13

Анонимен

преди 4 години

Ненко Менков - адвокатчето на Борисов и Цветанов.Останалото е ясно.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Би ли ми обяснил каква е разликата с терористите-камикадзе, които се врязват умишлено в пешеходци, и умишлено дрогиран смотльо прелитащ през кръстовище на червено, който по чиста случайност е утрепал само 1 човек, но ако имаше на пътя му повече, щеше да убие и тях?

11

Продадоха и Милен

преди 4 години

Ясно, герберастката Лайка им е напълнила джобчетата да си трайкат.А и без това от години не живеят заедно.Квото изкарат, все си е кяр.

10

Анонимен

преди 4 години

Било умишлено убийство!? Тия откачиха хептен! Я го обвинете в тероризъм и го обесете! Неграмотници!

9

Ваня

преди 4 години

Адвокат ли слушам или поп? Каква прошка, какви 5 лв. Вбесявам се да ги слушам такива адвокати - балерини.

8

Не съм

преди 4 години

убеден, че увеличаването на наказанията няма да намали подобни случки. Нека *** да знае, че ще отнесе както в Италия примерно 12 години - доста ще се позамисли.

7

???

преди 4 години

До АнгелА когато напълно УМИШЛЕНО се дрогираш и качиш зад волана, напълно УМИШЛЕНО караш с много над ограничението в градски условия, напълно УМИШЛЕНО не спреш на червен светофар, в следствие на което е починал човек, как няма да е морално и справедливо да те съдят за УМИШЛЕНО убийство?

6

@

преди 4 години

Всички, които искат да живеят в НОРМАЛНА държава трябва много внимателно да прочетат изказванията на този адвокат, защото всичките са на много високо ниво като отношение към конкретния случай и към редица съпътстващи го обществени проблеми.

5

Анонимен

преди 4 години

Но е време за справедливи наказания.Даже е крайно време.

4

До 1

преди 4 години

Какво значение има и на кого му пука какво ти харесва на теб, г-н Никой?

3

Ангел

преди 4 години

Невъзможно е да бъде доказвано умишлено убийство .Най малкото не е справедливо и морално .Момчето със сигурност не е искало да убие Милен Цветков.

2

хм

преди 4 години

Дано толкова активно търсите правосъдие и следващият път, когато някое дрогирано келешче утрепе човек, който не е известно лице.

1

Анонимен

преди 4 години

ГОСПОДИН МЕНКОВ, НЕ ЗНАМ ЗАЩО ,НО ИМЕТО ТИ И ФАМИЛИЯТА ТИ НЕЩО НЕ МИ ХАРЕСВАТ. МЕНКО МЕНТАРДЖИЕВ ЛИ ЩО ЛИ?