45

Анонимен

преди 4 години

Журналята, научете се да пишете грамотно поне...трудно се чете от толкова много грешки

44

аз-ът

преди 4 години

пляскач-терасаджии казах ви го още преди 2 месеца - ние ще сме ЕДИНСТВЕНИТЕ с карантина след 2 месеца. А и по-дълго. Всяка друга държава от ЕС, ВСЯКА ! е с намаляващи случи- единствено при нас се увеличават. След 2 месеца кибик на терасата. В същото време се увеличават областите с над 10-15% безработица. Допреди 2 м. персонала беше кът. А гербераст-тролетариата ни пуска по форумите, че все следващата седмциа ще е е пика, и че все ние сме си виновни, че не е бил тази седмица. НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА!

43

akud

преди 4 години

само на хората който по душа са сел#нчета и комунистите не им е ясно . че короната ускорява смърта на хора болни от други болести който без короната биха живяли по дълго. но когато си простКОМуНист си готов да хвърлиш хиляди баща. майки. баби и дядовци на вятара за да осъществиш мечтата си да си някакъв парченце като *** нинова

42

Шаши

преди 4 години

Ей, тези няма да престанат да лъжат и плашат. За два месеца разбрахме, че са пълни некадърници.

41

2LOOP

преди 4 години

БОЛНИЦИТЕ В ВИДИН,ЯМБОЛ,СЛИВЕН ВЕЧЕ НЕ ИЗНЕМОГВАТ.ИМАХТЕ ЛИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ОТ" БОЕЦ " ЗА ВИДИНСКАТА ЦОЛНИЦА ИМАХТЕ ЕМИ ВИНОВНИ СТЕ.И ТИ МАЙТАПЧИЙСКИ И Ш.....А И ЦЕЛИЯ ЩОМИ ПРОИЗВОДНИТЕ МУ КАЛИНКИ И ВРЪЗКАРИ

40

анонимен

преди 4 години

Да престанат вече с тази статистика защото не е вярна - на кого се отчитат?!?! Стига с тези измишльотини.............. И да помислят, да не ги съдят за убийства след време, в старческите домове. Престанете да убивате родителите си

39

истината

преди 4 години

До gio Така е защото Бойчето съкращаваше болници, без никаква мисъл в голямата си тулумба.

38

съвет

преди 4 години

До отвратенЗавий се презглава с юргана, попръцквай си и се отвращавай тихичко.

37

отвратен

преди 4 години

53 нови болни, двама загинали, горките хора , можеха да са живи и здрави ако не слушаха Мангъров (

36

Шопо

преди 4 години

Фантомас,добре я играете играта ,,Има вирус-нема вирус,, ,но да знаеш,че накрая ТИ ще изгориш ! Бойчето ще излезе невинен като гергьовско агънце...

35

gio

преди 4 години

50 за деня и около 1500 още болни дотолкова натоварват здравнатата система на България, че може да се срине?! - Това е пълен майтап, разбирам да говорим за малък град от 15-20 000 жители добре, но тук говорим за държава от 7млн. Лечението барабар с предприетите мерки за првенция ще са най-скъпо сруващото лечение в историята.

34

Реалист

преди 4 години

От днес тлеещото огромно огнище на заразата - градския транспорт се разгоря отново с връщането на платеното паркиране и невъзможността за много хора да отидат безопасно на работа с личния си автомобил.

33

???

преди 4 години

Заразата продължава да идва от чужбина, а мерки никакви. Подпис върху хартийка не е мярка. За какъв дявол ние сме ограничени и се самоограничаваме, когато правителството ни докарва заразени от чужбина и ги пуска свободно да ни заразяват?

32

Анонимен

преди 4 години

Изглежда, Мутафчийски вече вдигна ръце и се отказва да "приземява" Борисов...

31

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха започнали с по 1000 теста дневно още преди 2 месеца, да им излизат по 200-300 заразени но без симптоми, щеше да се окаже, че сега всъщност има спад...

30

123

преди 4 години

Ами те не спират да идват от чужбина на тумби, от ония, шведите, после купони, после в болниците! За наша сметка разбира се! Така че хем ще има ръст, хем болниците ще се перпълнят именно от този етнос и ние, впоследствие ще издухаме супата. И финансово и здравословно. Ето това е с думи прости. Което е очеизвадно от два месеца! Генерале, не е ли ясно?!

29

до професора

преди 4 години

Професоре, защо не кажете истината: след "доставката" по нареждане на мин.Катето от Пазарджик на заразени и заболели гурбетчии от Западна Европа, пламналите огнища на Ковид 19 в старческите домове и ромските махали, коронавирусът пак се развъртя и започна да заразява наред. Махането на маските от лицата на хората и събирането на доста хора на едно място хептен влошиха нещата. Поне 20-ина дни няма да се оправим.

28

аз-ът

преди 4 години

Защо бе генерал Плеш, защо е така? Защо държави след нас влезли в заразата излязаха, защо само ние катерим? И не е ли това щото изкуствено натискахте и не излязох ли прав, когато ви казах, че в момента в който пуснете пак ще се заразим?

27

анонимен

преди 4 години

ДОКАТО ПРИСТИГАЩИТЕ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ НЕ ИМ НАПРАВЯТ ВЕДНАГА ТЕСТОВЕ И УСТАНОВЯТ ЗАРАЗЕНИТЕ ЗАРАЗАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗНАСЯ. ЩЕ ИМ МЕРЯТ ТЕМПЕРАТУРАТА ГЛУПОСТ. ВСЕКИ ОТ ТЯХ МОЖЕ ДА НЯМА ТЕМЕРАТУРА НО ДА Е ЗАРАЗНОСИТЕЛ. И КВО СТАВА ПОСЛЕ??????

26

Баровеца-СФ

преди 4 години

Не става! Трябва да се пазим още малко,но грешно смятат много хора ,че не трябва !