8

Анонимен

преди 4 години

До Ами,А дали е китайска???

7

Анонимен

преди 4 години

Постановка защото американците мислят да ударят китайците.Напълно нормално да се е заразил във Франция е пълно с клошари особено големите "цветни" градове.Който е ходил наскоро знае за какво говоря.Черно,кафяво,жълто -нещо средно между битака,пазар илиенци и арабска дюнерджийница.Не вируси ми динозаври ще плъзнат.

6

1

преди 4 години

Само не разбрах защо СЗО е "изненадана"? Не вярвам да са си мислели, че в момента в който се зарази един и след вде седмици се стига до италианския сценарий. Ясно е че трябва да има постепенно разпространение на заразата докато се натрупа критична маса. В Чайна също не е станало веднага, което насочва към действията на китайските власти, които доста по-дълго време са потискали информация за "необичайни" масови пневмониии. СЗО или са абсолщютно некомпетентни или се правят на луди или и двете.

5

Анонимен

преди 4 години

А в Северна Македония първият случай е бил преди новата ера.

4

Тъпомер

преди 4 години

Аз го карам вече 12та година ама си трая,празнувам само хелоуин.

3

Щабен плъх

преди 4 години

Тва нищо не е. Един португалски пенсионер се е просрал през юни 2019-та. Лекували са го с дегазин, а дори не са и подозирали че е Ковид.А шефьорската книжка му била изтекла лани, та не е ходил до колониите и оттам да се е заразил...

2

Анонимен

преди 4 години

Борянче, какво е COVIC-19?

1

Ами,

преди 4 години

след дъжд качулка. Вместо да се търси лекарство и ваксина за китайската идиотия, сега ще ровичкаме кой, къде, от кой куфар е пипнал вируса. Милионите жертви са налице. Жълтурите да се стягат да плащат яки обезщетения.