53

Анонимен

преди 4 години

"Ден победи .Честит празник братя"Парада на победената..........

52

Мда

преди 4 години

Писъците на комунисти,турци и *** в подкрепа на Черепа,ме забавляват!

51

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък какво прави при тия араби ?? И интересно как не са го убили свсе още да му вземат парите и да го направят РОБ, както през Османското Робство ???Божков да не би да е станал ПРЕДАТЕЛ, помагач на арабите, като поп Кръстьо ???

50

Американ

преди 4 години

Кога яде кифтетта не рива...

49

MaйMyнaтa

преди 4 години

Ей тва обичам да гледам, от високо!! Как вълците си преяждат гръкляните, ей я моята наслада за безграничното ми търпение.

48

Анонимен

преди 4 години

Те пък не се познавали боже всички така казват не знам не чух не видях

47

Анонимен

преди 4 години

Де си бе Гешев???Язък ти за името, позориш адаша си от едно време!Абе, вкарай го в падиза и нека там да си организира хазартен бизнес за 10 - 15 години!

46

Анонимен

преди 4 години

Место тия двамата даде карат да спасят държавата от пандемията другото надали има значение на тоя етап единия милиардер другия милионер

45

Анонимен

преди 4 години

Ден победи .Честит празник братя

44

дядо Йоцо

преди 4 години

Всяко зло за добро, сега е времето да се разбере държава на мафията ли сме, или не сме - давай бат Бойко !

43

бай ганю

преди 4 години

няма как да не се съглася с божков относно бруталното отнемане на колекцията мубеше извършено по омаскаряващ брутален и нескопосан начиннай малко трябваше да се докаже незаконно придобиване и едва тогава да се онеме нооо тук е така

42

Анонимен

преди 4 години

Тоя щом има група за убиване,трябва да бъде временно затворен по някое от обвиненията, за да не пострадат хора и да не бъдат убити хора,докато му мине злобата,колекцията му е законна и може да се конфискува в полза на националния музей в който работеше Божидар Димитров,за да се спасят българските ценности, а парите да си ги взема,те са негови,но без данъците!

41

Haha

преди 4 години

Ква държава ве ?

40

лягай да спиш

преди 4 години

До Анонимен43Плевенският съдебен заседател Михаил Михайлов заяви, че ако вътрешният министър му заведе дело за клевета, ще иска ексхумация, за да видела световната общественост какво са ни заблудили и какво Румен Петков и посланик Авдеев са сложили в така наречения трап, гроб на бившия министър-председател на България, разстреляният Андрей Лукано

39

ХаХа

преди 4 години

Отговорът на властта не е никак подобаващ. А смешен като смокиново листо...

38

Анонимен

преди 4 години

Тоя когато дари всичките си милиарди на българския народ, които е откраднал от него, когато проговори за всичко, което знае, да свидетелства честно и докрай, тогава да ми се обади. Дотогава е един отпaдък и никва милост за него, да го развинтят до последно.

37

V

преди 4 години

И двамата са бандити .И божков и боков ;) боко и горанов чак сега ли разбраха че не е плащал данъци ??? Мнооого добре е знаел. Добре че Валерката за разкрещя та не можаха да го скрият под килима. Валерката върши работата на прокурора и на тиквата .Такава е жалката истина за този случай

36

Анонимен

преди 4 години

До ЛукановА кой уби Луканов,щом уж те са го били назначили?Луканов изобщо не е работел за България,още по-малко пък за БСП или ДС.

35

Анонимен

преди 4 години

И къде бля досега, бе гораноф? Едно ДДС не може да съберете! Не можете да прихванете един бандит как си вдига доходите(легалните), за да си плаща фиктивния заем. Врътки, дето и баламите ги знаят. Иначе пускат екипите от НАП да ловят разни мухъли, дето не пускат касови бележки! Но номерът е друг - една сервитьорка или рецепционистка пуска касови бележки през 15 минути при празно заведение или хотел. И хоп - паричките са изпрани!

34

Луканов

преди 4 години

Аре стига циркове!Нали ДС на БСП го назначи за милионер?!