24

Анонимен

преди 4 години

Неприятно е за служителите, ама някакси никак не ми е мъчно за псвдо-мутренските бизнесмени с хотели и кръчми

23

Елемаг

преди 4 години

Ти му даваш отчети и сметки,че държавата е в колапс,то глъмаво още държи КПП-та...ГЕРБ-ер ,кво да кажа повече!!!

22

Анонимен

преди 4 години

До 21Ох стига с този Бил Гейтс, хайде взмете всъщност да разберете за какво става дума и за какви ваксини говори той. Изкарвате неща от преди няколко години с съвсем различна тематика и ги нагаждате така, че да ви паснат на конспирациите. Тъпo е.

21

Анонимен

преди 4 години

Бил Гейтс: "Единственото спасение от коронавируса е да ваксинираме всички 7 милиарда души."Бойко Борисов: "Готови сме за масова ваксинация, щом излезе ваксината."

20

Анонимен

преди 4 години

Само хората на Бойко работят.Той мазнинката я насочи към тях,а другите се оправят ако могат.Защо няма статистика на самоубийствата?!Там е истината как се ръководи държава!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Мислете каквото искате, но ви препоръчвам да помислите за онлайн бизнес като цяло защото скоро нещата няма да се нормализират.

18

Ф.С.В.

преди 4 години

България винаги е била в икономическа криза -инвеститори няма ! Чужди компании с евросредства строят газопроводи магистрали и т.н и парите отиват в чужди работници- Парите на БГ гражданите отиват в чужди Молове хранителни вериги ЕРПта и Мобилни оператори -Дори банките не са български! Горивата също! не може КОВИД 19 да е докарал криза в Бг -Това е все едно -"излизате от морето и почва да вали дъжд- и ВИЕ викате- ох намокрих се !! хахахахахахах

17

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Обаче бизнеса на оня дето вика, аз съм ПРЕМИЕР си върви!

16

1234

преди 4 години

Искам психолог от щаба да обясни как спорес алфа рисърч 70 пр от хората одобрявали действията на ББ , но пък 79 пр търпели загуби ! познайте кой е истинския резултат в този иначе оксиморон или просто 80 пр са де би ли, и не трябва да се оплакват изобщо, да мрът отбглад, болести, бедност и нещастие, защото така им харесва, еднакво прости са !

15

Анонимен

преди 4 години

Следва увеличаване на грабежите и кражбите от глад.Бойко ако си мисли,че само държавни служители има в БГ като през соца жестоко се лъже!

14

дддд

преди 4 години

Вълна от фалити от ранната есен и после думкане на банки - твърде вероятен сценарии. Няма измъкване. А тъпунге-рите не дадоха на хората да си насадят расада дори. Ще ми ядат опинците хората тая зима. Ама - *** народ, ***, страхлив и беззъб диванен оловен войник.. А какви сме били, какво лидери сме имали през Средните векове. Срамота.

13

Аз

преди 4 години

Щи *** и вируса ,тъкмо ме съкратиха.Ама не ме ***.Сега Бойко ще ми плаща, 7 месеца по 1200лв борса и шефа 2000лв обезщетение.Лятото се очертава хубаво ,хахахахайай

12

селянин

преди 4 години

я малко неразбралта на кое по точно викате "бизнес"на разните селски тарикати дет повеке от минималката не плащат

11

ade

преди 4 години

Не е никаква криза с корона вируса, а решение на държавите да жертват икономиките си. Вирусът никого не е карал да затварят бизнесите.

10

1

преди 4 години

До истина е,като домусчиев,който скоро получи ,сто бона помощ.

9

Уонко Нормалият

преди 4 години

Ето, дори Русия спрЕ парада за 9май, който се е провеждАл и през Втората световна война Дори! Рая сме Ей, *** сме! Да го търпим тоя.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами при икономика от кръчми и магазини, какво друго да стане

7

Анонимен

преди 4 години

Закривай тоя псевдо бизнес, който осигурява на минимално осигуровки служители и работници, който експлоатира наетите като роби, който плаща жалко ниски заплати, който не плаща данъци и налози на държавата!

6

истина е

преди 4 години

Реват само богатите , защото вместо 10 мил. ,ще заработят само осем !!Жална ни майка на тази държава ,с тази шайка ! Как може в Кюстендил да има 150 съкратени в администрацията ,а тя пак да работи ! Смятайте колко хиляди калинки има в София ,и другите големи градове !!Народа в момента храни само индвиди от ГЕРБ ,които само си клатят столовете !

5

Анонимен

преди 4 години

Това е чат от Промяната, която обеща и реализира румен радев ветото, вземащ 12 000 лева заплата месечно, за да ра боти ексклузивно СРЕЩУ Интересите на България и народа!