16

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов имаплан за излизане от кризата - смята за няколко милиарда да купи бракувани подводници, кораби и бойни машини на пехотата. Така той със сигурност ще премине успешно през кризата.

15

Анонимен

преди 4 години

В БГ никоя публична личност не публикува биография. Максимум какво е учил и какво е работили неудобните периоди просто се премълчават или замитат с няколко общи фрази. А най-важното е какво представлява като личност.

14

Лесен план

преди 4 години

за излизане от кризата. Болнични да се плащат само до 20 дни в годината, през останалото време неплатен, егати и кекавите работници ако на всеки 3 месеца се разболяват. Махането на МОД за несъществени работни позиции и преминаването им само на процент: сервитьори, бармани, продавачи, чистачи, хотелски персонал. Отпадане на двойното заплащане по време на официални празници. Въвеждането на здравни застраховки, 150 лева на месец на член на възрастен, 75 за дете и 30 за пенсионер.

13

1

преди 4 години

Има капацитет за директор на ТКЗС. Ама за Министър..?

12

1

преди 4 години

Прочетете биографията на тази жена... как е възможно да е Министър!? Там не пише Кой и е баща, чичо, вуйчо, съпруг... и какви са те? Как се става Министър в България?

11

Анонимен

преди 4 години

Хляба няма да е по-скъп, само парите дето плащаме за него ще са повече.

10

Т.Шак

преди 4 години

Абе японците отмениха Олимпийските игри,но май това лято започватИГРИТЕ НА ГЛАДА

9

Анонимен

преди 4 години

От началото на Положението инфлацията е поне 15-20% по мои скромни наблюдения. И не е само при хранителните продукти. И не е само в левовите цени. Еврото също пропадна.

8

2050

преди 4 години

Ти по-скъп хляб няма да ядеш, ама ние май хем ше го ядем големия, хем гладни ще бъдем.

7

Анонимен

преди 4 години

Аз хляб не ям така, че оправяйте се.

6

The Ghost

преди 4 години

ГоУемо недоразумение е тази министърка...Всичко поскъпна другарко ... Промоционалната цена на Българските пресни картофи е 2.49 !!!!! Пипера е 5.99 ( сякаш е пълнен с кайма), и това ако не е поскъпване

5

Магията

преди 4 години

Нямам да ядете, ако ние решихме.

4

Анонимен

преди 4 години

благодаря министърке, а не трябваше ли да е по- евтин в сегашната ситуация?

3

Анонимен

преди 4 години

Според мен вече го ядем.

2

фдафд

преди 4 години

Преди като се вдигнеше горивото и веднага вдигаха цената на хляба, а сега като падна доста, пак за вдигане на цената говорят. Не че много ми пука де, хляб не ям. Все пак във времената на най-опасната зараза в историята на човечеството, човек трябва да се грижи за здравето си. Въпреки, че най-сигурният начин да се предпазиш не е да не ядеш хляб, а да го счупиш тоз телевизор.

1

аз

преди 4 години

А по-евтин? Бензина се срина брутално? Очакваме 30% намаляване на цената на хляба сега.