261

Анонимен

преди 4 години

Мангъра получил паник атака, когато помислил, че се е заразил от коронавирус от пациент.Сега не му пука за вируса. Фалшива тревога.

260

изнервен

преди 4 години

До Satanato. Ами той това го казваше постоянно близо два месеца. Като на интелигентни и разумни хора. НО, явно *** не е от тях и на него само крути мерки му се полагат.

259

Анонимен

преди 4 години

До До анонимен 300А как остава на повърхности-нетечни, които може да пипнеш?

258

Анонимен

преди 4 години

Сега започва истинската СЕЧ !!!Това за което говореше Муфтаджийски преди два месеца ще се случи НО СЕГА.камиони с трупове.Това ви чака, *** !

257

Сиса

преди 4 години

Значи аз седя 2 месеца затворена а на Великден и за 6 май ги пуснаха да заразяват и пият и пукат и сега пак трябва да седим 2 месеца

256

ъъъ

преди 4 години

Определено мисля, че не се прави/ доскоро не се правеше - ситуацията във Видин, Сливен, Иван Рилски, Пирогов - го доказва. А Щаба успя за 2 месеца да завърти на 180 градуса цялата държава, но нямал компетенции да въведе ред в болничните заведения, викаш?

255

До анонимен

преди 4 години

Вируса не може да бъде издишан във въздуха! Той само може да се изхвърли във капка или секрет, който ако попадне в лигавица тогава продължава работа!Тоест трябва да ти се изкашлят или кихнат до теб, вируса винаги е в течна среда, той не лети!Маската малко или много възпира ударната сила на кашлицата и изстрелването във въздуха на капчици!

254

До 294

преди 4 години

Ти откри топлата вода. А защо си мислиш, че това не се прави. Отделно смесваш решения на щаба, с решения на работодателите на болнични заведения. Или ако имаш частна болница с много добър приход, да си правиш пас, щото Щаба да плати и маските и тестовете и всичко. Значи разходите държавни, а приходите лични.

253

Анонимен

преди 4 години

И защо махнаха снощи КПП тата? За да може днес да отидат да ядат и пият и после да стане мазало! След 10 дена ще излезе и 6 май!

252

Анонимен

преди 4 години

Питам аз - как маска с клапан пази околните от носещият я? Тези хора си издишват вируси все едно са без маска?

251

Ташачев

преди 4 години

Вземете глътка въздух докато можете

250

Моля ви хора

преди 4 години

Спрете да ходите, носете маски, пазете себе си и другите, дайте да се пазим за да не ни затворят лятото и морето!Можем да спазваме стриктно правилата поне докато стане 30 градуса температурата!Дайте да бъдем умни хора а не гето!

249

ъъъ

преди 4 години

Никой не иска масово тестване - но трябваше да има регулярно тестване на всички работещи медицински лица, не само заради тяхната, а и заради сигурността на пациентите им. При толкова малко болни и на практика блокирана здравна система това можеше да се направи, за да не се допуснат вътреболничните инфекции. Вместо ненужни КПП-та и пазачи по парковете трябваше да се контролират по-добре вече установените носители, за да не пламват цели махали. Ама те не търсеха ефективност, а ефект.

248

ХАХАХА

преди 4 години

Аз съм пр***ст софиянец и съм над нещата!След малко съм на кафенеце,а после отивам в провинцията,която е под нивото ми,да ям агнешко,калориите ще ги изгоря на Витоша

247

Sata NATO

преди 4 години

Колко по-простичко и честно щеше да бъде да каже - "Братя българи, нямам право да ви затварям като ***, вие сте достатъчно зрели и отговорни, виждате какво става в Италия, пазете се!' И "Препоръчваме ви това и това, ето ви маски от резерва, ето ви дезинфектант от резерва, моите пълномощия са дотук". Но не, трябва да се гоним като престъпници, да се затваряме като животни, да шием фалшиви маски и да се лаем и да се топим един друг. Не ме убеждавайте, че ме спасявате, смешни сте.

246

Новина

преди 4 години

Ей сега Борисов каза по Бтв, че продължават ли да растат заразените, цитирам - " затваряме всичко пак"

245

Томас Джеферсън

преди 4 години

По-добре опасна свобода, отколкото мирно робство.

244

Анонимен

преди 4 години

Истината е че тук в България се успяхме да ограничим заразата! Ако направим сравнение със страните от западна Европа, тук на глава от населението жертвите са от 2 до 5 пъти по-малко. И никъде, абсолютно никъде няма масово тестване, така че и никой не знае реалния брой на заразените и излекуваните!

243

Анонимен

преди 4 години

Нарастването на новите случаи е с 4-5% и това е най-ниският темп в ЕС - това е огромен успех за България. Но Борисов реши да ни натрие носа, защото не му се кланяме достатъчно.

242

Анонимен

преди 4 години

Инкубационният период може да е и седмица но реално при мен болестта се разви (макар и леко) чак след 20 дни !!!И се изчистих за около 2 месеца.------Аз знам, че ти си от изключенията.Затова казах - в над 97% от случаите инкубационният период е до 4 дни. А специално за тебе съм чувал, че си прекарал болестта по особен начин.