9

Handel

преди 4 години

В общи линии - Гошко има известна вина, че ме уби, но основно вината е моя, че не си дръпнах навреме главата и той я уцели. Между другото не пише Investor.bg откъде са я приписали но изборът не е голям - DW, BBC или CNN.

8

гост

преди 4 години

До Анонимен #3 И що да те слушам аз тебе? Кой си ти? Какъв си че да даваш акъл? Производител ли си? Бизнесмен може би? Ти си едно голямо НИЩО. Ти ако искаш си изхвърли китайските стоки и си купи същите на десеторна цена, аз не съм на това мнение. Аре у лево.

7

Ггг

преди 4 години

Двама се карат , третият печели. Точно това ни трябва.

6

Няма как иначе

преди 4 години

Както неведнъж са подхвърляли мъдрите евреи-икономисти Ницан и Бихлер, късният капитализъм е не толкова конкуренция за по-добро качество и ефективност, колкото стремеж към саботаж на конкурента. А и мошеник и майстор на фалитите като Тръмп какво друго може да измисли, ако ще и сега да е начело на държавата? Моделът на непрекъснатата експанзия се изчерпа, остана взаимното изяждане и прецакване. Само че разпокъсаните на фракции Щати нямат особен шанс срещу безмилостния централизъм на Китай.

5

Анонимен

преди 4 години

Умопотрошителен превод!

4

Анонимен

преди 4 години

Доналд Трамп е болен агресивен психар.Вместо да погасява всеобщият тлеещ пожар.И да изчаква по-добри времена... Той се настройва да потопи всичко в кръв и разрушенния.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1А когато това стане се приготви за дневна дажба от купа ориз, ако си късметлия супа от прилеп и разбира се 16 часов работен ден във фабрики с решетки на прозорците, за да не се изкушиш да скочиш от отчаяние.

2

Анонимен

преди 4 години

Няма грешка. Китайските стоки трябва систематично да бъдат изхвърление от западните пазари. Добро начало е всеки от нас да спре да потребява такива и да ги замени с индийски, виетнамски, малайзийски и пр,а разбра се, най-добре със западни. Китайските ресторанти трябва да са табу за европейците а западните туристи да спрат да си дават парите за да ходят в Китай. Света е пълен с места за посещаване. Китайския дракон може да духа ... огън в посока опашката си.

1

Анонимен

преди 4 години

Сигурно щото глупашкия режим в Пекин ще падне и червенягите няма да има с каккво да се гордеят!