33

Анонимен

преди 4 години

Лилана се сети изведнъж да разобличава корупцията. Защо сега? Ами досега къде беше? Досега нямаше проблем, далаверата си е течала безпроблемно но дойде моментът Божков да стане обект на преследване от закона. И Лилана трябва да спасява кожата. Просто е по- добре да запее отколкото да влезе в затвора. В това няма нищо героично, просто нещо напълно нормално за хора в подобна ситуация. Няма за какво да я венцехвалим. Само Божков може да съжалява.

32

Г-н Гешев Катебето

преди 4 години

Може да съм станал главен прокурор по заслуги, но това не значи че няма да ви повдигна национално обвинение за ОПГ - на всички анти-гербери.5-6 милиона антигербера, това даже е най-голямото ОПГ в Европата.

31

Анонимен

преди 4 години

Много яко ги натиснаха ... На всички к е ясно, че такова неща янмаше да стане, ако бяха изчрзнали стотина хиляди лева ....

30

Анонимен

преди 4 години

До ТояговДа. Повтаря се. Всеки който каже нещо на въпреки и ... Му се случват случки. Иванчева обирала по 100 000 лев подкупи, моля ти се ... Па живееше в смотан панел!

29

Мюмюн

преди 4 години

Що ве.Че и Доган е хидроинДженер!Сега е с ТЕЦ Варна,че и пристанище си има философа,агент "Сава" ,пилитика,лидета,хидроинженера и т.н.с една дума комунист!

28

Анонимен

преди 4 години

До 8За съжаление си прав :(

27

СЛЕДВАЩИТЕ СА:

преди 4 години

- Продавачи на банички- Продавачи на мартенички- Блогъри- Коментиращи- Пускащи постове във ФБДАЖЕ ТРЯБВА ДА НИ ОРГАНИЗИРАТ В ЕДНО ОБЩО ОБВИНЕНИЕ ЗА ОПГ И ДА НИ ЗАТВОРЯТОПГ от 3 млн човека си е сериозно ОПГ. Мисля да сезирам Гешев. :))):)):)))))))))))))):))

26

Факт

преди 4 години

Наглост !Наглост !Наглост !Така можем да пишем до октомври ! Такива като тая са всички комунисти !

25

Анонимен

преди 4 години

Чалга певица ИТ-специалист, това си е обидно на хората занимаващи се с компютърните науки. Направо да оставяме клавиатури и да тръгваме по заведенията. Нека всеки да си гледа това, в което е силен.

24

Тоягов

преди 4 години

Другарката ЛиЛана не прибрана на топло за това,че е " борец против корупцията"Когото прибетат,или се разболява,или казва " кой ми *** в гащите"Филмът се повтаря,повтаря......

23

Анонимен

преди 4 години

До Оле малеИзразът " куха лейка" е тъпизъм. Има ли още хора които го употребяват?

22

Оле мале

преди 4 години

Щом държавата се разправя с куха лейка, като Лилана...Не ми се мисли... граждани - сваляйте гащетата. МВР идва. :)))))))))))):)))))))))))))))):))))))))))))))))Бойко търси виновни за провалите си. Гответе се. Правите банички? Гответе се за ДАНС.Правите сувенирчета? ДАНС!Продавате онлайн? ДАНС!Пишете против Бойко? АНАТЕМА! ДАНС! ГДБОП! ОПГ! .. ще ви дресират. МВР има бюджета - капацитета не, ама силово пак ше стане :))))))))))))):))))))))):))):)))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 4 години

Браво на момичето, че е имало смелостта да каже тези неща и да изобличи крадливите мутри СиК/ДПС

20

Гербясал трол

преди 4 години

Много ясно че ще лежи у ЗАТВОРОСРС-тата могат да идват само от едно място - ГЕРБ. Другите не са важни.Била ми записвала СРС.... ей че нагло... я влизай в затвора ***... ще те запишем като божкова подложка...СРС срещу МВР ще ми записва.... ЕХХХ ЧЕ СТЕ НАГЛИ!Получихте си затвор, както и в Монополи не сте получавали. МИШКИСАМО ГЕРБ! ГЕРБ! ГЕРБ!ЦЪФНАЛ ГЕРБ! ЦЪФНАЛ ГЕРБ! СЪФНАЛЕ ГЕРБ! Браво на Бойко! Той направи пътища и държавата. Всеки ни дава за пример и се учи от нас вече. УСПЯХМЕ!

19

Анонимен

преди 4 години

В България отдавна няма чест и морал в политици, прокурори, съдии, полицаи и т.н. В този смисъл всички те са "опитомени" от властта, и действат само под тяхно разпореждане. Както шефа им, официално съдебно, е обявен за лъжец, така и те лъжат и скалъпват дела на неудобните му!

18

Анонимен

преди 4 години

Дебелите мутри не търпят критика и не търпят някой да ги разобличава и да разобличава кражбите им. Жалко за момичето, ще му разкажат играта свинете дебеловрати сега.

17

Край

преди 4 години

До 19 е да програмистка ни е тя. Такава комплитли програма може да ти направи че щи изгорят бушоните.

16

Анонимен

преди 4 години

Сами дето тя не е певачка а програмистка завършила е Кембридж.

15

Бай х

преди 4 години

Така е моето момиче, тръгнеш ли срещу системата и те тръгва срещу теб. Кураж.

14

Анонимен

преди 4 години

Ако не са извършили престъпление са невинни, а ако са извършили престъпление са виновни. Без значение дали в ТОЛ системата някакви други хора крадат. Иначе проблем няма да пуснат в интернет доказателствата, които имат за корупция.