104

Анонимен

преди 4 години

Чадърите ще са безплатни, но за отварянето им ще се плаща ли ?

103

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрахме защо така бързо отпаднаха мерките! И това с ваучерите! Да видим обаче клиенти ще имат ли! Аз например ще си стискам паричките. Имам мазнинка и няма да я похарча по ла йно морието. Нека фалират! Ако отворят границите отивам в Гърция

102

Анонимен

преди 4 години

ръкавици, сервиране и взимане на пари със същите, без смяна , безмислица,оставете хората които не се страхуват да си живеят живота и да си ходят по заведения , който го е страх да не ходи в гората.

101

Анонимен

преди 4 години

Мерките, взети от правителството не са "доста по-строги", както коментира Каракачанов, а по-скоро бих казал, че са доста по-хаотични.Но това е нормално при пожарникар премиер да взима пожарникарски мерки.Министър на здравеопазването е счетоводител, а министър на отбраната - учител по история!

100

Анонимен

преди 4 години

Само отворете границата с Гърция. Друго не ми трябва.На нашето не ваучери, не маучери, а ако ще да ми е безплатна почивката, няма да стъпя.Шлемовете, маските и ръкавиците посред лято дори не ги коментирам.

99

Реалист

преди 4 години

Как ми се иска да видя Далаверито, как отмаря на нашето Черноморие със маска, ръкавици и предпазен шлем.

98

Почва се

преди 4 години

Задава се далавера с ваучерите. Караш всички *** и други *** да вземат валчер за по 100 лева. Плащаш им на ръка 30 лева, а от държавата прибираш 100. За тях едно семейство 10 роми- 300 лв кеш. За тебе 700. Расте бизнеса

97

Сердика

преди 4 години

Мафията помириса кинти и натисна правителството, а то прежали народа!Да ги изметем тия ***, ама тоя път не пред парламента а директно в офисите на мутрите!

96

морски

преди 4 години

97,малките семейни хотели са в сивия сектор, не чакай да работят с ваучери.Някои от тези са толкова зле, че плащат на част от клиентите си, за да пишат добри отзиви в определени места.

95

Анонимен

преди 4 години

До бакшишитеКамериерка(българска туркиня) не се е издънила с кражба/вземане на парички.Много са работливи и "не пипат" за разлика от етноса.На някои места обаче, от туристи беше вземано ... та изреваха на умрело ...

94

Анонимен

преди 4 години

валерко пак лобира за големите риби - там ще Изтечат милиони от бюджета с тея ваЛчерималките семейни хотели няма да приемат с ваЛчери Паниката премина и Корупцията се връща с "невиждана ярост"

93

Анонимен

преди 4 години

След като се излеят милиарди за определени фирми от държавния бюджет, т.е от вашите пари, ще си сложат по 10 лв за за за чадър и 10 лв за шезлонг.След,което ще ви кажат " Държавата, не може да се меси на частния бизнес за цените и заплатите, Това е пазарна икономика"

92

wer

преди 4 години

Коалицията дава , ама концесионера не дава! Казах!

91

Анонимен

преди 4 години

До aqsw"Добре де, нали уж криза а всички искат да въртят чевермета и да ходят по почивки."В България, всички " бачкат за 700 лв" и харчат по 2 000 лв.

90

Анонимен

преди 4 години

Ако миналото лято, за един обяд сте плащали 10 лв, тази година цената му ще е 15 лв.10 лв, ще си платите вие, а останалите 5 лв, ще плати държавата, чрез въпросните ваучери.Накрая ще чуете, как държавата е мащеха за бизнеса, как той всеки момент ще фалира и ако може , да им се помогне.

89

aqsw

преди 4 години

Добре де, нали уж криза а всички искат да въртят чевермета и да ходят по почивки. Май само ревете.

88

Анонимен

преди 4 години

Това ще е много интересно как ще стане при положение, че на доста плажове желаещите за чадъри са многократно повече от наличностите дори когато бяха платени. Да не говорим че ако наистина е безплатно предполагам качеството ще е ужасно понеже никой няма да ги поддържа. Макар че ходя и в Гърция по 3-4 пъти още от зимата имам резервация и за Албена - в хубавите хотели (4* и нагоре) се оказа много добре за семейна почивка.

87

Анонимен

преди 4 години

За хляб не съм сигурен, ама това лято ще има зрелища...

86

безплатна

преди 4 години

уринотерапия също гарнирана с кокита

85

бакшишите

преди 4 години

До до неразбралитеАко не ти дадат - сам ще си ги вземеш! Номера колкото си искаш! туристите го знаеха.