34

Румен

преди 4 години

Тоя синдикалист нищо не разбира от съвремения частен земеделец. Над 20 години си движа земеделието. И най големия ми враг са червените роби на болшивизма. Те ме крадът не капиталистите от Запада.

33

Помнещ

преди 4 години

Скъпи д-р и другари! Честит празник на труда 1 май! През социализма работехте за държавата и себе си! А днес 30 г по късно,работите за Иван,Драган и Петкан " От кръга на така наречените " бизнесмени капиталисти"! Днес няма манифестации! Днес има пандемия и безработица! Честит ви 30 г капитализъм!

32

акъл

преди 4 години

Какъв капитализъм, тук фирмите седят на опашки за евро средства и програми. Къде е капитализма в това ? Поливината лапачи щяха да ви издухат от пазара ако бяхме в капитализъм.

31

Анонимен

преди 4 години

Тия синдикати ..са едно нищо,по добре да си дават оставките!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Синдикалист НЕалкохолик има ли?

29

Анонимен

преди 4 години

Синдикалистите - най-безполезните хора в България.

28

селска пръчка

преди 4 години

Тия ги помня като идваха във фирмата,и директно при шефа!В цеховете изобщо не влизаха!Шефа ги водеше на ресторант,после по една тънка пачка в джоба,и по живо по здраво!Така и не съм виждал от близо жив синдикалист!

27

Анонимен

преди 4 години

И тоя яко го хапе ракията!

26

Анонимен

преди 4 години

Ахахахаха. Този гнусен корумпиран тип тръгнал да дава съвети.

25

Заглавие

преди 4 години

"Скъпи капиталисти, не може да ядете пари, трябват ви хора!"Господинът предлага капиталистите да ядат хора? Приема се!

24

Анонимен

преди 4 години

ей сети се този човек каква му е работата, малко е позакъснял де

23

Анонимен

преди 4 години

Дайте балон на капиталистите. Друго не им трябва. Те ще си намерят сами работници от Африка и Азия. Всички капиталисти ще надуят балона едновременно, защото те копират като маймуни надуването на балона от колегите си.След спукването на балона пак ще започнат да се оплакват, че няма бизнес и че фалират.Държавата трябва да събира достатъчни данъци и осигуровки по време на надуването на балона от капиталистите, за да понесе последствията от спукването на балона от капиталистите.

22

Анонимен

преди 4 години

Оф , Митьо , Митьо , несменяем "лидер " на Подкрепа , както гурото ти ,дето те направи такъв от нев..з ра..ч..но инженерче...първо ни обясни този "феномен на демокрацията " пък после се заеми с "капиталистите"- такива в БГ няма , има к.ра..д..ли..ви ко..му..ни..сти , пребоядисани на от партията -майка на "бизнесмени"-видяхме ги сега при кризата :хотели ,ресторанти дюнерджийници , складове за от..в.ра тителна храна , игрални зали -икономика ,йок , добре че са парите на емигрантите

21

Тоя па

преди 4 години

Хора точно не им трябват, защото хората по принцип обичат да мислят и като започна да мислят стига до едни неприятни изводи. Това дето им трябва са ро.би. Такива с чипове в телата, на които им следят чувствата и мислите.

20

Гербавите некадърниц

преди 4 години

Градинка не са способни да затворят. Но за компенсация затвориха всичко що работеше. Съсипаха и малкото, което криво-ляво креташе работейки.

19

Опааа

преди 4 години

Манолче,точно обратното е.Държавата и твоите шефове,работодателите имат навика да прецакват работника,който уж синдикатите трябва да защитавате,А ние работниците сме изградили умения просто да оцеляваме въпреки гнета на държава,работодатели,синдикати.

18

Анонимен

преди 4 години

тоя се сетил да обяснява на *** че евросубсидиите не се дават за джипове аудита пригодени да газят хора и почивки всеки месец а за производство и заплати на персонала

17

Анонимен

преди 4 години

На капиталистите не им трябват хора, трябват им ***, за да могат да си правят каквото си искат необезпокоявани от никого.

16

Всички питат

преди 4 години

Защо синдикатите не поставят въпроса защо само частният бизнес и обикновените хора страдат? а хиляди чиновници и държавни служители търтей не се съкращават и не им се намаляват заплати и привилегии?!

15

Анонимен

преди 4 години

''Синдикалист: Скъпи капиталисти, не може да ядете пари, трябват ви хора!''Не съм опитвал хора.Човешкото става ли за ядене?Досега само животни ям,явно съм пропуснал деликатес!