56

така

преди 4 години

До Анонименще ги правят в китай

55

До 61

преди 4 години

С Иран

54

Анонимен

преди 4 години

И сега с кого ще воюваме първо? С ковид, с Русия, КНДР или Китай?

53

Да де ама ние сме ко

преди 4 години

Да де ама ние сме корави

52

Диагноза

преди 4 години

Това ,което описват хората в Италия, се случва в една от най-работещите икономики и където бягат много българи ! Значи предпочитат да се самоубият ? А в бедната България хората си имат пари за храна ! Интересно, защо тогава Прецедентът Радеф казва, че сме блато ??? В богатата Италия умират и от болести - показаха колко хиляди на ден ! У нас , бедната България има умрели наколко десетки само и то с много други болести ! Е, коя икономика е по-добра ?

51

Анонимен

преди 4 години

Е,щом чак и гейпарадите вече ги няма това е сигурен знак за настъпил крах в ЕС. ЕС без гейпаради е като риба без вода

50

Сделано в Китае

преди 4 години

Уханката ще погуби Европа - и икономически и демографски - помнете ми пр0р0чеството! след 6 месеца се върнете тук да си припомните думите им!!

49

Притеснен

преди 4 години

А сега еврогейците как ще си провеждат гей парадите?

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50О има го и още как, колкото и да не им се иска на някои. Когато искаш толкова силно нещо да се случи, то обикновено не става. Така че не са нужни толкова много напъни. Тука само коментират братята роми и аутсайдерите които винаги са висяли на косъм и са живели ден за ден. Може би и крадльовците за които вече не е толкова лесно да крадат. Така че много внимание на подобни коментари няма какво да се обръща.

47

Боби

преди 4 години

Като знам какво ни е фискалното положение и управляващите най-вече, ние нема да сме по различни... Модерната война - Война без куршуми!

46

Анонимен

преди 4 години

Короната е по усилено само от около 1.5 месеца в ЕС и скоро няма да си иде. И за това кратко време почти унищожи икономиките. Хайде представете си след 10 месеца какво ще е остаанало от ЕС то ..защото короната няма да си отиде скоро май

45

Анонимен

преди 4 години

Ако падне и сняг ще са като средните руснаци Що?

44

Анонимен

преди 4 години

ЕС- то има ли го още?

43

The endowed

преди 4 години

Нема а са плашите, ша ви се прище а са самоубиете, па ша ви мине.Ние изкарахме къде 20 године под ръба, па не сме умрели.Бай дъ уей, некой у Неапол, за тиа 20 годин, написа ли бърем една колонка у весника- те така, да запознае целокупнио народ за блъгарската мизерия.

42

Анонимен

преди 4 години

Абе защо всички бягат от прогресивния запад и се връщат в родните си страни?

41

Анонимен

преди 4 години

Гледам някои първолаци емен емен колкото даскалицата високи а аз бех у четвърти клас на тоя ръст пък викат сега малки били да ходят на училище

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Айде стига злобяхте де. Ту едните ту другите, това няма да има край. Я по - добре мислете за самите себе си и за това как вие оцелявате в тази ситуация. Западът не го мислете толкова, никак даже не го мислете. за себе си той ще намери начин.

39

Анонимен

преди 4 години

Заслужават си го, защото са недълновидни и късогледи. Не забелязаха идването и навлизането на ковидчето, защото се занимава с тролене по Русия. И докато внушаваха, че Русия е най големия враг ковидчето незабелязано влезе и ги върна в първи клас....ха..ха. .*** :)))

38

...

преди 4 години

Всичко е ЛЕШ.. Богатите зейнали се оплакват, а гладните...за тях няма ред.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Ето какво значи да мислиш като егоист. Икономическата криза е страшна вярно е, но за мен по - страшна е вероятността една голяма част от хората да изчезне физически. Тоест болестите унищожават самата причина да има икономика. Какъв е смисълът да я има след като хора няма. Това че някои хора губят не значи че трябва да губят всички, тоест да залагат живота си. Страшно е така да се разсъждава. По -скоро се молете най - после някой да намери медицинско решение.