31

от 8

преди 4 години

"Плащат пари на починалите от нещо друго" --- ХАХАХААА

30

Анонимен

преди 4 години

"Но следи от вируса са били открити и в бъбреците, сърцето, черния дроб, мозъка и кръвта."А къде очакват да не намират следи от вируса след като кръвта снабдява всичките органи?

29

Реалист

преди 4 години

Цитат: В рамките на изследването медици и микробиолози са анализирали резултатите от аутопсии на 27 души, починали в резултат от зараза на новия коронавирус.+Интересното е, че въпреки мнението на учените и медиците, все се намира някой "много умен", който твърди, че всичко е една голяма измама. Такива нямаше да са проблем, ако със своите действия не поставяха останалите хора в потенциална опасност. От тях се иска малко - да носят маски, за да не заразят други хора и да си мият ръцете,но за тях

28

xaxsas

преди 4 години

Кат глеам какой статии сте почнали да пишайте отговора на въпроса ще да е - мозъчните клетки.

27

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканПий си хапчетата.

26

Крас

преди 4 години

Фреди Меркюри също почина от пневмония ,не от СПИН

25

Истукан

преди 4 години

До Анонимен номер 25Интересът на света е да станем подчинени на властта и да ни сложат ваксини и чипове, за да ни следят къде ходим. Измамата с коронавируса е международна. Има заговор на международно ниво. България е малка и ще се подчини на Великите сили.

24

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканА една жена пък какво каза за теб... Какво печелиш от това да обясняваш, че няма вирус? Цял световен елит е в сговор да лъже народа, че има опасен вирус? И какъв им е интереса, да спрем да купуваме марковите им стоки, да престанем да бъдем клиенти на банките и авиокомпаниите им и заради това твоята информация на анонимен е истинска, а тяхната фейк?

23

Анонимен

преди 4 години

Около две бимберици дават на близки роднини, на починал, за да го пишат коронясан. Те така с коронката.

22

Анонимен

преди 4 години

Доказано е ,че коронавируса не може да зарази ***...Понеже те работят денонощно тук.

21

Истукан

преди 4 години

Един лекар ми каза, че срещу пари ги карали лекарите да пишат в смъртния акт, че даден човек е починал от коронавирус, като им забранявали да правят аутопсия на човека, защото ще се докаже, че не е починал от коронавирус. Друг лекар пък от международната комисия ката, че няма нито един починал от коронавирус. Виръсът си е обикновен вирус като грип и от него не се умира. Паниката е излишна.

20

Дробсарма

преди 4 години

Контролните органи напада най вече.

19

Супер учен

преди 4 години

Короната е заразен вирус който напада органите ! Сега къде ми е Нобеловата награда ?

18

бай Тъпчо

преди 4 години

Тоя вирус много напада бе! Мен да ми падне такъв шут ша му тегля, че право в дерето ша иде.Ама са крие бе! Още преди дванайсе години ми нападна дедовият и тъй го порази, че няма оправяне бе.Лош вирус ей! Да си ги пазите и маски да им тургате, че кат мен ша станете...Ама инак да не ви дреме бе, и тъй са живей и то по-добре даже.

17

Анонимен

преди 4 години

Напада всичко, включително и съседните Галактики.

16

До истукан

преди 4 години

Абе аз нямам и познат болен или починал от рак, това трябва ли да ме усъмни в съществуването на рака?

15

(-_-)

преди 4 години

Това с тая настинка е най-мощната вълна от фейк нюз на планетата. Да! Този вирус е най-близък по параметри до обикновената настика - също е толкова опасен.Друго си е чрез масовата истерия правителствата да си решат иначе нерешимите проблеми и банките да заграбят още повече от народеца..

14

Анонимен

преди 4 години

До Ямболски цървулИзпревари ме, но само там където го има.

13

Анонимен

преди 4 години

виждаш дойче веле и спираш да четеш партеники

12

Без

преди 4 години

Тази статия, или подобни, имам чувството че през седмица ги пускат за да поддържат нивото на тревожност и страх у хората.