40

Този министър

преди 4 години

е завършил философия във Великотърновския у-тет и е работил като учител.Поработил е малко и в радиото в Габрово, та се представя и като журналист.После бил на Международно ЛЯТНО училище в Полша, за да специализира политически науки.И сега вече отговаря за усвояване на европейските финанси, за научно-развойни фирми и за проблеми, свързани с икономиката.Нямам нищо против човека, не го познавам, но да му дадат такъв важен ресор на базата на знания, усвоени за едно лято? Също като кадрите от соца

39

Лапнишаран

преди 4 години

Пратете ни на море за 200 лв ваучер, купете си политическо спокойствие тоз мандат.

38

Опс поправка.

преди 4 години

Това управление се провали тотално. От скандал в скандал,а МП ни чул,ни видял.Хората се ошашавиха и се чудят на очите си ли да вярват или на ушите си.Че бандата голи глави се издъни е очевидно,но и народа вече не вярва на сълзи,още по малко пък на басни.

37

Тиквето

преди 4 години

Абе къде е Тулупът !?

36

Анонимен

преди 4 години

Това управление се провали тотално. От скандал в скандал,а МП ни чул,ни видял.Хората се ошашавиха и се чудят на очите си ли да вярват или на ушите си.Че бандата голи глави се издъни е очевидно,но и народа вече не вярвам сълзи,още по малко пък на басни.

35

sorry

преди 4 години

Томи Томи това не е като да мажеш маргарина на филията!Камбаната бие за вас,но вие пак не я чувате.Скоро ще се събудите променени.

34

Запозната

преди 4 години

Браво на ГЕРБ ! Увеличиха ни накрая и на нас в държавната администрация парите.Шапка свалям на Горанов. ГЕРБ е изграден от личности пред които поклон само- г-н Борисов,М.Стоянова,Л.Павлова, г-н Цветанов.Оная работа на г- н Борисов трябва да целувате за дето ни спаси от блатото.

33

Панайот

преди 4 години

Нека г-н Горанов да живее няколко месеца с 300лв. на месец.Тогава друга песен ще запее.СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА!!!

32

Перушан

преди 4 години

Не си търси нов финансов министър ли?Ако започне да търси, аз съм готов! Имайте ме предвид.

31

Майнегьоте

преди 4 години

Като слагате финансови министри хванати от гората, така е.

30

Анонимен

преди 4 години

Тия така са се овъртели в собствените си л..на,че не виждам как ще се измъкнат чисти от тях.

29

Ментора бай Иван

преди 4 години

Добре че Борисов си избра един Главен Прокурор който си е мека китка с мафиота!Къде в тоя Гешев кураяжа да се разправя с тия хайдуци от ГЕРБ!

28

избирател

преди 4 години

Гусин Дончев,а за някакво раследване,на Каталунските служби да сте чували?!

27

Обрулен народ

преди 4 години

Ама няма ли всички да си ходят? Как така само този.

26

Анонимен

преди 4 години

И тоз е много нагъл и арогантен.

25

Анонимен

преди 4 години

Дончев не е чул,че Бойко си търси нов фин.м-р,а пък Горанов не е чул,че Божков е плащал данъци по по-ниска тарифа.А пък Борисов нищо ни чул,ни видял.Тия от властта са слепи и глухи,щом става въпрос за далавери,ама ако някой им ги посочи,скачат като ужилени.

24

Анонимен

преди 4 години

С МАСКА НА УСТАТА НА ЧОВЕК МУ ЗАВИРА ГЛАВАТА И НИТО ВИЖДА НИТО ЧУВА

23

Анонимен

преди 4 години

Пиесата няма да има край.Чул, недочул,сага,Божков и т.н.Ни вопъл за машинно гласуване,колкомилиарда ни заглобиха,барселонгейт ипоне още медиини солфежи.Кризата ще я развият като концепция,да ни заключат усещането за живот и товаще е движещата сила .Това ще върширабота с хапчето криза,щото хапчетодемокрация е с изтекъл срок на годност.

22

До 7

преди 4 години

Да ти кажа,Божков би бил много по-добър финансов министър и премиер едновремено,защото е умен,образован,достатъчно богат,за да не краде,знае как се печелят пари и знае как се съхранява национално богатство.

21

избирател

преди 4 години

А защо тогава,финансовия се скри,от два дни,а ти му стана говорител?!