154

лекар

преди 4 години

Ако ни дадат ваучер ще го подаря на някого и ще хвана да се наспя.Нищо друго не искам.

153

Анонимен

преди 4 години

Джеймс Ваучер и нравствения полицай

152

Анонимен

преди 4 години

159 Това не е соц ,това си е див фашизъм . Няма за всичко има за заслужили и Хитлер ги потупва по рамото като с медал (ваучери).Евтина популиска реклама . Само това "ражда " герберската клика и трехните съратници.

151

И какво

преди 4 години

Значи тези които имаха сигурни и повече доходи им се дават ваучери.Значи вършиш си работата и хоп награда.Еб......си държавата.Соца още си не е отишъл.

150

Анонимен

преди 4 години

Коткаме електорат.Ако се продадат за ваучери и някой бонус си е за тяхна сметка. В един кюп сме. Фалирала държава няма дълго да ги храни. Яде се всеки ден не веднъж на 4 години.Герб е създадена от хора търсещи да завършат феодалния модел.Трябва да ги ликвидираме ако искаме да се промени нещо

149

Анонимен

преди 4 години

Фашизъм и това еНА ПРОТЕСТА В ЧЕТВЪРТЪК В СОФИЯ ИСКАМ ВИ ВСИЧКИ ДА ГИ СВАЛИМ!!!

148

az

преди 4 години

Те хората на първа линия са заслужили, ама като няма пари държавата? А и да не забравяме, че това не се прави за тях, а за да лапнат едни държавни пари едни хора, пък заслужилите служители от първа линия кучета ги яли.

147

Анонимен

преди 4 години

Тоя черкезин не е наред с главата....

146

...

преди 4 години

Не съм съгласен, точно тези, да харчат от моите пари за да ходят по почивки. Аз като отида на лекар и му плащам, въпреки че съм здравно осигурен. Защо и сега да му плащам почивката? С какво е заслужил, аз лично да му плащам почивката????Симеонов, пияница пробита, вземай си чукалата и са изнасяй нанякъде, психар долен.

145

Видовден

преди 4 години

Поредната излагация на пропадналия ,изгнил мафиотски режим у нас. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

144

Анонимен

преди 4 години

И продавачките в зарзаватчийниците са на "фронта". За тях няма ли?

143

Анонимен

преди 4 години

Тези дето слугуват на КАБАЛа те са с предимство и с ваучери... Българи ВДИГАЙТЕ СЕ ДА махнем продажното сатанинско правителството

142

Анонимен

преди 4 години

Този с поредната си глупост окончателно затри Черноморието. Бизнес там вече няма как да има.

141

Анонимен

преди 4 години

Щом зорлем ще разквартируват всички заразоносители по Черноморието, значи да не припарваме там.

140

ЛАЗО

преди 4 години

Колкото хазната и безплатният ни финансов министър се охарчиха със занаятието 60 на 40,толкова и държавата ни ще се охарчи за хората от първа линия-медици,фармацевти.лаборанти и полицаи.Всичко е отново по изпитаната схема-ПРЕЛИВАНЕ ПО ЗАСЛУГИ В ДЖОБОВЕТЕ НА КОГОТО ТРЯБВА И КОЛКОТО ТРЯБВА!

139

Анонимен

преди 4 години

Едно време се подигравахте на Масларова за пенсионерите

138

серена

преди 4 години

Централните плажове на Варна,Бургас и другите бетонни курорти,отдавна плуват във фекалии.В Албания,Гърция,Турция,Хърватска и...цените същите,без Далавери Симеонов,министерство на туризъмът и бетона , разорани ,дюни и безкрайни хвалебствия на мутри и почивка ,хотели,почивни станции и какво ли не още.В ОСТАНАЛИЯ СВЯТ безплатни чадъри,кафе,салата и узо при поръчан ОБЯД.Безплатна БИРА-няма!

137

-

преди 4 години

То бива простотии, бива безмозъчие, бива герберастия, бива.....но чак толкоз НЕ бива!!!

136

Яшо

преди 4 години

*** малоумието, смятах да се стягам за южното черноморие, ама с мръсни ченгета и заразени доктори не ми се летува. На язовир, в някоя семейна вила е удачен вариант. Ще взема една бамбина с големи бозки и ще ги пръскам с ергенско мляко две-три седмици

135

Анонимен

преди 4 години

Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазнатаАБЕ ТИКВА МИ НИЕ ГРАЖДАНИТЕ ДЕТО ПЪЛНИМ ХАЗНАТА СМЕ ПОЛОВИН ХОРА ТАКА ЛИ