133

Въпрос

преди 4 години

Нали нямаше да има брифинги - ко стана? Пускам телевизора и пак униформения чете статистика.

132

Ром'с

преди 4 години

Гледах брифинга от днес и то за първи и видимо за последнен път.Тези "герои" не спазват разпоредбите които налагат на хората.. с маски и на 2.5 м... сидят си един от друг на 70-80 см и Си свалили маските... какъв "положителен" пример към народа, а след това, що народа.... И тМутафчийски чете сводките като на погребение и не отговоря... Абе убава работа, ама..... бг. Има нещо гнило ...в България(за съжаление)

131

Анонимен

преди 4 години

Какво унижение!Лекари,професори ,а стоят мирно когато ББ им" говори" за медицина.Спрете да се разкарвате,седнете и направете обективен анализ на ситуацията.Стига сте се снимали,кога работите?Да, евала на БТВ за снощи,но ще видим как ще ги "награди"Срамувам се за съсловието.Боже опази ни от ..................

130

само минавам

преди 4 години

До СкептикПохлупака си беше навреме, ама след това почти нищо не се направи и сякаш се чакаше вируса сам да си отмине. Докато другите дуржави направиха много за 1 месец и сега вече се отварят, щото са доста по-добре. Една Австрия докладва за 30-40 нови случая на ден, но при 5000-6000 теста на ден и то при положение, че взеха мерки седмица след нас. А ние продължаваме с 40-50 нови на 1000-1500 теста на ден, а сме със същия брой население като тях. Правете си изводи.....

129

Анонимен

преди 4 години

Аре ся ми кАжи що тая болната женЪ са я качили на аероплана у Нидерландия?!!!!!!

128

Анонимен

преди 4 години

Значи к'во? Една болна жена гонили из летището и не могли да я хванат? (Софийското летище, което в сравнение с размера на други европейски летища е нещо като хангар за селскостопански самолети...) И това ми били мерки за сигурност? На стратегически обект като летище? - Където иначе ни карат едва ли не по бельо да се събличаме и не можем едно шише вода да си вземем?Боже, господи!!!!!!!!

127

....

преди 4 години

До БГ фолклорНе обобщавай за целия народ и не пиши от негово име.Никой не те е упълномощил.Можеш да кажеш само аз и някои други използваме следните епитети за дадени хора.Нищо друго.

126

фурмата

преди 4 години

Всичко може да се регулира:4,05-521 теста-21 заразени-1 заразен на 25 изследвани5.05-1158 теста-57 заразени-1 заразен на 20 изследвани6,05-1465 теста-69 заразени-1 заразен на 21 изследвани7,05-1163 теста-53 заразени-1 заразен на 22 изследваниИма ли увеличение на заболеваемостта?Или е само увеличение на броя на тестовете?Ако искат 100 заразени на ден, просто ще направят 2000 теста и готово.И явно не е капацитета само 1200 теста на ден,виж 6.05 -1465 теста.Нещо много нередно има в тези цифр

125

Ф.С.В.

преди 4 години

Коментар 125 НАПРАВО "КЪРТИ" ---ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ЗА ТАНЗАНИЯ -АХАХХхахахахаххахахахахаха! ще умра от смях ако е вярно!!!

124

кмк

преди 4 години

До избирателето това е разликата, повечето хора за разлика от теб могат да балансират на стълба достатъчно добре, че да не се утрепат.

123

Скептик

преди 4 години

Ами твърде рано сложиха похлупак на вируса. Щото си знаят голия ***. Сега какво. Европа се отваря. Ако ние не се отворим сме закопани. Ако се отворим ще има ръст на заболелите. Бъдете готови 10 милиарда да не стигнат. Хора със слаби нерви и нисък умствен капацитет не стават за ръководители.

122

реалист

преди 4 години

Първо Венци криеше колко проби се правят на ден.От седмица вече не крие.Но никога не казва колко са другите починали за деня ,тези които нямат вирус.Нормално е когато се правят по 100-200 ПСР теста да има 10-20 заразени , а когато се правят по 1100-1400 заразените да са 50-60.В действителност хунтата на Тиквата си играе с цифрите както и е удобно.Единствен точен показател се оказва броят на починалите ,защото няма как да скрият труповете.А той е точно 1.48 на ден за цялото ИП.

121

Анонимен

преди 4 години

Тия тестове са менте - вчера президентът на Танзания обясни как изпратил на централната лаборатория проби от животни, плодове и моторно масло, дал им човешки имена и те му върнали положителни приби за коза, дърво и папая - болни били от коронавирус, звучи като виц ама е истина, може да се провери лесно в гугле. Съответно човекът е уволнил всички щабове и менте лаборанти и вика тука има нещо! Генералчо освен да тества фурмите да видим дали няма да са болни и те

120

Анонимен

преди 4 години

Като гледам колко експерти има в коментарите се чудя защо не сме богати като скандинавските държави.

119

Анонимен

преди 4 години

Избраха го за да им прави смях.Но взе се този клоун насериозно.Хитрува че не знае че е гряхда се краде и лъже толкоз грозно.Но клоунът е вече изморенИ заприличва повече на шут.Народът гладен, беден и раненИзпраща днес тиранина със шут.

118

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм, че има причина, поради която генералът е там, а вие сте тук. Сигурен съм, че има причина да не се дава отговорна позиция на всеки форумен ***. Наречето го масонски заговор, ако решите. Но причина има. От всяко дърво *** не става.

117

избирател

преди 4 години

Епидемия ли е,пандемия ли е,не знам!По мои сметки обаче,от падане по стълби,за същи период са починали повече хора,от колкото от COVID-19....

116

БГ фолклор

преди 4 години

Ето как народът нарича на галено под логата на Тиквата:Ген.***, Ген.Майтапчийски, Ген.Мурафетчийски, Ген.Мутрачийски, Ген.Манафчиски, Ген.Мънкаджийски, Ген.Лаладжийски, Ген.Суджуклйски и пр. и пр.

115

Ф.С.В.

преди 4 години

Форумният щаб ще реши че- началото на юни ще е пика на Ковид в БГ!!

114

Анонимен

преди 4 години

Форумните експерти пак почнаха. Форумният щаб какво реши по темата?