30

Анонимен

преди 4 години

До До 24:Имаш ли някаква бегла идея защо трябва да пиша от Столипиново? Пиша от кв. Гео Милев до хотел Плиска

29

Елемаг

преди 4 години

С маска не може да се тренира.Ако не може да я носят ,за какво я слагаме по магазини и закрити?Ако отварят фитнеси,аските са буквално излишни.Да не стане като с ръкавиците днес?

28

Анонимен

преди 4 години

Този трябва да спазва указанията на фитнесите, а не да им ги дава. Вярно, че и на отбраната се е оял министъра, ама този като е на спорта точно е много грозна картинка. И итделно комплексите като нямам коса ще пускам брада са абсурдни

27

Анонимен

преди 4 години

Кралев няма как ...

26

Анонимен

преди 4 години

Абе какво се правите на всезнайковци, има 50 000 човека дето работят по фитнеси и вече втори месец нямат никакви доходи ама сит на гладен не вярва. Който ходи на фитнес си е преценил риска, никой не ви кара на сила

25

Анонимен

преди 4 години

Който ходи на фитнес му е ясно че рано или късно ще фане грипа, няма как. Включително и аз и не ми дрееме

24

Анонимен

преди 4 години

Аз специално междублокови пространства повече няма да почиствам, да вампирясват ако искат, да вонят и да бълбукат от мръсотия - не ме интересува. За 6 месеца никой не се присъедини, нито дебелаците, нито умниците, нито богаташите, нито трудолюбивите. За собствениците да не говорим.

23

Анонимен

преди 4 години

Боже,колко комплексарчета,боже колко злоба ! Кое Ви напряга в добре изглеждащите фигури? Превъзходството им пред вашата ? Или и Вие щяхте едно време да посещавате фитнес,но все от утре ? Случайно да Ви е известно,че спорта е естествен дупамин и човек се чувства жизнен и в добро настроение след тренировка?! Или вие предпочитате настроението от ракийката? При положение,че почти всичко се задейства,защо да не отворят и фитнесите? Да не говорим,че там хората си имат естествена дистанция от 1.5м!

22

Анонимен

преди 4 години

Те хубаво са написали цяла страница с предписания, но кой ще ги спазва и кой ще следи за това.Поне до момента след като разрешиха да отворят ресторантите е рядкост да видиш сервитьор да носи маската на лицето, а не на брадата, а представям си в кухните им колко ги спазват.

21

Математик

преди 4 години

Аз лично харесвам фитнесите защото там мога да забия някое стегнато момиче, но ще се въздържа, въпреки че имам годишен абонамент. Месец Май е най-приятното време за практикуване на спорт на открито. До края на Юни ще влезна във форма за тичане по 12-14км на ден в делничните дни + полумаратон в Събота/Неделя.А в умирисания джим най-много да влезна когато температурите станат непоносимо горещи.

20

до Гошо

преди 4 години

Кеч

19

Х

преди 4 години

До АлокаксиАбсолютно сте прав. Отварянето на фитнес залите е пълно недоразумение. С основание Генерал Мутафчийски се притеснява, че ще умрат много хора. За съжаление, това се очаква, когато не се спазва разумно карантина. Като искат фитнес, да си почистят жилищните площи, градинки и пр.

18

помнещ

преди 4 години

Точно за тези по " демократично " измислени "центрове" На комплексирани момченца,момиченца и пенсии.Развиващи "мускули" Там.Които си мислят че са в центъра на вселената и е "важно" за тях мнението на останалите.Ама изобщо Не ми дреме! -:)

17

Тлъстак

преди 4 години

И аз фалирам не само фитнесите държавата да ни субсидира нас тлъстаците с големите пакети за да можем да ходим на фитнес и да впечатляваме мадамите със малки стегнати дупета.

16

Анонимен

преди 4 години

С азбестови екипи и рицарски шлемове, много ясно...

15

Бубето

преди 4 години

Аз лично одобрявам решението да се отворят фитнесите.

14

каскет

преди 4 години

цял ден нито ред за другарките загрижена импексова и независимата ! това е притеснително .

13

Гошо

преди 4 години

Какво спортува този от снимката

12

Анонимен

преди 4 години

Почитателите на събития и фитнес имат прекрасна възможност да се организират и да почистят околоблоковите си пространства организирайки безплатен евент/така модерна дума напоследък/ за фитнес на открито. Единствено трябва да спазват дистанция.

11

Дидо

преди 4 години

Спокойно: достатъчно е всяка фитнес зала да обособи през първите дни определена площ за т.нар "Селфи-Ареа" и да пускат кифлите и кифльовците да се щракнат по няколко пъти. Те после ще спрат да идват и залите ще си стоят празни, т.е ще може да се спазва дистанцията