37

Анонимен

преди 4 години

Да бе,двойници,троиници и четворници Печатата ги на 3d принтер.Че нали ще имат различни кръвни групи бе аланкооловци.Просто човек се променя с времето. Стареенето е биологичен процес.Още никой не е открил елексира на вечната младост. А на запад,к'во ги е грижа или се съмняват,да не би двойника да им прати поздрав с някоя балестична ракета.К'во значение има дали двойника или истинския ще ги излупка с някоя ракета с ядрена бойна глава.От т'ва се мре а не от това кой ще я запрати.

36

Информационни войни

преди 4 години

Фекалните новини по гръб не падат!Ще поливат с помия докато не изчерпат определения им бюджет!

35

Анонимен

преди 4 години

И ако е пукнал, какво от това? Идва следващия Ким и нещата продължават постарому. В Корея има Кимовци, колкото щеш. Идва Ким 10ти и толкоз. Нищо не се променя. Сега и него ли да го мисля. На него пука ли му за мен? Мислите ли, че на Ким Чен Ун му пука за мене и за България?

34

уф

преди 4 години

Вижда се, че не е той. Зъбите най-малкото са различни.

33

Анонимен

преди 4 години

Абе на кой му пука какво става в тази азиатска коми клоака? Оставяйте ги да *** в собствените си изпражнение като руснаците.

32

двойниците

преди 4 години

До Не е ли все едно ?!Цялата корейска раса са по негов образ и подобие както Господ-Бог! Две капки вода!

31

Анонимен

преди 4 години

А ББ има ли двойник, или си е натурално толкова ментално ограничен?

30

Анонимен

преди 4 години

Ким Чен Ум е велик лидер, от когото се интересува целия свят. Цял свят е загрижен за здравето на Ким. Само великите хора се радват на такъв интерес. Ако Боко пукне, никой няма да се сети за него и да го търси. Няма да липсва на никого.

29

komitataей

преди 4 години

ний сме я оправили че ще гадаем дали имал двойник и т.н.

28

Не е ли все едно ?!

преди 4 години

Нас какво ни засяга или интересува ?

27

Бла Бла

преди 4 години

Много ясно че е двойник.Оригинала си пече д-то на някой остров с куп готини какички и си пие дайкирито.А тоя само изпълнява команди.Ким да не е луд.И аз да съм - и аз така ще правя.И Сталин,и Хитлер са имали двойници.За Саддам да не говорим.

26

КГБ

преди 4 години

Пикaт газ западните плазмодии! Не могат да влезнат и изтърбушат поредната държава. Сега са като злобни бабички на мегдана, злословят и интригантстват, а Ким лъска ядрените бойни глави.

25

столетник

преди 4 години

Така се живее 100 години с двойници!!

24

Анонимен

преди 4 години

Проблема е да успеят да го угоят до нужните килограми, иначе двойници колкото искаш могат да бъдат създадени. Но щом е използвал и по-рано двойник и дори е хванат от камерите как разговаря със себе си означава че има такъв правителствен угоителен комплекс в Пхенян.

23

Анонимен

преди 4 години

Време е и наш мисирец да си направи. Трудна работа.То пък ,кой ли ще лъже.А и по скоро ,би сдал власта, отколкотода се гледа от страни.

22

Анонимен

преди 4 години

"някои хора се усъмниха, че мъжът от снимките всъщност не е лидерът на Северна Корея, а негов двойник."Е нали само преди дни писахте, че имал следоперационна линия на ръката? :D

21

хаха

преди 4 години

До Хихиможе да не е севернокореец ... :):) навремето нали казваха "внос по второ направление"

20

днес бг

преди 4 години

ким е починал преди 5 години, това е сестра му но я обработват с Фотошоп и така прилича на него

19

Хихи

преди 4 години

Според мен, много трудно в цяла Северна Корея могат да намерят друг такъв дебел ***.

18

правете Добро

преди 4 години

английчанката да си пие редовно хапчетата