103

до анонимен 125

преди 4 години

аз плачещия за вето закон що не поплачеш и ти, гледам - напират ти сълзите, не се притеснявай, поплачи си :)))

102

Анонимен

преди 4 години

Да ви имам свободата...ако ще рискувам здравето си и това на близките. ------Тоест, с МОЯТА свобода ще плащаш здравето на ТВОИТЕ близки? А мое ли *** майката? Затвори се вкъщи, закови вратата и живей като *** ако щеш 100 години. Даже 150. Специално ти пожелавам да изкараш до 150. И дано ти стигнат парите за памперси!

101

Анонимен

преди 4 години

"Мерките", присадени в новия закон, отсега плачат за вето и Конституционен съд!

100

гражданин

преди 4 години

Браво.

99

до гневен

преди 4 години

работи бе, кой те спира? Къде видя, че не може да се работи. Аз си бачкам, много хора също.

98

ГНЕВЕН

преди 4 години

Всеки поклонник на Барбас Ганьос може да си клечи в къщи и да се самоизолира на воля.И без това полза от празноглави ,крадливи гербунгели няма.Но нормалните хора искат да работят ,да изкарват пари и да си гледат семействата.В държавата на Тиквата няма нито един съкратен чиновник , а в Румъния 30% са на борсата.Цялата чиновническа партия е все от редиците на крадливата ГЕП.

97

преминаващ

преди 4 години

Ама на мерките вече диктатура ли им казват? :D Това ще да е нещо ново.... прецедент в света. Хахахаха, смешковци. Диктатура било, хахахаа

96

до анонимко 113

преди 4 години

Знаеш ли, ама ич не ми се занимава да споря с елементарни единици като теб, само се прочети (и духай супата): В целия свят има мерки ,но в целия свят НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СЛУЧАЙ ,НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ДА СТОИ 11Г *** МИЛИЦИОНЕР ,БИВШ СЛУГА И ШОФЬОР НА ДИКТАТОР.А всеки крадлив герберас като теб, може да си стои в къщи с маска ,ръкавици и шлем върху кухата глава.И да пише коментари в прослава на диктатурата.

95

неразбрал

преди 4 години

ама кой ви е вързал, та ревете? Всеки е свободен да си троши главата както пожелае. За по-голям адреналин ви предлагам да идете в някое огнище и да си престоите там известно време. Свободни сте... :)))

94

Анонимен

преди 4 години

Пазете се тепърва заразените които ги пуснаха без задължително да ги карантират и изолират ще сеят заразата. Ако тестването беше направено още на летището и всички бяха карантирани сега нямаше да горим. Ако гастарбайтерите бяха изолирани още от летището в хотели които стоят празни нямаше да разнасят заразата в цялата страна. Умните управници заради едни 812 милиона *** евро ви унищожиха. Напускаха прокажените а сега се правят на ни лук яли ни на лук мирисали. Докога ще ги търпим.

93

Анонимен

преди 4 години

Как да не е имало сериозни мерки?В продължение на месец и половина улиците бяха празни. Задължиха ни да носим маски. Забраниха пътуванията. Децата ми са наплашени от Щаба и не смеят да излязат на въздух. От телевизора всеки ден джудже-генерал ми размахва пръст. Премиерът-циклофреник ни изкарва ***, не знае у коя дупка да удене - днеска обявява едно, утре сабаале друго, вечерта трето. Убиха журналист в катастрофа, Главният прокурор го беше нарочил за мародер.Е?

92

Анонимен

преди 4 години

До хахахахаВ целия свят има мерки ,но в целия свят НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СЛУЧАЙ ,НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ДА СТОИ 11Г *** МИЛИЦИОНЕР ,БИВШ СЛУГА И ШОФЬОР НА ДИКТАТОР.А всеки крадлив герберас като теб, може да си стои в къщи с маска ,ръкавици и шлем върху кухата глава.И да пише коментари в прослава на диктатурата.

91

Бау

преди 4 години

До 109И аз съм прашинка в Сахара ... Точно като теб... Никой няма да ме чипира, защото на никой не му пука за мен... Аз съм наясно с това, ама има хора, които се мислят за супер важни :D

90

Бау

преди 4 години

Защо да ви слагат чип бе хора? Кои сте вие ? Кой по деволите го интересува къде сте и какво правите? Да не сте милиардери, известни ? Шматки пълни ...

89

хахааааа

преди 4 години

много сте смешни тук... Вие кво искате? В цял свят продължават мерки и извън извънредното положение. Вземете попрочетете малко. Да не говорим, че тук сериозни мерки нямаше. Имаше в другите държави. А тук една шепа мрънкачи грачат непрекъснато, че им се отнемала свободата. Да ви имам свободата...ако ще рискувам здравето си и това на близките. Пълни *** драскат тук нон стоп. Категорично съм ЗА мерки, дори и по-строги.

88

Анонимен

преди 4 години

Цялата власт е в ръцете на Тиквун Барселонски, и бандата престъпници и продажници около него. Реално нищо не се променя ,защото оня пореден *** /Киро Ананиев/ може да пише заповеди на всеки 5 минути ,според желанието на началника си.Бог да ни е на помощ.

87

Яким Вълев Донев 4

преди 4 години

Също така основен въпрос ....... Каква е ИСТИНСКАТА СИЛА НА ТОЗИ ВИРУС?!?! ... Защото май нещата са силно преувеличени .... С една огромна цел в Световен мащаб - Изключителни ИКОНОМИЧЕСКИ и ПОЛИТИЧЕСКИ ОБЛАГИ за НЯКОИ!!! На всеки интелигентен човек му е ясно , че този "вирус" и последващата "ваксина" ще донесе ТРИЛИОНИ на някой Фармацевтичен гигант и Милиардерите , стоящи зад него !!! Щото май става като с Оръжейната Индустрия. Всички говорят за МИР и ЛЮБОВ по света , но Оръжейния бизнес върви!

86

аха

преди 4 години

До АнонименА за умници като тебе и писмено разрешение от психиатър за достъп до интернет.

85

Анонимен

преди 4 години

Решено или предрешено? Нещата намирисват за сигнал към прокуратурата за дезинформация.

84

Гласуването съвест

преди 4 години

Не ми е много ясно ....по своята съвест или по на Началника съвестта анблок и случайно ако нещо се обърка се извиняват и се прави завой на180 градуса ,е малко конфузно ,но ние сме напълно свикнали,че тука вече е така...