им малки,значи си ги пробвал

52

До 53

преди 4 години

Българите са с по-добри тела от Шведите само,че вие жените си падате по-дебели мутри с пари а не по безработни слаби или слаби с малка заплата тренирани българи

51

Анонимен

преди 4 години

Тои сайт къде са гласували наште ушанковци ако знаеха щяха да изберат Путин за най-красивия в света красавец. Наздраве друзя, да са лее Флирт.

50

Анонимен

преди 4 години

Първият дипломат на хан Крум - славянинът Драгомир е ходил до папата. Жените на много от хановете са славянки, всеки хан му подхожда руса и синеока фея за жена. После синовете станали някои от тях ханове са кръщавани със славянски имена - Маломир, Звиница, Владимир- Расате и други. Княгиня Олга, дъщеря на Борис става царица на Русия. Княгиня Елена става сръбска царица и майка на най-великият им цар Стефан Душан.