155

Бау

преди 4 години

Кунчев! Случаите са толкова, колкото искате да ги стъкмите! Нападнахте Ямбол, защото в началото на ,,пандемията" засенчи София! Колко хора се натръшкаха в Банско? - Банско, за което ви светнаха израелците, че има вирус, след като се прибраха техни туристи! Николко! Колко ще се натръшкат в квартал Стефан Караджа в Ямбол, ако оставите хората на мира, да си стоят в квартала, както са си стояли до оня ден и не тормозят лекарите и болничните легла? - Николко! Стига сте ,,работили"! Утрепахте се!

154

Анонимен

преди 4 години

До До 145Да дисциплиниран е чужбина и по-нисък от тревата, защото знае, че най-нероятно няма да му минат номерата

153

Анонимен

преди 4 години

Ха, лошо нило, че е концентрирано...Предпочиташ всички домове наведнъж ли да лекуваш?

152

Анимационен мишок

преди 4 години

то щом Ананиев стана със собственно мислене

151

Анонимен

преди 4 години

Това изследване в Пловдив зацикли. Оказа се неочаквана пречка- то трябвало тестове пък ги няма? Ще ги доставят към коледа. Има вече определени хора за тестване и им искат когато отиват да ги тестват да си носят по 3 маски и 3 ръкавици. Срам и шоу. Пак ли някой е тафил предвидените и ги е продал?

150

123

преди 4 години

До АнонименМислиш че би се продал за повече сребърници от генерала! Нали видяхме какво се случи с инакомислещите съветници на Бокаса...Или слушкаш и папкаш или си принципен и аут. Матрицата не търпи свободно слово

149

популист

преди 4 години

пандемия има, но далеч сме от епидемия

148

Анонимен

преди 4 години

така и не разбрах от къв зор шеф на НОЩ е нищо не разбиращ от заразни болести коремен хирург, а не главния държавен здравен инспектор (доц. Ангел Кунчев), както е в повечето страни, ама от тиква толкоз

147

популист

преди 4 години

то епидемия няма

146

Христо

преди 4 години

До писна миСтой още във вас, мишок!

145

123

преди 4 години

Айде и тоя си плю на суратя, дипломата и авторитета...По кое определение за епидемия имаме такава у нас, госин главен Епидемиолог!? Може би и вие наблягате на пожарникарските наръчници като Ръката, която ви храни!?

144

Писна ми

преди 4 години

Уф всеки ден различно. Нали бяха сигурни, че до края на май вирусът ще изчезне? Сега бил уж пикът. Сега пък нямало да е скоро. От 2 седмици не съм излизал да мине пикът бе. Докога?

143

До 145

преди 4 години

Да питам,- ти за кой Българин говориш, че нещо не те разбрах? Дисциплиниран Българин в чужбина, да може би, но тука ...

142

Отлично

преди 4 години

Учени: Ковид-19 се предава и по полов пътАнализирани са резултатите на 38 пациенти, хванали заболяването..

141

Анонимен

преди 4 години

Да ни пази Господ,щом и докторите се политизираха...

140

Forever

преди 4 години

Далече сме и бъдещето ни е неясно,а парите на народа се даряват на чужди държави,изработени с нашите ръце,някои хора дори одобряват това.

139

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Минават група китайски туристи преди 2 години..Чувам млад китаец да говори български.Питам го с нетърпение:Верно ли е, че в Китай разстрелват крадците ?!Отговаря:Ако си крал много.Айде сега си отговорете как ще се оправим, като сме близко до фалит, заради крадците ни...

138

Анонимен

преди 4 години

До 141Какви ограничения си имал в казармата бе запъртък в казaрмата беше най-хубавото време. Първите 6 месеца е трудно после като се сдушиш със артелчика салами на тумбак и през оградата и що мадами забивахме от нас мезето от тях пиячката.. Е ако те набарат лежиш в ареста ама си струва.

137

Анонимен

преди 4 години

Българина е дисциплиниран и културен човек, колкото и от щаба и льоспедека Ананиев да се опитват да създадат хаос, българина успява да се организира и справи. Браво юнаци.

136

до 141

преди 4 години

Теб като те слушам ми се струва, че не си излизал от казармата още:)