103

Анонимен

преди 4 години

До 111Следващата зима няма да аниме номера ...Особено, като всички спрат да се панират и някой покаже истинските данни публично и излезе, че всичките починали, са все хора, които се очакваше да очи ат в тези месеци,. а ко не беше Civid-19, щеше да е грип, настинка, пневмония или подобно ...

102

рак и метастази!-БКП

преди 4 години

До ЗлатенаТъкмо България ще се отърве от столетницата БКП-ДС и нейните разклонения!

101

Анонимен

преди 4 години

Всички тези разходка ще излязат след седмица

100

Анонимен

преди 4 години

До 113Може би, ако прасетата не бяха натъпкани по 3 на квадратен метър, нямаше да са толкова проблемни. Нали съм виждал в Южна Азия как са...

99

Анонимен

преди 4 години

Заглавието на статията трябва да бъде-"Броят на новите заразени категорично и безапелационно спада.Удушихме епидемията! "Никога през последните седмици броя на заразените не бил толкова нисък спрямо броя изследвани! В случая два пъти по-нисък. Айде честито!Снимката е манипулация и е от предходен период - графиката вече върви надолу!

98

Анонимен

преди 4 години

До 3 месеца след като разпуснат мерките, ще с го забравели.

97

До 100

преди 4 години

Разликата между нормалните хора и прасетата е, че хората обикновено се грижат около мястото където живеят да им чисто и подредено, докато на прасетата не им пука могат само да *** за храна и да се въргалят в ***.

96

Анонимен

преди 4 години

Аз изкарах вируса, още пр си месец, три теста има след това и си им натителатя, но искам да отида на гости на роднини в България, ек сега лятната, като имам вканция от работ си ми прилича сесията, трябва да съм 2 седмици под карантина.Логика - никаква! Затова не живея, уча и работя у нас.

95

Анонимен

преди 4 години

Ще забравим лятото, а следващата зима ще си припомним

94

Ммм

преди 4 години

До Гегентайл N6Ти четеш ли цялата статия или само заглавието?Пише 1097 теста - 23 положителни.Ей голям ужас е тия вирус, върви към изчезване.

93

Анонимен

преди 4 години

Смешното е, че некакви говорят за тоя вирус, все едно след него, хората ще са на по 12 метра едни от други и всеки ще работи от вкъщи и дрън дрън по ляс, а до лятото ще сме забравили.

92

Ужас

преди 4 години

Нещо не е много ясно. Уж 1000 PCR теста направили, ама това не отговаря на 1000 човека. Доста от хората им пускат втори и трети тест за потвърждение, особено за оздравелите. Ако до сега са направени 50 000 PCR теста, то са въху не повече от 30-35 000 човека. Поне така мисля аз.

91

умиране без отърване

преди 4 години

До катализаторътБКП-ДС

90

Анонимен

преди 4 години

Има случай на дете на 4 години.Въх, уби мъ!Позитивен не означава болен, още повече при дете на 4 години.Обаче колко страшно звучи, а?Ама вече и най-страхливите престанаха да се връзват...

89

Анонимен

преди 4 години

Икономиката се разпада, а лошото е, чемпрешивигированите групи тотално заграбват всичко в нея. След тая криза, ще имаме нови милионери, хора на властта пак, ама ще са милионери, защото са взели хляба на малкото дребен и среден бизнес, дето имаше.

88

Шоп

преди 4 години

Я колко моем да лежим, они толко карантина не могат да ми сложат.

87

az

преди 4 години

Пеленаче няма ли с корона, какво баламосвате хората.Информирайте ни когато министър или обикновен депутат се затрие от корона, да настъпят празненства на народа. Сиромашка кръв искате да пиете пак. България пак е на дъното, дори и в корона вирус статистиката, и не само тя, ами целите Балкани, ама защо да го казвате. Друго си е стряскащо заглавие, да го отворят 10 трола, 20 БГ *** и 30 пенсии дето цял ден се чудят какво да правят.

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 87 Искаш да върнеш ленинските съботници, спокойно мозък и това ще стане.

85

Анонимен

преди 4 години

"К19 не убива,а е катализатор на придружаващите забилявания! Например ако страдаш от диабет може да ти остават 13 години живот,но К19 ги съкратява на 10 дена"По-скоро аконимш 13 дена, небе да станат 10 ... Дена.

84

Анонимен

преди 4 години

Моля се за проява на разум у всички, които подценяват ситуацията и неглижират положението. Страхувам се, че цената, която ще платят е твърде висока. Ще съжаляват, но ще е късно. Път назад няма!Осъзнайте се!Вашето неглижиране застрашава нашето здраве и живот!