590

ОСТАВКАТА

преди 4 години

Това е първата крачка срещу некадърната министърка! Това е крачка напред!

589

Анонимен

преди 4 години

До Е не е истинаПърво в Гърция е по-евтино в пъти от нашите мутренски дупки. Второ: Какво държиш сметка на този и онзи за какво си дава парите? Или може би имаш личен интерес?

588

Анонимен

преди 4 години

Е толкова тенденциозен материал рядко срещам дори и тук. Авторът сигурно има хотелче на Равда и затова е толкова настървен :)

587

Анонимен

преди 4 години

Сега от министъра чак до последния мутраген ще има да пищят на умряло още години. *** се от факта че българите не искат да хрантутят мутренските политици а искат да почиват по нормални небетонирани места.До сега лапахте, сега ще почнете да се задавяте, нали Кобилке?

586

Моооля Ви!

преди 4 години

И като ходите на море в Гърция не си носете домати, пликове с хляб, русенско варено и кафе в бурканчета от детски храни. А и още нещо - като духне ветрец на плажа не си обличайте плетените жилетчици - няма да истинете! С две думи - не се излагайте!

585

Анонимен

преди 4 години

Има места който още не са засрани в Бг и става за море например на Русалка е идеално няма хора и е чисто морето а какви миди има и без пяськ Стига да можеш да се гмуркаш и да вадиш,такива миди извадих дето и по ресторантите ги няма.

584

Е не е истина

преди 4 години

Едвам си плащат тока и парното и вноските по кредити - заплакали моля ти се за гръцките плажове! Ама нали сме абсурдистан!

583

Анонимен

преди 4 години

всъщност, всички работещи от къщи почти спокойно могат да отидат по чуждоземски плажове щот те тъй или иначе си седят в къщи и работят от къщи,така че могат не 14 , 140 дена да са си в карантина.дори точно те ще бъдат най-малко рисковите посетители на съответната държава

582

Ром'с

преди 4 години

Ходил съм в Гърция на Халкидики, Закинтос,Корфу, Пелопонес... там е по_скъпо от България в пъти, но е по-хубаво и от море, и към красота, и по чистота, география... сервиза е като нашият.. легловата база е като нашата, дори нашата е по-добре..., но ако имате възможност -то Гърция, да по_скъпо е, но си заслужава .... И моля Ви ходете без домати,ракия и простотия в Гърция!

581

Анонимен

преди 4 години

Балчик не стига ,че го бетонираха пяськ не остана ами на това отгоре и асфалтираха алеята на плажа! Мале мале колко са тьпи тези хора лятото тоя асфалт става по горещ от сльнцето става ад.

580

Анонимен

преди 4 години

Сльнчака предлага много качествена и достьпна дрога който не е пробвал препорьчвм няма да се разочаровате качеството е отменно.

579

Анонимен

преди 4 години

Аршинът?

578

Замислен

преди 4 години

Нищо българско и родно не "плюя". Но докоснеш ли се до плажовете на Черна гора /примерно, че стандартите са ни приблизително равни/, завинаги спираш да мислиш за черонморието. Просто нямаме географски късмет. А за другите малоумия изобщо да не отваряме дума.

577

Ha

преди 4 години

"По традиция си плюем нашето Черноморие, всички курорти се слагат под общ знаменател." - да, така е и има много причини за това.

576

Az

преди 4 години

На драскача Александър Попов му пожелавам приятно гмуркане във фекалиите на българското черноморие.

575

Анонимен

преди 4 години

Брат, много си *** за да даваш акъл и да пишеш статии, намери си по-подходящо и продуктивно поле за изява- в овцевъдството например...

574

до 602

преди 4 години

Ами просто не чакай последния момент, резервирай си около февруари, март и цевните ще са ти други.това важи за на всякъде било то Гърция, България, Африка или където и да е било.Но съм съгласен с едно ако ходиш в чужбина 14 дни карантина, това се отнася и за идващите искат да дойдат в България 14 дни карантина. На който не му хареса да не идва, респективно да не отива

573

Анонимен

преди 4 години

За тези които хвалят Гърцоя и плюят нашето черноморие. Всяка ходина ходя на море е Бг и иито вирус съм хванала, нито на ликьосани чаршафи съм спала. Вярно е, подбирам внимателно къде да ходя и какво да ям. Мия си ръцете редовно и не купувам сладолед и царевица от плажа. И по-долнопробни капанчета не стъпвам. Миналата година реший за разнообразие да сменя с Гърция. Но колкото и да гледах оферти, всичко, което хРесвах, струваше няколко пъти повече от това, което посещавам в България.

572

реалност

преди 4 години

За жалост на автора на статията съм били на двете морета миналата година, нищо общо едното с другото. Цена качество е в пъти в полза на Гърците, ако нашите хотелиери и концесионери на плажовете бяха като гръцките с удоволствие не бих стъпнал никога в Гърция..Но тук гледат как да те ошушкат без да ти предложат нищо, или ако ти предложат цената еЗа тази година не знам как ще стоят нещата след този вирус, но ако се запази тенденцията горко му на българския туризъмИ на двете ме няма тази година

571

човешката лакомия

преди 4 години

и хищническото използване на морето ни доведоха до фалит на сурортното дело!Когато Тоспод ходеше по земата и природата ни даваше даром всичко на власт бе БКП