122

избирател

преди 4 години

Има една закачка,"Не е лесно да си глуповат"...Напоследък действията на нашите министри я доказват,на 100%!!!Аз или мой колега,да се приберем в собствената си държава,трябва да сме под домашен арест 14 дни,но хора от същите държави ,идващи в моята страна да гуляят....НЕ трябва?!Странно!!!И да подчертая,не съм сезонен,или какъвто и да е тукашен работник!!!Служител на Бг. компания съм, командирован в Европа,в наш си офис!!!

121

чичо

преди 4 години

Отивайте да ставате донори на мутрите.Ковид ще е безплатен.

120

Така, така...

преди 4 години

До До чети внимателноНо декларацията трябва да е преведена на езика на всички потенциални туристи, които биха отседнали в даден хотел. Иначе в съда - все едно я няма. Ако докаже, че не знае езика, на който я е подписал.Не е скъпо - може да се направи превод на всички езици за болшинството туристи плажуващи у нас. Защо не от Министерството на туризма, за да е съгласувано.По този въпрос не съм съгласен с Драганов. Да се лепят стикери по вратите и т.н. И това ще падне в съда.

119

чета и си мисля

преди 4 години

Като че ли няма вирус, или поне не е толкова епидемично опасен, нещо като грип като че ли е.

118

Анонимен

преди 4 години

А със сифилис и гонорея, как стои въпросът!

117

чети внимателно

преди 4 години

до До чети внимателноТрябва да си изработим вътрешни правила, за да се предпазим от съдебни дела, защото има мошеници. Испания например бе съдена за 800 млн. евро за хранителни отравяния, каза той в Тази сутрин по бТВ.Англичаните си измислиха, че им къркорят червата и испанците преди две години казаха, че не искат нито един турист от Обединеното кралство...

116

Minuva42

преди 4 години

"По думите му проблем за собствениците е, че много от сградите нямат тераси, където да се сервира храна на гостите. Обслужването по стаите също затруднява хотелиерите, тъй като са нужни много сервитьори, а не е икономически изгодно да бъдат назначавани повече хора, допълни Косев, цитиран от БТА." Ами че хвърляйте им храната на паркинга. Ама кой да се сети :)

115

Анонимен

преди 4 години

До бацепокрай тази грозна кобила и аз не стъпвам на БГ курорт - капан за пари!

114

варненец

преди 4 години

До Тлолчо...Кво им обясняваш бе, не виждаш ли че са платени ***? Плюят по бг черноморие за шепа драхми, много от тях имат и бизнес интереси във византийско

113

Minuva42

преди 4 години

Хахаха."Алгоритъма" им е да дезинфекцират, където бил минал болният.Интересно, никъде няма правна рамка как могат да изолират болния само в стаята му. Това принудително задържана издържано ли е законово или пак приказват глупости?Чакайте някой да ви дойде в хотелите, освен орди заразени британци... И без пресонал ще останете за нула време.Не мога да повярвам, че това са хора на отговорни позиции в държавата.Аматьори!

112

иво

преди 4 години

няма да се затварят хотели ,ще има изолирани стаи за болни от коронавирус,после ще се търси не туристически а медицински персонал

111

Анонимен

преди 4 години

Говорим за " туризъм" А за ПРОТЕСТИТЕ Нищо????!

110

До чети внимателно

преди 4 години

За измамните англичани си има решение. Подписват една декларация че знаят какво правят и поемът рискът от възможна зараза с корона вирус. Това преди да влязат в хотела / букнат екскурзията и тогава всичко е точно.Много хора искат (искаме) да отидем на почивка и не ни интересува опасността от корона ГРИП. Дори напротив. Мислим че часовете на плажа, седмицата пъна почивка и релаксация на умът и тялото ще подобрят имунитета и ще имат по добър ефект срещу корона грипът от стоенето в къщи

109

Анонимен

преди 4 години

Браво!Това е страхотно измислено!Като заповедите на онова старче ананиев!Всъщност,дори и туриста да ритне камбаната,пак няма да затварят хотела,какво толкова станало?Ама Банско го заковаха заради 3 болни!Е,какво пък...оня мазния алибегов(говорителя на кръчмарите) ще е доволен!

108

баце

преди 4 години

Тази не е у ред. След подобно изказване със сигурност няма да стъпя в БГ курорт.

107

Тлолчо...

преди 4 години

До Въпрос?И всички заети в туризма, или подизпълнители на туризма, като са на печалба ще харчат. В на жена ти зъболекарския кабинет, в на сина ти сервиза, в на дъжеря ти фризьорския салон. А ако няма сезон - всичко надолу отива подяволите.Това е 22 процента от БВП. Не е екзотика. Като идете в Гърция - тя ще си оправи сезона. Ще реинвестира. И? Догодина съвсем няма да можем да я догоним. А, тя внася ли данъци в нашия бюджет?Всички данъци и осигуровки от нашите хотели ви се връщат.

106

Анонимен

преди 4 години

Вече на плажа с противогаз, бронежилетка, спасителен пояс и шамандура (буй), че да ви намерят като се гътнете. И не забравяйте анти-*** хаповете, че от миналата година ви чакат чудесни ястия във фризерите.

105

чети внимателно

преди 4 години

Измамници от Великобритания ще атакуват българските курорти. Те ще съдят хотели за заразяване с коронавирус. Затова предупреди Румен Драганов от Института за анализи и оценки в туризма.

104

Анонимен

преди 4 години

Боже, колко е красива и умна!

103

Ангелкова

преди 4 години

Хотелите ще работят до последния българин.