555

Анонимен

преди 4 години

до 582 А нещо да кажеш за "братята" си Американци? Те какво българско обичат? Или обичат най вече интереса си стъпвайки в някоя точка в света? Ако си истински българин. Ще дадеш правилният отговор! Та? -:)

554

1

преди 4 години

Тоя пуяк какво общо има със СССР и Втората световна , че се е закичил с Георгиевска лентичка ? Руски гражданин ли е или български депутат ? Такива като него навремето вкараха в химна ни куплет във възхвала на чужда столица и армия , нещо което го няма в нито един химн по света !

553

Анонимен

преди 4 години

До 580Руснаците никога не са били българофили.От някой ще чуеш, че обичат България, но това не означава българите.От някой ще чуеш, че обича българска баница, но това не означава българитеОт някой ще чуеш, .че обича българското черноморие, но това не означава българите.Апропо, те не искат и от русофилите да ги обичат, а само да им се кланят, величаят и вечно да им благодарят заради благоволението на Русия, че са се родили на тази земя.Лазете русофили, това ви е призванието !

552

българин

преди 4 години

Така както е тръгнало вече повече от 10 годинки. По добре цветя на паметника на Съветската армия! От колкото след още почти 10 на годинки.Цветя пред мавзолея на др Борисов! -:) Цвете от мен лично той Никога няма да види където и да се намира! -:) Даже и магарешки бодил Не бих му "посадил"!

551

тя

преди 4 години

Руснаците ни намразиха след тия 30 години "плюене" по тях !Никога няма да се върнат като туристи в България , въпреки ,че сервитьорите бяха най-доволни от тях /като най- благодатни / !

550

тя

преди 4 години

Да живее Русия ! "Кат Русия ,няма втора , тъй могъща на света ! "

549

смехотворни

преди 4 години

Много фашистки издънки пишат тук , ами нали сме били фашистка държава ?! Много неграмотни сте бе , научете се да пишете , много се излагате , пък и мнение давате !

548

охмаска

преди 4 години

До Анонимен575 Да да,да,купил ги е осергията дето боко си взема маските с които корни се е забърсвала....Така де,да му замирише на свежо,че Барселона е далече,пък май нема да стигне до там

547

Анонимен

преди 4 години

Тоя натопорчения на снимката бай Ташко Ерменков ли е?Кви са тИя медали?От пазарчето зад парламента ли си ги е купил?

546

Анонимен

преди 4 години

До 339:)

545

339

преди 4 години

Прибавям-алогизъм.Не съм сигурен дали знаеш какво значи.

544

Анонимен

преди 4 години

До 339Нямам представа какво каза, но съм сигурен, че разбра аз какво казах (защото го казах ясно). Това е една от характеристиките на русофилите: че имат проблеми с комуникацията. Аз служители с такива проблеми не мога да си позволя да имам.:)

543

339

преди 4 години

до 568-Това не е позиция.Чист битовизъм.

542

неутрален

преди 4 години

Достойна постъпка на ДОСТОЙНИ ХОРА....

541

Български войник

преди 4 години

Няма да бием руснаците за първи път. И ако искате Демокрация, узаконете проституцията.

540

Анонимен

преди 4 години

До 339Само ще те замоля, когато ходиш по интервюта за работа това да го заявяваш за да ускорим процедурата по отхвърлянето ти. :))))Лично аз когато наемам задавам такива въпроси, че да разбера такива детайли. Аз русофили не наемам. :)

539

Totenkopf

преди 4 години

Вижте лицата на националните предатели, които трябва да бъдат осъдени и разстреляни за своята Държавна Измяна!

538

339

преди 4 години

Не съм член на БСП,никога не съм гласувал за тях.Но поради долните причини съм русофил,има такива много като мен.

537

АнонимеН

преди 4 години

АБСОЛЮТНИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ СА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И РУМЕН ГАДЕВСССР НЕ Е ОСВОБОДИТЕЛ А ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БИЛИ С ГЕРМАНЦИТЕ И СМЕ СЕ БОРИЛИ МАКЕДОНИЯ ОТНОВО ДА Е ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ!ВСЕКИ КОЙТО ПОДКРЕПЯ СССР Е АБСОЛЮТЕН ДОКАЗАН АНТИБЪЛГАРИН!

536

339

преди 4 години

"във финалната фаза на войната..."Права е Нинова,но аз имам информация от първо лице-баща ми е участвал във всички фази-през Сърбия,Хърватия,Унгария,после отиват в Полша и т.н.Така че,никой не може да ме разколебае за следното-без 9 май,денят на победата,нямаше да има нищо.Нито ден на Европа,нито пък ЕС и .т.н.