195

трактор

преди 4 години

Никога не съм харесвал китайците и тяхната култура. Исторически всички зарази идват от там, черната смърт,китайски грип.. Като хора са много нагли и типично по комунистически другите са им виновни... Не може в 21 век да има пазари където да се убиват кучета, лисици и всякакви животни,които не са предназначени за храна....

194

Анонимен

преди 4 години

До Кога?ХХ, ти ли си пак? Пак се изказваш неграмотно!

193

Анонимен

преди 4 години

Горкия свят, ако е срещу Китай...

192

Кога?

преди 4 години

Кога Саарбрюкен ще бъде върнат на Франция.Крайно време е немците лакеи на китайците в Европа да бъдат изринати.

191

Жоро

преди 4 години

До Яница 200 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

190

Жоро

преди 4 години

До идея 10 Нещо много объркано говориш.Според теб демокарация = на гласност,перестройка?Не знам кой ги говори тези глупости.За държави като Китай,Русия та и България - демокрацията е илюзия - нещо,което никога няма да се случи.В България напр. бюрокрация=демокрация е реалния живот за мнозинството хора.Те дори не го осъзнават.

189

Яница

преди 4 години

Търговската война със САЩ и Китай тепърва эапочва!!! В нея апропо трябва да се включи и целия ес, така че европейците да эачеркнат китайците от своя икономически живот!!! И да се погребе эавинаги китайския проект эа икономическия пояс "Нов път на коприната"!!! Раэкаэаха играта на целия свят таэи жълта пасмина!!!

188

Къде ..

преди 4 години

изчезна "просто статистика"Зададох му толкова елементарен въпрос, даже не трябва да ми сли, само да ми посочи съответната стока.:)

187

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 195"рискът за инфекция за европейци посещаващи Ухан не е висок засега"Е как европейците да оценят риска от Ухан след като Китай до 20 януари крие че вируса се предава от човек на човек. Това е последствието от китайското криене и именно за това Китай е отговорен, защото заблуди света че риска е минимален тъй-като европейците не ядат прилепи и няма как да се заразят.

186

Анонимен

преди 4 години

До KromНай-смешното е, че в момента дръпнатия го обработва, а той вика "още, още". Явно има още накъде, но не знае, че ако (не дай Боже) дръпнатия наистина дойде както си трябва в България, ще му се при***е: купичка ориз и супичка от прилеп и 16 часов работен ден във фабриката. Тия *** я ги издържат техните, я са се закачили за някоя долнопробна схемичка и нямат излизане нагоре, та им е все тая какво става по цивилизования свят. НО, китаеца дойде ли, ЩЕ се погрижи за тях.

185

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕми не нужен интелект за да си купиш по-вико качество телефон, тонер касета, компютър или кухненски уред правен в китай и "марков" такъв за да усетиш болезнената разллика.:) само се праиш нали? - требе да пуснеш бройка писания по план на зелените тролски договори, а?

184

Анонимен

преди 4 години

Цитат: Първоначалната оценка на Европeйският център за контрол и профилактика на заболяванията (ECDC) от 22 януари 2020 г., направена на основа на достъпните епидемиологични данни към момента е, че е възможно бъдещо глобално разпространение на заболяването, рискът за инфекция за европейци посещаващи Ухан не е висок засега

183

Хили лайкли

преди 4 години

До АнонименТвърденито със същата тежест "Хайли лайкли" дето ползват западните притежатели на "неоспорими доказателства" които никой не вижда ...Та защо питаш?

182

Анонимен

преди 4 години

До Просто статистикаТи лично какво си купи от "запад" с което ти "свалиха кожата?

181

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 190Източник на "спомените" или просто да ти вЕрваме?

180

Мдам

преди 4 години

В България има много комунистически прасенца които трябва да бъдат елиминирани.

179

Анонимен

преди 4 години

Доколкото си спомням около един милион са чужденците изтеглени от Ухан в началото на епидемията и оставени да заразяват света от същите тези правителства, които сега прехвърлят вината си върху Китай.

178

Просто статистика

преди 4 години

На американеца такъв му е манталитета - все друг трябва да му е виновен.А ние "света" не сме америка - това също да се има в предвид!И не знам да сме срещу световната фабрика, дето ако спре да работи, спекулантите- кожодери от запад ще ни свалят кожата със месото!

177

китайската вина

преди 4 години

Този път китайците я объркаха много. Криха в продължение на 50 дни че вирусът се прехвърля от човек на човек а заедно с тях в л**ната нагази и СЗО която съучастваше в това криене въпреки че месец преди 20 януари беше официално предупредена че вируса се предава от човек на човек. И така едва на 20 януари СЗО и Китай признаха че вируса се предава от човек на човек и на 31 януари СЗО обянви пандемия. Бяха изгубени 2 месеца благодарение на Китай и неговия човек в СЗО Тедрос, които бяха решаващи.

176

Анонимен

преди 4 години

Най-голямите зарази идват от САЩ. Испанският грип идва от САЩ, от една военна база в Канзас. Умират милиони. Сега този коронавирус създаден от САЩ и пуснат от САЩ в Ухан ще ни довърши.