12

До Стоян

преди 4 години

От кога държавата дава възможност заеми? Това да не е банка? И какво ще заложа от Левски? Мартин Райнов и Костов. Те двамата струват 200лв.

11

Анонимен

преди 4 години

Не желая с данъците които съм внасял да се разпорежда някакъв мякащ дебелак с костюм. Също не желая да се дават държавни пари на т.нар. български футбол. ББ нали се кълнеше от ефира, че няма да дава пари на БФС?

10

Анонимен

преди 4 години

Тва са стари номера от 90-те .Съсипват на някой голям бандит -партньор бизнеса като го разобличават в престъпления , зл;оупотреби и така нататък и се правят че не са го знаели какъв е . Сега взимат клуба и го дават на някой "наш" друг бандит .. кучетата си лаят, кервана си върви .

9

Анонимен

преди 4 години

Не е задължително да има професионални футболни клубове, могат да ритат топка и аматьорски за здраве.

8

Анонимен

преди 4 години

В някои стран футболът носи наслада за оконо и е печеливш в други покриват едното или другото, а тук с ме най-зле нито едното нито другото закривай.

7

Bluesky1

преди 4 години

На какво законово основание държавата ще дава пари на футболен клуб, независимо чия частна собственост е същият!??? Още повече в настоящата кризисна ситуация с хиляди нови безработни хора, да се подаряват пари на футболен клуб е престъпление!!!!

6

до 2

преди 4 години

майстора-зидар как няма да си тежи стабилно на мястото :)

5

Анонимен

преди 4 години

Очакваше се.

4

Стоян

преди 4 години

Доколкото разбрах от писмото привържениците искат заем не помощ Или щом собственика не е наш човек не ни пука

3

Анонимен

преди 4 години

Ето това е едно от нещата за които не бих дала и пукната пара. Въобще да не ми реват. За какво ми е да спасявам футболни клубове, които за толкова години не са произвели нито едно свястно футболно първенство не са създали никакви класни играчи.Само тъпчат търбуси и толкова.Този бизнес трябва да се заличи такъв какъвто е в момента и да започне абсолютно начисто и то с пари от спонсори и с нови собственици които не са се ояли. И да се инвестира, не само да се яде.

2

Анонимен

преди 4 години

Егати министъра на спорта със сто кила наднормено тегло. Да им помага с лични средства.

1

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ПРОДАВАЙЙЙЙЙЙЙ......ХА,ХА,ХАААААААА...!ЦЕЛИЯТ "ЛЕВСКИ" --ЗА 1$...!СУПЕЕЕЕЕЕЕР!