126

IT

преди 4 години

До хотелиерВ големите български хотели персонала определено се държи много по любезно с чужденци отколкото с българи. Правили сме експеримент, като започнем да говорим помежду си на друг език. Това важи в по-малка степен за малките хотели, където персонала явно има по голяма информираност за гостите си. Ние не сме от тези, които харесват all inclusive, за да имаме възможност за разнообразие. Не отстъпваме по възможности спрямо чужденците идващи тук, но чувството за втора ръка ни отблъсква.

125

Анонимен

преди 4 години

От тая дето много дърдори и нищо не казва и нищо не очакваме.Безплатния чадър няма да привлече бедния българин,а на богатия му е все едно.А пък от тебе въобще нямаме нужда,калинке.

124

Анонимен

преди 4 години

Не самси оправила джуките та да ви хода на Гърция пак мисе ходи на Молдивити много мисе харесва бесетката с хамачито сичките ми селфита са от там никой друг неси е правил селфи на тая бесетка ходете си на Гърция по без платните шезлонзи аз пред почитам някои мусколезти мемемей дами платят вдна скъпа почивка около бесетката с книгата за селфита за спомен

123

До 127

преди 4 години

Тази година ще е по - трудно, но не и невъзможно с чужденци, но благодарение на десет години в този бранш имам редовни поляци, румънци, украинци и си имам още от сега резервации. Те българите сами си се записват, да не ги карам насила. Имам и много редовни българи, които им харесва при мен. Като кажа редовни повече от пет години. Така че не плюйте, ми никой не ви е спрял ни в Елада ни в Одрин. Света е отворен

122

Анонимен

преди 4 години

До фенА тук да яде вмирасаните БЪЛГАРСКИ гозби?Драги бреговата ивица в БГ. е 350 км, в Гърция ~ 14000, + над 2000 острова!Е за това ходим там, зяа да не сме гъ.. до гъъъ на нашето черноморие!!На сянка под бетона.

121

анонимен

преди 4 години

Идеален сезон ще е. Морето ми е на 30км, ще запаля колата, ще заредя нафта от Марешки за 5лв, толкова ми е пътят в двете посоки. На плажа ще изям 2 праскови, които съм си купил предварително, за друго пари няма да има, чадъра си го нося в колата, безплатен ми е. Мисля да вложа цели 0лв в българския туризъм тази година.

120

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

В криза ли сме? В криза сме!!!А какво спасяваме - бардаци, кръчми, тараби, публични домове и тем подобни.Какво полза има от тях?Никаква!!!Ползата се измерва с размера на данък печалба!!!До сега никой, никъде и никога не е казал колко е прихода отна данък печалбаот т.н. "туризъм". Просто го няма!!За какво плачем - за 3м. назначени хора на мин. или 1/2 заплата, а останалите 8 м.? Ако сме в криза - спасява се здравеоп., образ. полиция и армия!!И после реалния бизнес, а не развлекателния

119

фен

преди 4 години

пак ще се извият опашките от коли към Гърция с багажници пълни с бири, месо и консерви. Къща за гости на гръцкото село и скарата отпред! Евала на българина това е неговият рай - да върти кебапчетата на евтино гръцко море.

118

Анонимен

преди 4 години

Ако при слабия сезон чадърите са безплатни и тея мога да излезнат на печалба, каква е логиката да са платени когато бъка от народ и приходите са още по-големи от вскякави други неща?

117

До Хотелиер

преди 4 години

Напълни го и тази година с чужденци. Много от българите предпочитат Гърция, защото там никой не прилага селски хитрости, храната е вкусна, морето е чисто, няма черни вълнения и много удавници, както и много простаци и чалгеси с издути джуки

116

Хотелиер

преди 4 години

И аз съм живял в чужбина цял живот ама такова плюене като някои бай *** по родното си място, било и Черноморие не съм виждал. Марш в Елада и Турция

115

Хан Крум

преди 4 години

Безплатни, платени - на кой му пука. Има слънчева Гърция със чисто море, големи и добре поддържани градини около хотелите където можеш да се изтегнеш във шезлонга около басейна без да те подканят мазни мутри да консумираш или да се махаш. Сервитьора тича към мен още като ме види и ми благодари на тръгване, че съм се отбил. Накрая ми носят и комплимент от събственика - я някакъв сладкиш я нещо друго - сигурно ми е в цената ама е важен жеста и ми е кеф пак да дойда. За това - тази година пак там.

114

Анонимен

преди 4 години

Тая очаква туристи от нискорисковите Русия, Англия и Германия. Нещо са я насмели. и трите са ВИСОКО рискови.

113

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Ти де не беше заспала когато гласувахте за безплатни чадъри и шезлонги на заседанието на министерския съвет, че още се чудиш ?

112

Анонимен

преди 4 години

Черноморието ще се ползва само от местните жители в извънработно време.

111

the Ghost

преди 4 години

не другарко Ангелкова, чака ни просто лято.... който си има туризъм за спасяване - да го спасява

110

Анонимен

преди 4 години

Да, чадърите в Гърция са безплатни. Шезлонгите също.

109

Хотелиер

преди 4 години

Офиса ми края на сезона е пълен с подаръци скъпи прескъпи от чужденци. Не стига че си плащат и са доволни, ами и благодарят. Българите все им е скъпо, все претенции, с дамаджаните пристигат. Кой ви е крив бе ***, които тук плюете българското

108

На Андрешковци - не

преди 4 години

Платни-безплатни чадъри, на Андрешковците по българското море им имам зъб още от тошовите времена - брутални лапачи. Който е луд да им пълни гушите с риск за собственото си здраве - да търчи. Или в Гърция в самостоятелна къща за гости,или в България в планината.

107

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Недейте да плачете на гроба на българския туризъм!Айде нЕма нужда.Сезон ще има, но мутренски = по-слаб от предишния.Не съжалявайте местните, те си построиха незаконни етажи и спечелиха мнооого от тях.И защото са в сивата икономика.Вижте само колко и луксозни коли бяха купени наскоро, от гладните местни.Айде, да не ви отварям повече очите ... със здраве !