56

dtrumpp

преди 4 години

тоя изкукуригал попеску да го арестуват за фалшиви новини-вьшкар

55

Анонимен

преди 4 години

Идва скоро.

54

Анонимен

преди 4 години

айде, бе, колко пъти ни обещавате този Край, а той все не идва р не идва :)

53

Анонимен

преди 4 години

Картата на к-19 показва, че колкото по извратено и первезно-развратно е едно общество. Толкова по наситено е разпространението на заразата.

52

Анонимен

преди 4 години

поредния еврейски поп който ни промива мозъците с холивудската версия на апокалипсиса.само че явно не е разбрал, че апокалипсис значи разкриване, падане на завесите, т.е - злото ще бъде разобличено, сатанисти, педофили и корумпирани политици, очаква ги страшния съд. и той няма да е от дядо господ, ами от международен трибунал.

51

професор Желев #10

преди 4 години

От друга страна този път ни се отдава шанс. Да се обединим срещу злото като ТИКВАТА, ПЕЕВСКИ, ПРОФЕСОР ЖЕЛЕВ.Тиквата е символа на мутро-мафията.Пеевски е символ на лъжлива турско-ромска мафия подвластна на фалшив бог-алах.Професор Желев-християни с маски(прикрит в сянка).Тези тримата са символ на чиито основи е изграден БРЮКСЕЛ.Време е да създадем империя по християнски модел. А, не Брюксел, който закриля ТИКВАТА, КОЙ, Професора, гейове разпространяващи спин, мафия, мутри...

50

професор Желев #9

преди 4 години

Това е времето на жътва. Това е период, който хем никой не знае, кога ще се случи, но едновременно с това има признаци, че момента наближава. Промяната е толкова голяма, че през следващия цикъл никой няма да помни нашата цивилизация, в която ние живеем сега.От една страна Бог ясно показва, че не е СЪГЛАСЕН с политиката на Брюксел(война срещу семейната единица), Мафията, Мутрите, Убийците, Гей обществата, Офшорките, Убийците(=гейове) и християните с лични манастири.

49

професор Желев #8

преди 4 години

Малко време остана и ако МАФИЯТА не се откаже от захвата, който прилага спрямо Св. Църква и Храма ще последва това, което се е случвало и преди.Нека ви разясня. Бог постоянно се развива. Неговото Царство не знае предели и граница. Бог използва цикличността и универсализма по начин, който вие няма да разберете. На всеки 5 хил. години, (приблизително) живота на планетата драстично се променя. Така е зададено от самия Бог.

48

Кон Спирация

преди 4 години

колко повече хора се преориентират към консерватизма, толкова повече медии почват да бълват за нацита, край на света, илюминатори, тръмп, заговорите на евреите.. явно шумкарлъка в глобален мащаб почват да му изпущат вентилите.

47

професор Желев #7

преди 4 години

От една страна имаме империя като ЕС, която целенасочено се опитва да се бори срещу УСТОИТЕ НА СВ. ЦЪРКВА НА ИИСУС ХРИСТОС. От друга страна имаме християни, които прикрито пречат и опорочават християнския модел на поведение КАТО СА ПРИВАТИЗИРАЛИ ЦЯЛ ЕДИН МАНАСТИР ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА (за справка Желев професорчето).Ето затова умират хора.Ние християните неможем да се бием срещу МАФИЯТА или срещу Професор Желев, който е типичния пример за прикрит АНТИХРИСТИЯНИН.Но можем да кажем ИСТИНАТА

46

професор Желев #6

преди 4 години

Колкото и да не ви се вярва. Ковид19 и вирус, който предупреждава хората за втори път.Първото предупреждение беше болестта СПИН. Второто предупреждение е КОВИД19, който има ДНК следа от СПИН.Бог обича хората и често ги предупреждава. Сега е решил да предупреди отново хората отново. Кои са тези хора? Тук не става дума само за сатанисти, но и за християни като теолога-професор ЖЕЛЕВ.

45

професор Желев #5

преди 4 години

Едва ли в близките 20 год. ще имаме точен анализ, който да прави разлика между отделните ковид19 мутации. А, това е много важно, защото една от мутациите на Ковид19 протича в 99% летално.Все още учените от този свят не знаят или просто не искат да плашат хората. Причината за това да има много излекувани от ковид19 е проста. Защото това не е мутацията, която убива. Причината поради, която умират пациенти от ковид19, включително и малки деца е, че те са заразени с тази по-рядка мутация.

44

професор Желев #4

преди 4 години

Ковид19 е вирус от типа на КОРОНАВИРУСИ. Всички вируси от този тип са неличими. Само, че какво е общото между ковид19 и професор Желев теолога крадец с личен манастир, който поделя с брат му? Скоро ще ви стане ясно.Ковид19 е нелечим. Така както останалите коронавируси и СПИН. Има няколко коронавируси, които са математически близки(нелинейния анализ трудно различава различните мутации, различните коронавируси). Това е така, защо все още анализите не са усъвършенствани.

43

професор Желев #3

преди 4 години

и така след като разкрихме, че една журналистка от тази медия е взела интервю от един теолог, който нищо не разбира от теология и говори пълни глупости и тотално се излага с думите за АНТИХРИСТ (изкара антихрист като нещо между софийска мутра и птицата феникс). Нищо не му се разбра... А, как да му се разбере. Той мисли за далаверата в манастира, за брат му в манастира. Ще има ли за крадене в манастира??? Такива въпроси го тревожат. Той не се интефесува от теология, Антихрист и тем подобни неща

42

професор Желев #2

преди 4 години

Как смятате? Дали един професор по теология, може да се изказва грешно като говори за същността на АНТИХРИСТ?Определено, греши!!! Ние християните не му вярваме. Нито на професорките титли от факултет:"Вържи едно магаре и то ще завърши", нито на неговото грешно тълкование. ЗАЩОТО ТОЙ И БРАТ МУ СА ЕДНИ КРАДЦИ. ВЕЧЕ 29 ГОДИНИ СА ВЗЕЛИ ЕДИН МАНАСТИР И ТАКА ДРАГИ ЗРИТЕЛИ

41

професор Желев #1

преди 4 години

Аз съм професор Желев от Софийския университет, факултет ТЕОЛОГИЯ. Тоест, професор с диплома от типа, АКО ВЪРЖЕМ ЕДНО МАГАРЕ В УНИВЕРСИТЕТА И ТО ЩЕ ЗАВЪРШИ ТЕОЛОГИЯ.ТОВА Е ЧАСТ 1. ЩЕ ИМА ОБЩО 10 ЧАСТ ТОЗИ ПОСТ.ЩЕ ВИ РАЗКРИЯ КАК ВЕЧЕ 20 ГОД. КРАДА ОТ МАНАСТИР. АКО НЕ ОТКРИЕТЕ 10те поста значи тази медия цензорира истината, защото са САТАНИСТИ с диплома на теолог.

40

MaйMyната

преди 4 години

И почва филмот за маемуните

39

Анонимен

преди 4 години

Ерекцията идва от бог Курами Янко .

38

Робота

преди 4 години

До 45Бал съм ти и хората.

37

Ц

преди 4 години

Какъв Космос, какви 5 лева?