121

бай Анани

преди 4 години

ние нищо няма да намерим,ваксината ще дойде от сибирския кедър или някъде там-около него.за момента при остър респираторен диспрес,помага инхалацията с топли пари от отварата на хининовата трева-дворна билка/като метла/,която слагаме за аромат на джибрите

120

123

преди 4 години

Мария Габриел е едно говорителче което говори това което и се каже за което получава добра заплата. Тя не взима никакви важни решения.

119

Анонимен

преди 4 години

НИЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С МАСКИ ДРУЖИННИТЕ РЪКОВОДИТЕЛКИ С ЯРКОЧЕРВЕНО ЧЕРВИЛО НА УСТА ЗА МАСКИ НЕ МОЖЕ И ДУМА ДА СТАВА НА ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ НЕ СМЕ ГО ВИДЕЛИ С МАСКА НИКОГА ДО СЕГА НЯМА И ДА ГО ВИДИМ ИГРАТА СВЪРШИ МАСКИТЕ ПАДНАХА ЗА ТЯХ МАСКИТЕ СА ЗА НАС АКО НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ

118

Анонимен

преди 4 години

Това е едно срамно и унизително интервю. Медиите са отговорни в морално етичен план.

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 126 Не си разбрал ние сме роби а те господари, милярдите са едно на ръка.

116

Анонимен

преди 4 години

Ваксината е нужна за да се вземат от ЕС 7 млрд . плюс 5 трлн . долара от Г 20 . След като тези средства бъдат използвани с чиста съвест ще казваме - Корона вирус има , но ПАРИ НЯМА .

115

Къде я търсят

преди 4 години

по гетата ли, там се възпроизвеждат вирусите и се разсявят. Ваксината ще дойде, когато всеки се срещне с този вирус и добие имунитет, както е при всички вируси. Хайде да не се правят на велики, че уж те спасяват човечеството.

114

Гошо

преди 4 години

Действаща ваксина за калинки има и сега.

113

А сега сериозно

преди 4 години

Да и я набият първо на нея в трътката, тая ваксина!!!За какво въобще е нужна такава ваксина? След като такива ваксини никога не са помагали. За предния ковид ваксина ли помогна? Насила ли ще я бият на хората? Кой *** ще пожелае тая ваксина. Особено сега като се знае вече смъртността е 0.01% и се е лъгало на поразия със смъртните случаи нямащи нищо общо с тоя вирус, за да получават пари от фондове. Истината с тази световна манипулация лъсва вече!

112

Анонимен

преди 4 години

Къде ще ПОТЪНАТ тези 7 милиарда евро, не се казва конкретно кои фирми и институти ще ги получат.

111

Анонимен

преди 4 години

А кога ще се изпробва ваксината, необходими са 5-10 години за всяко ново лекарство - това е световната практика. Мен ме е страх от ваксина, при която няма данни за ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ !

110

италианска депутатка

преди 4 години

Кой ще иска да му вкарват чужда РНК и ДНК с ваксината?

109

Тъпомер

преди 4 години

И аз вервам,чакам дарения,предварително благодаря за псувните,ваш доброжалател.

108

mainman

преди 4 години

Ако ще и 120 ваксини да намери по пътя за Карлуково, аз НЕ ща да се ваксинирам!

107

Анонимен

преди 4 години

Ще намерим ваксина НА КУКУВО ЛЯТО... Вече са ви я пласирали и вие сте на ход...ние ще си траем....

106

До Додо

преди 4 години

Къде прочете, че Мария Габриел дава медицински съвети ?Говори за срокове и капацитет на производство на ваксината - това за тебе медицински съвети ли са ?

105

Браво Мария !

преди 4 години

Браво Мария, добре се справяш със своя ресорт - иновации !

104

Додо

преди 4 години

Oткъде накъде Мария Габриел дава медицински съвети? Че и уверява...Хм...

103

Прдлагам

преди 4 години

До Сделано в Китаена тази хубавица да дойде да потърси нужната ваксина в Хасковската река. Хем е супер иновативно,а е и по-евтино.Аман от неадекватни дърдорковци!!!

102

Ковиту

преди 4 години

А бе пъпчовци, тинейджърски, стига с тия глупави чипове. Никой няма да ви чипира. Има си химическа кастрация и ще ви дадат такава ваксина за намаляване на популацията. Следенето отдавна се върши чрез телефоните ви, а по улиците ви следят с камерите, които са с най- модерния софтуер за разпознаване на образи. Правителството на Б.1 още го въведе преди поне 8 години, даже по новините го съобщаваха. На по- късен етап ще ви направят личните карти като в Естония, хем банкова, хем лична, хем електронен