286

Анонимен

преди 4 години

До да,да ама неЧий са тези думи, НЕ СА на доцент Мангъров:"29.02:Коронавирусът е най-обикновен грип!"Не позна. Мангъров в интервю публикувано на 08.03.2020 заяви ТОЧНО ТОВА."19.03:Маските е вредно да се носят от здрави хора!Не виждам никакъв смисъл."Мангъров заяви същото, минус това за здравите хора (т.е. отстранил е единственото нещо, което със сигурност дава достоверност на изказването спрямо това което в момента се знае)!Явно дори не знаете какво е говорил Мангъров във времето!!!!

285

До 297

преди 4 години

Чети си Библията и си трай. И без това за такива като теб само тя дава утеха. В постовете ти си проличаха всичките ти комплекси. Нямаш капацитет да спориш. Нито за нещо друго. Нвудачник.

284

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 300 Както и израелците, италиянците и испанците , да не говорим за източните народи ,вече са напълно затрити като нации и изкукали. Но ние сме някакви извънземни сигурно, с много, много крехка и ранима психика!!!

283

да,да ама не

преди 4 години

Чии с тези думи? Не са на доцент Мангъров29.02 Коронавирусът е най-обикновен грип!Недоумявам защо е тази паника!13.03 Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!19.03 Маските е вредно да се носят от здрави хора!Не виждам никакъв смисъл.30.03 Маските стават задължителни за всички!03.04 Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!?19.04 Ада се отлага за неопределено време!Преписано от един анонимен

282

Анонимен

преди 4 години

До ИванМангър - малка медна монета, преносно - без стойност, нищо.Мутафчия- тъкач на козя козина, преносно-чеши вълна.

281

Анонимен

преди 4 години

До 294Не търся изява за разлика от доцента. Просто го преценявам като го сравнявам с останалите му колеги и тяхното отношение към проблема. И виждам колко светлинни години е след тях. За съжаление съпоставката не е в негова полза.А ти с какъв капацитет разполагаш, че да му даваш оценки, не се разбра!

280

Mitaka

преди 4 години

Значи гърците, които до сега излизаха само със СМС и разрешение направо ще се затрият.

279

да,да ама не

преди 4 години

До ЖороПърви По-начало цялата тая история смърди!

278

Анонимен

преди 4 години

До 287А твоя капацитет какъв е, че да преценяваш кой е добър вирусолог, и кой не! Ти дори да прочетеш Винету нищо няма да разбереш от тази книга, зашото си самодоволен, промит от охолство мозък, както виждам. И за твое сведение няма нужда да съм капацитет, че да виждам и знам кой колко струва като вирусолог. В Библията пише"ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ". Или ти и тая книжка не си чел. Само си чувал за нея.

277

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 288"Прав е доцента, хлапаци прости!Този,който оспорва думите му не е зле ДА ПРОЧЕТЕ НЯКАКВА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ЛИТЕРАТУРА"Имам един въпрос: Професор Кантарджиев, на който няма да ми стигнат десет поста да му изборя научните звания, членства в световноизвестни научни организации, професионални постижени и специализации и брой изкарани кадри под негово ръководство, та, и той ли да седне да "прочете"?Питам, защото той е в тоя щаб, ако не се лъжа и май Мангъров на него противоречи

276

Иван

преди 4 години

Мангър - малка медна монета, преносно - без стойност, нищо. Тоя червен психар отговаря на фамилията си.

275

да,да ама не

преди 4 години

До Анонимен 285"Но като преценявам способностите му"Имаш ли квалификацията за това или търсиш място за изява?

274

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 288Пред кой се е доказал? И как се е доказал? Пред тебе ли! Дай ни пример

273

До 287

преди 4 години

Постът ти идеално описва Мангъров

272

Анонимен

преди 4 години

До МунчоНе му бери грижа на Мутафчийски. Във ВМА има нтензивно отделение в което да покаже дали е лекар, или не. Пък и ако му видиш биографията, човека достатъчно се е доказал през професионалния си живот.Доста човешки животи е спасил! А за доцента не разбрахме, спасил ли е барем един човешки живот или само книжки е писал! В същност посочете ми книжки написани от доцента, че ми стана интересно да ги прочета.

271

Анонимен

преди 4 години

До До 280/287Истинските вирусолози професори си казаха думата. Те вършат истинската работа. Мангъров е зрител, и неслучайно.

270

да,да ама не

преди 4 години

При толкова много коментатори има ли някой да е прочел закона за защита на населението от бедствия и аварии? Коронавируса си е бедствие отвсякъде! Прочетете го тоя закон и може да прецените това, което се случва по иначе!

269

Анонимен

преди 4 години

Прав е доцента, хлапаци прости!Този,който оспорва думите му не е зле да прочете някаква специализирана литература и да се въздържа от критика към Мангъров,който е доказан специалист-вирусолог.

268

До 280

преди 4 години

Когато нямаш капацитетА да критикуваш някого, достойно е да замълчиш. Не това се случва тук и всички назовани от мен ревнаха срещу човека, без аргументи. И сигурно ще те разочаровам, но прочитайки Винету не ставаш вирусолог. Хайде със здраве.

267

ЖороПърви

преди 4 години

До да,да ама неСъгласен! Всичко беше пародия- на пейка в парка не може да сядаш, но в автобуса-да. С куче може, с дете-не! Пуснаха някои да скитат из Европа безпрепятсвено- аз не мога да си отида до вилата, на 15 км от дома ми, но самолети със заминаващи и завръщащи се- ежедневие! Познат се прибра от страна от ЕС, влезе в България БЕЗ ПРОВЕРКА, прибра се в Плевен с влак, и като го потърсих на следващия ден- бил в Стара Загора да си търси работа.