31

:(

преди 4 години

И този академик е с агентурен псевдоним.Потърсете информация в мрежата, има такава.

30

Тъпомер

преди 4 години

33,обичаш ли слонско,нема лошо.Ама ти е малко ограничен речника.

29

Дори не е смешно

преди 4 години

Историк от БАН = учен ?!?!?!Историк от днешната БАН = Послушен ветропоказатели политически бояджия!

28

Анонимен

преди 4 години

Нали обичате черно.Ще има много черно.

27

Тъпомер

преди 4 години

Абе Марков ти от коя яма изкочи бря,тъкмо си помислиш че простотията приключва и насреща поредния академик,те ядели прилепи а ти галиш агънцето с една ръка а в другата наточения нож.

26

Анонимен

преди 4 години

испанска чума - вирусСПИН - вируспилешки грип - вирусчумата по свинете - вирускоронавирус,два варианта - вирусебола - вирусНещо да ви прави впечатление? Тези даже нямат и фантазия.

25

Анонимен

преди 4 години

Олекна Георги, олекна.За да бъдеш историк е нужна доблест. Не всеки смее да каже истината за миналото, особено когато непрекъснато се ослушва за мнението на поредните властимащи исе върти съобразно с волята им като ветропоказател.Когато един историк си криви душата и се изказва присмехулно за политиката ни от последните години на Третото Българско царство, той не е патриот нито е добросъвестен учен. Но за награда получава титлата "академик".

24

Анонимен

преди 4 години

Това *** още ли е на заплата към БАН, докато в БАН няма пари за наука?

23

бгх

преди 4 години

Ами после ще пуснат следващия вирус ......

22

noname

преди 4 години

До 2LoopНе бъди толкова сигурен какво съм чел. На какво учи историята - видяхме как 5000 годишен Китай ни го натресе.

21

Анонимен

преди 4 години

Пропуска да каже, че за да се спасят няколко стотин болни хора, които са на смъртно легло се уморяват хиляди други. Пример - има намаление с 30% на диагностицираните онкологични заболявания в момента, а лично познавам човек на когото се отлага химиотерапия. Та днес в България умират 30-40 човека от рак, колко ли ще са след година или две, това е само един пример. А колко други заболявания не се откриват или лекуват заради истерията с короната?Защо ли в Западна Европа хората живеят 10 години плюс

20

Анонимен

преди 4 години

Китайските стоки не са толкова качествени като западните.Затова всеки, който иска да купи наистина качествена стока гледа къде е произведена и предпочита да даде малко повече пари и да си купи западна.Мисля, че производството в Китай на западни стоки ще започне да намалява.

19

Анонимен

преди 4 години

И Богдан Филов беше голям истерик и му се случи случка.

18

УМ ПАТКИ ПАСЕ

преди 4 години

ЗАПАДНИТЕ КОРПОРАЦИИ ДАДОХА ОТ АЛЧНОСТ ЗА ПЕЧАЛБА ЦЯЛОТО СИ ПРОИЗВОДСТВО НА КИТАЙ ПОДМАМЕНИ С ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА.В ФРАНЦИЯ,ГЕРМАНИЯ И Т.Н.ОСТАНАХА :ГОТВАЧИ,ХОТЕЛИЕРИ,СОБСТВЕНИЦИ НА РЕСТОРАНТИ И СПАСИТЕЛИ НА ПЛАЖОВЕОСТАНАЛОТО-ЗА ВИНАГИ КИТАЙСКОПРОСТОТИЯТА Е ПСИХИЧЕСКА БОЛЕСТ

17

2Loop

преди 4 години

До nonameакадемикът е историк. да и е написал много книги за развитието на българския народ, които ти вероятно никога няма да прочетеш.а историята учи на много неща, защото се уповава на реални факти и събития, които са над дребните ви, злободневни политически пристрастия.

16

Анонимен

преди 4 години

Голям ИСТОРИК - TOWA E

15

Анонимен

преди 4 години

браво на акдемик Марков само това мога да кажа! Да е жив и здрав, радетел на българщината , един от най-големите!!!!!!!

14

noname

преди 4 години

Изключително грозен коментар от някакъв историк и "академик". Тук всички ли станаха вирусолози и епидемиолози? Като го гледам и той е на хранилката...

13

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ foreverПречи ли ти ако някой иска да се пази? Нали ревът е да не се налага на всички? Както някой иска да е без, друг иска да е със. Или диктатура на безмаскието? А все ревете, че другите са диктатори

12

Анонимен

преди 4 години

Марков е поредния слуга на ГЕРБ, ама преди Тито Македония е подарена на грцкия и сръбския крале,а след Тито пак не е българска, нищо че няма вече комунисти, ами има атлантици, евродепутати и т.н. и НАТО и ЕС не ни признават, че С. Македония и гръцка Тракия са български.