59

Анонимен

преди 4 години

До Нямат място."Такива индивиди нямат място сред обществото."А ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДА ГИ НАЗНАЧАТ ЗА ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ ИЛИ ПОНЕ ЗА СТАРШИНА

58

Мнение

преди 4 години

Истерична кифла!Ама нали и тя е от голямото добрутро нищо няма да и направят

57

АнонимеН

преди 4 години

ТОЛКОВА Е МАЛО-УМНА ТАЗИ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА!!МНОГО ПОД НИВОТО МИ Е, ЧЕ Я И КОМЕНТИРАМ ИЗОБЩО

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Гледах клипа ,....Много съм вузмутенМоля ви хора ,нека бъдем по добри да не падаме на нивото на тия същества .."ТИ СИ ПАДНАЛ НА МНОГО ПО НИСКО НИВО НО НЕ СЕ НАБЛЮДАВАШ И КАТО ВСЕКИ ЕДИН ИСТИНСКИ КОМУНИСТ СПРАВЕДЛИВОСТ РАЗДАВАШ

55

Анонимен

преди 4 години

до Нямат място.Идеално, ставаш за премиер!

54

Анонимен

преди 4 години

А ве какво я коментирате тази пропаднала куртизанка и пияница

53

Анонимен

преди 4 години

До СС БРЕЙ голям комунист си бе. Какво да кажем за кварталните гаменчета дето бият и се гигилят на всяка по възрастна жена, която просто върви по пътя си.

52

Нямат място.

преди 4 години

Такива индивиди нямат място сред обществото. Направо в някой карцер за 3 години, да изтрезнее и да забрави за наркотиците. И после да мине през сериозен психо тест и ако не го издържи, да я пращат да бачка в някоя мина.

51

Котки

преди 4 години

Това, че тази жена си е продрусала мозъка е ясно. В идеалния случай би трябвало да я сложат да се лекува някъде. Обаче в защита на мъжа и ония пребития си го заслужаваше. Иначе нямам уважение към НИКОЙ, участвал в какъвто и да е Брадър.

50

Анонимен

преди 4 години

Гледах клипа ,Много съм вузмутен .Абсолютна простакела ,крещи на полицията ,на съседите ,хвърля яйца ...тя е над закона едва ли не ..Моля ви хора ,нека бъдем по добри да не падаме на нивото на тия същества ..

49

Офф

преди 4 години

Така става с тез дето разчиташ само на чатала си.. кат увехне междукрачието вече са за никъде и от яд се пълнят със злооба

48

Анонимен

преди 4 години

Много ниско падна тази жена. И във видеото плака, че нямала пари. Ами отивай да работиш, стига се налива и друса пред детето. Сигурно всички са се отрекли от нея

47

Анонимен

преди 4 години

"Понякога крещи за помощ" но явно никой не се опитва да и помогне а 80 % дори се подписали, какво ви говори това, че нещата са както казва професора 80 на двайсе. Остава да разберем независимите на коя страна са, но ще трябва да почакаме докът да са произнесат.

46

анонимен

преди 4 години

Справедливо наказание за сем.Калканджиеви, мърляв субпродукт на съвременни богаташи.

45

Надежден надежденец

преди 4 години

За Биг Брадър- Багата не е агресивен и най-много да беше сбутал или ошамарил тоя Калканджиевия. По-интересно щеше да е Сашо Пацов - Сагата да беше в Брадъра. Ония *** Тачо щеше да е вероятно в интензивното. На Сагата не му дреме от нищо. Преди години един униформен ушак му се направи на мъж в един супермаркет в Свобода и Сашо го изкара навън с тупаници през витрината.

44

Анонимен

преди 4 години

Когато Тачо и тая бяха във Вип Брадър исках да беше в къщата и Багата( той е бил в друг сезон). Исках тоя Тачо като се напие някоя вечер и да тръгне да се прави на бияч на Багата, както се правеше на всички в къщата тогава. Нямаше да могат да го съберат тоя.))))

43

Султана

преди 4 години

Най-гнусното в цялата работа е, че полицията дори не си направи труда да излъже нещо, от кумова срама! Щели, моля ви, да търсят свидетели! Затова я пускали! Ало, целия български народ беше свидетел на изпълненията на това изчадие! Изходи се над законите, че дори и арестуващите полицаи ги беше страх от нея, че се държаха като онова, в гащите на жените.

42

Дончо Стражара

преди 4 години

Търси кошаревски свидетели! Неуспехите в личен план разочарованието от прекалено големите очаквания от нас и хората около нас докарват хората до такива състояния. Комбинацията с алкохол и може би някакъв вид бензодиазепини довеждат хората да особено състояние. Както е казал народа никога не е късно да се изложиш.

41

Анонимен

преди 4 години

Широко разпространени редови български екземпляри като тези двамцата са с малко повече допълнителни екстри.

40

СС

преди 4 години

Дългата употреба на наркотици и алкохол не прощава. Горкото им дете, по-добре да отиде в приемно семейство. :(