37

До 22

преди 4 години

"Селата няма да бъдат това което бяха преди където хора си гледат животни и подобни глупости. " Приятел, с това изказване *** си Ти. Цялата политика против тези "глупости" и избиване на животните на хората е единствено с цел никой нищо да не произвежда, да си зависим единствено от корпоративните производители тъпчещи всичко с химия с цел печалба и да ядеш пластмасови домати з по 6 лв/кг и да ревеш после че ти е скъпо. И после при икономическа криза ще ревеш че нищо няма в магазина...

36

=

преди 4 години

За разлика от кризата през 2007-2012 г. сега цените няма да паднат двойно,като тогава.Днес жилищните сгради се строят не толкова от предприемачи,колкото от инвеститорски фирми, които имат големи резерви.Те ще си държат цените близки до тези преди кризата, ще чакат възстановяване на пазара.Повечето имоти в строеж са продадени предварително и сега инвеститорите ги довършват и прибират остатъка от цените.Непродадените до момента ще бъдат замразени и довършени и продадени след кризата

35

Анонимен

преди 4 години

Цял свят суша, само българските брокери жънат :)

34

Анонимен

преди 4 години

Вчера четох статия за сгромолясването на цените на имотите в САЩ на нива от 1984годАналогично е положението в европейските държави Италия , Германия ,Франция ,Испания и др.Само в България , само при нас , само сега , цените растат, някави орди от купувачи на селски къщи Само сега в Обеля цените са по 900 евро квадрата Допускам , че експертите в целия свят са някакви неграмотници , а само нашите правят обстоен анализ на пазара и компетентно изразяват мнение

33

Анонимен

преди 4 години

Като почнат да ги дават по 1000 лева, тогава го пишете това

32

Анонимен

преди 4 години

Гледам, че все повече брокери нямат работа и от ниищоправене тракат надъхващи коментари по форумите по цял ден, та барем пукането на имотния балон е по-малко зловещо. Спадовете, които вече започват, са ясни и напълно логични, въпросът е колко големи ще бъдат.

31

Анонимен

преди 4 години

Офертните цени по сайтовете нямат нищо общо с цените, на които се случват сделките. В момента купувачи почти няма, а куп собственици си държат офертните цени отпреди месеци и отказват да проумеят, че нещата много се промениха. Ти може да сложиш и 200 бона цена продава на апартамента си, ама ако никой не ти дава повече от 100 е все тая колко си му искал първоначално.

30

Анонимен

преди 4 години

Ааа за това ли били тези големи опашки. Редят се за ефтини къщи :)

29

Анонимен

преди 4 години

Статия за последни шарани, преди цените да паднат. Срам нямат брокерите.

28

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е абсолютна глупост При някакъв вид криза , най голямо падане на цените има при вилните имоти Съответно най -малко търсене Ако вие притежавате вилен имот и сте по някаква причина в затруднение - какво ще направите ? Ще продадете основното си жилище или вилата Обратната ситуация , ако имате пари за влагане - последното нещо за което ще мислите е вилен имот , защото той не ви носи никаква добавена стойносТакива неща ....ама какво ли разбирам аз

27

Анонимен

преди 4 години

Това реклама на агенцията ли беше?

26

az

преди 4 години

истината е:- мангизлийте винаги ще си купуват и не им дреме 600 ойро 1600 ойро или там колкото е квм- мишоците с кредиди ще си църкат че било балон, да паднели цените, и евентуално ако спестят 100лв от закуски ще теглят кредит да турнат една гарнитура виденов и да преместят половината старо обзавеждане което мирише на манджа.това ни е стандарта, няма нужда да се хейтим едни други, така е живота едни хора са по-успели от други. злобейте по-малко и си гледайте кефа!

25

Анонимен

преди 4 години

А, с падането на КПП-тата ще падне отново. Това затваряне няма да се потвори скоро. Така че точно сега НЕ Е МОМЕНТЪТ да се купуват имоти.

24

До Таню

преди 4 години

"частни обяви, май, наскоро не съм срещал, все разни *** брокерчета"Собствениците са свикнали на непретенциозния формат в OLX. Освен това трябва да се заплаща 28 стотинки на седмица за една обява. Което е непомерен разход за всеки продавач, който гледа да си продаде имота, без да плати стотинка комисиона или такси по прехвърлянето.

23

Анонимен

преди 4 години

Ръст в големите градове а статията е само за София. освен това е лято ...Ако някой чака цените на имотите да падат е в грешка, ще се учудите колко е издръжлив на сривове този пазар.

22

Този сайт

преди 4 години

Е един от най-добрите имотни сайтове в България от гледна точка на програмно обезпечение, съпътстваща статистическа информация и аналитични статии. Следя ги от 20 години и ги поздравявам с годишнината от основаването.

21

Анонимен

преди 4 години

Оптимистичният сценарий за възтановяване на икономиката е 18 месеца, за целия Европейски Съюз. Икономическата криза ще е тежка и продължителна. Хора от цялата страна със свободни (излишни) доходи - лекари, търговци, шефове и т.н. купуват жилища в София. Не че им трябват, а защото не могат да вложат в друго парите си. Това силно изкривява пазара. Няма платежоспособни наематели обаче. А без поддръжка имота се руши. Първо ще се възтанови бизнеса, после пазара на имоти. Да видим след година цените.

20

Таню

преди 4 години

Кой каквото си няма...Софиянци търсят простор след 4-те стени...СофЕанци преливат от щастие да СА тагнат от новопридобита панелка...Като цяло, сайтът не е лош, но там частни обяви, май, наскоро не съм срещал, все разни *** брокерчета...

19

Анонимен

преди 4 години

До 20Те не отиват да гледат кокошки и прасета. На запад поне хората гледат да живеят далеч от градовете по ред причини. Селата няма да бъдат това което бяха преди където хора си гледат животни и подобни глупости. Поне аз не го правя и като гледам комшиите ми не го правят но те са повечето англичани.

18

Васко бадънарката

преди 4 години

Бизнеса с невдижими имоти утече у канала. На airbnb "инвеститорите" ЧЕСТИТО !