25

Fool

преди 4 години

До НЕКОЙХора като теб не могат да променят поради намаления си умствен капацитет, че има огромна разлика между този вирус и стандартните грипни щамове. Тук тежките случай са много повече и ако не се вземат мерки болниците ще се препълнят.Ама ей такива "гений" като вас са най-голямата заплаха за обществото.

24

НЕКОЙ

преди 4 години

Ежегодно от грипни щамове умират десетки хиляди хора по Света. От СПИН също. От други заболявания също. Никой не може да се ваксинира срещу смърт, нито да излезе жив от живота. Важното е, че не се получи сценарият на визионери като Гейтс и Зукърбърг, които впрегнаха цялата пропаганда, медии и социалните мрежи за постигане на едно гнусно дело.

23

Анонимен

преди 4 години

Нито щаба нито Борисов са абдикирали. Просто затвориха лафката за журналистически цирк от най лошо качество. Мерките продължават. Сърбите, като видяха прогнозите, затвориха страната за около 50 часа всякакво движение из страната си.В момента разхлабват, но при бум, ще затягат.Дългосрочната прогноза е живот в ситуация на контролирано разпространение. И това стана ясно още с първите топли дни преди Цветница Не се намери твърда самодисциплина в масата, да приключим всичко малко след Великден.

22

V

преди 4 години

Две години карантина не ви мърда ;) Да видим тогава ще има ли икономика и туризъм. На края ще останат само лески и лудогорец ;)

21

воевода ДР

преди 4 години

Швеция е в топ 10 най силно заразени страни в света и бързо "напредва". Починалите бяха 2653 до вчера което е 3 пъти повече от броя на починалите в останалите скандинавски страни заедно. Като капак шведската Риксбанк прогнозира спад на икономиката между 7-10% което е най-високият спад за скандинавска държава /Дания и Финландия прогнозират 6-6.5%/. Ако бяха въвели мерки сега 2000 шведи щяха да се радват на живота!

20

Анонимен

преди 4 години

Оставете Щаба и Борисов,каквото направиха- направиха.Браво,че се въведоха навреме мерки,но реалността вече е друга.Вируса си е сред нас и няма да изчезне през следващите 1,5-2 год.,т.е. трябва да го приемем и да живеем с него,а не да сприраме.Очевидно,че няма как КПП-тата да стоят още 2г.,заведенията да са затворени,а учениците да не ходят на училище 2 години.Та каква разлика има от 25 ученика в класна стая и 25 същите 25 ученика в кафенето отсреща,освен че ще пушат?

19

До 21

преди 4 години

Не всички пристигащи са заразени.Информационната кампания достигна и до тях и мерките и там се спазваха. Почти, но достатъчно в предвид някой техни специфики.Карантинираните се проверяваха, а нарушителите, част санкционирани. друга въпрос на късмет, че не са заразили околни.В всички огнища има тежки и/или смъртни случаи. И в Монтанско и Фалултето и Брацигово.Просто си си изградил някаква филмова представа и сега си "разочарован".

18

Нане

преди 4 години

Искам само един отговор?Защо шведските квартали не пламнаха в страшна пандемия?Много хора завърнали се от чужбина при тях, некарантирани, никви приложими противоедимични мерки при тях, и нъц... Няма камиончета, няма задръстени болници... Защо?!

17

Анонимен

преди 4 години

Ух, бедните пак си нямат работа ми конспирират...някой все им е виновен че не са ходили на училище

16

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Файда...няма и сега да са...спре вируса,нали Боко...остава;все...тая.

15

Анонимен

преди 4 години

Оглеждам се около себе си и констатирам, че няма вирус, излизам да го търся на улицата и пак го няма, тревожа се ...Решавам да питам един познат, но той ми казва, че не го е виждал, и той е питал негов познат и пак същото. Мисля ...Сетих се! Пускам телевизора и го намирам! Вече мога да заема удобна позиция.

14

11

преди 4 години

До препърсБезусловно вярно! Тогава ключовата дума беше ТЕРОР - заплаха, терористи, атака, а сега е КОРОНА - смърт, чували, непозната заплаха. Настъпиха *** на страха. Интересно какво ще ни сервират третия път?

13

Мнение

преди 4 години

Оставете КВ в света, гледайте България. Новозаразените от коронавирус КВ се крепят на ниво 50-60 броя на ден,но умрелите са по 1-2-3 човека дневно и то с тежки съпътстващи болести,които при един повей на вятъра ще пратят нещастниците в небитието. При средно 296 умиращи месечно направете сметка колко умират само от КВ, без други сериозни болести. НОЩ не дава информация колко умират от грип, без КВ.Дали тази пандемия ли да я наречем или епидемия в страната не беше пресилена? А Икономическ. криза?

12

глухар

преди 4 години

"100% си прав" само ако си бог. Ти бог ли си и как се зовеш?

11

Анонимен

преди 4 години

Трупайте имунитет през пролетта и лятото вместо да седите на диваните и да чакате да мине.

10

Вуте

преди 4 години

А бре, *** не ви ли писна Ви зомбирая бре...Ограничия Ви отвсякъде, а правителства, чиновници, даскалье, полицаи и *** взимат бонусчета за таз допълнителна работа на първа линия...А честито, и са крийте в мишите дупки... Да не забравите!

9

глухар

преди 4 години

Ииии кои права са ти потъпкани, м? Правото да заразиш другите ли? Нямаш проблеми, ама едно време заразните са ги стреляли по право.

8

Хахаххха

преди 4 години

Ако тва са сценариите защо ЕС дава 7.5 милярда за ваксини, баси смеха

7

ОСТАВКА

преди 4 години

Вируса спират ли го КПП-та, та са нацвъкани така?!

6

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно ще се забрави за вируса както стана с птичия и свинския грип.