25

Анонимен

преди 4 години

Някой да е чул новини от Гешев относно хазартната далавера на Божков и Борисов?

24

Анонимен

преди 4 години

Мафията на *** събота и неделя почива и не прави тестова.Не че в другите дни прави кой знае колко де ...

23

Анонимен

преди 4 години

Изследвания от сериозни институти сочат,че хората,които са починали от К19 съвместно с придружаващите ги заболявания,теоретично са загубили от 7 до 13 години живот! Тоест,вирусът е ускорил придружаващите заболявания на пациентите, като без него те са щели да живеят средно 7-13 години повече !И да цвъкате минуси-това съм го прочел,а един от институтите е " Роберт Кох"! И ако се мислите,че сте по-умни и знаещи от учените там,то значи сте сериозно мозъчно,паталогично увредени !

22

Анонимен

преди 4 години

Ама ниистина ли жертви ?Или просто починали .Това манипулаците на Тулупа и мисирките му край нямат.

21

Анонимен

преди 4 години

2 от 9 - това са си 22% смъртностОня плешивия мишок да докарва хладилните камиони и да прави детските площадки на моргиКрайно време еИначе ми е интересно защо така упорито укривата броя направени тестовеМоже би защото не са повече от 20

20

Мнение

преди 4 години

Не знам кой излъга Бойко, че ако докажат по малко болни, чрез драстично намаляване на броя тествани (1770 в Събота срещу 400 вчера) ще се реши проблемът. Ако бяха направили предишното количество тестове заразените щяха да са не 36, а над 100. Тази стратегия е обречена на провал. Този вирус не търпи такива игрички.Тези номера ще дадат на Бойко седмица време, но ще струват животи на хора.

19

до аз-ът

преди 4 години

мерси че го публикува още веднъж

18

Анонимен

преди 4 години

Ако Партията спре тестовете-болните ще станат Зеро.....Кви са тия буржоазни отживелици...

17

до 5

преди 4 години

друже мн си прав и се чудя на кое което пишеш ти цвъкат минуси. Явно на българина бирата цацат и картофите в кръчмата са по важни от нечии живот

16

аз-ът

преди 4 години

да питам Мангъровците, този мъж на 53 години той със заболявания ли е бил или на 80 г. Оригинал починал от пневмонията пречинена от вируса. Той с това убива, разнебитвайки дробовете. От тези 400 в болница колко ще оцелеят, едни 50 поне ще си заминат. Ами от останалите 1500 заразени......Хайде Мангъра да определи кой да живее, по стадния метод който лансира.---излизай на терасата, пляскач !

15

Анонимен

преди 4 години

САМО 9 за днес, а защо не кажат колко теста са направили,сигурно 100...

14

ПроСоТо

преди 4 години

само девет нови случаи с "ковида"?..Сигурно женерал Годжи си скубе косите от яд за това малко число....Е,поне БИ си ги скубал,ако ги имаше де..Но може да пооскубе на Тиквата чоканчетата по бузите му..

13

Хаха

преди 4 години

До 10: Ходи се гръмни некъде барабар с целия щаб! Промит мозък!

12

До 1

преди 4 години

Не на хотелиерите, а на евротолерастите клекна - те дават парите и водят хорото. Друг е въпроса, че сега следа като "отворят", съвсем скоро ще затворят пак като се заразят работниците и ще пият по една студна вода.

11

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 10Златена, ти ли си

10

Анонимен

преди 4 години

2000 заразени 200 починали, така е тъжната истина. 90 вече ги имаме още 200 предстои. Те всичките надали ще са 80 годишни с пет други болести......молете се на господ...

9

Анонимен

преди 4 години

Вижда му се края ! Благодарности за премиер,щаб,лекари и всички на първа линия,без която смелост бяхме загубени!Каквато и да е истината за този вирус,пандемията си има герои!Борисов,Мутафчийски,работниците в бензиностанции,банки,аптеки,куриери,хранителни магазини,транспорт!Доста критики понесоха управление и щаб- диванни критики от философи и разирачи,но мишоци!Все на въпреки,все знаят,все някои им крив,а те удобно се излежаваха в тях,докато критикуваните се бореха!Икономиката? Е,какво й е?

8

ZA 4

преди 4 години

Umniko nie nqmame klimata na izbroenite ot teb strain....V Evropa e suho I toplo prez lqtoto

7

Анонимен

преди 4 години

До утре пак 50!В Гърция по 6-7!

6

Анонимен

преди 4 години

то това остана, слънцето и чудото да ни спасяват