161

м,даа

преди 4 години

Логорея=словесна дрискавица!

160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 159"Така ли се богатее в държавата."А ти си мислеше, че се богатее с почтен бизнес ли?

159

Анонимен

преди 4 години

Сашо Диков е перде и достатъчно е плюл Б.Б. и ако бяха намерили едно нещо да го заключат до сега да са го направили ама се питам чистачките тука : Тонката ,Монката , Странджата , Фани, м.да....на тях стиска ли им един път да не изчистят ла *** тй след властта ?

158

м,даа

преди 4 години

Току-що Сашо се изпусна! Колегите му "изпиха мозъка със сламка" и стана тя каквато стана! Хвана го логореята!Той изобщо ли не се усети, че ще бъде употребен! Не знае ли, че когато атовете се ритат-на магаретата ребрата се трошат!? Жалка гледка!

157

Анонимен

преди 4 години

Това е все едно Перник да прехвърли акциите на празния си язовир на хидроинженера Доган да го напълни.А пък Доган ще се съгласи одма !!!Шарлатанина Божков доказа що за бизнесмен е - сладострасни, първосигнални, некадърни ко.пилета

156

Анонимен

преди 4 години

Защо ЦСКА не вземе акциите на Левски?

155

Анонимен

преди 4 години

Най богатият българин в държавата с какво определено се е занимавал. Както досега разбрахме, това е футбол и хазарт. Така ли се богатее в държавата.

154

Fax from Kazan

преди 4 години

Сашо Диков да се беше избърсал с тези никому ненужни хартийки, след което да ги запали в най близкото кошче и да приключваме с този кен еф.

153

Анонимен

преди 4 години

Акциите са поименни и ги връчва на лицето ББ, а не на държавата! Това означава че ББ, ако желае, че трябва да ги купи!! "ББ никога не е давал пари от джоба си за нещо" - В. Божков.

152

Анонимен

преди 4 години

До м,дааСамо че на всички брифинги се допускаха само БОКОИЗБРАНИТЕ *** и сред тях не беше Сашо Диков а всеки ден Ива Николова от ПИК беше дежурната "журналистка " дето задаваше въпросите а и всички знаехме какво ще пита тя ?

151

Анонимен

преди 4 години

Сега става ясно защо махленския клуб на комарджията Божков е фалирал.Ами от некадърност, както и разрухата на ВВС'то при Радев.Не случайно алкохолизираната и дрогирана глутница е фен и на единия, и на другия !

150

Анонимен

преди 4 години

До м,дааНе бе и той работи за пари но властта не иска Диков а иска Недялко Недаялков той тяхният честач !

149

Анонимен

преди 4 години

До ФаниНаистина има много *** ,но *** е платен лиз ач както знаем а кой сега плаща : Б.Б. когато беше на власт Станишев плащаше Илияна Йотова и тя си призна че плаща на *** ,защото *** е само един чист ач на наср ани зад ници за тях не е важно коя е партията важно е да си получава парите... Та на теб Герб плаща ли ти достатъчно ?

148

м,даа

преди 4 години

Прощавай ФАНИ до 147 съм писал

147

м,даа

преди 4 години

До анонимен 148"А мисирката Диков угодничи като посредник!"Сигурно го прави за едната чест журналистическа! Не за пари! Нееее!

146

Анонимен

преди 4 години

А манекена или бижутера, както там беше прякора на това гебрерастко Гов но Йовов, не е ли в конфликт на интереси като Шеф на Тотото и спортен клуб, на който същото това Тото е спонсор ?

145

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 148 А той приема ли всички ? или може би по-точно с кого се саобразява ,защото аз мисля че то се съобразява само с Домусчиев,Доган ,Пеевски ,Гергов,Златев....тези са неговите хора а такива като теб са чистачите ,плаща им и те с големия па рцал трият след него и проветряват...

144

Фани

преди 4 години

Явно в сайта има много *** на червените олигарси, след като има минуса на написаното от мен: черепа не е колекционер, той е крадец и измамник, защото хилядите безценни антики от българските земи са изкопани незаконно и той ги е купил незаконно, или чрез измами в нагласени търгове. Най-лошото е, че иманярите, които са извадили от земята тези безценни находки са съсипали археологическите обекти. Не е ли така? Така е.

143

анонимен

преди 4 години

Божков фалирал клуба, а сега Борисов да му плаща! Лош премиер е Бойко, ама когато става дума за пари, тичате при него! А мисирката Диков угодничи като посредник! После цял ден ще бълва глупости по блудкавата Евроком!

142

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 114е каква е разликата между гражданина Борисов и премиера Борисов - никаква ,каквото иска и си го прави ,взема от единия джоб и пълни другия - да има баланс !