41

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!"Телемедицина ? Това е като телефонния секс. Има го, но не е същото"Който оцелее! Никъде вече не се казва, че всеки един е ценен. Ценен е този, който може сам да се изхрани, да се лекува, да отгледа, възпита и обучи поколение.Останалите ще са помощен персонал, докато не се окажат донори на органи.

40

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Всъщност желанието на властимащите да ни разделят и да ни държат разединени не е от вчера.Тези, които помним социализма, знаем колко задружен и единен беше народа по онова време.После се опитаха да ни настроят един против друг всявайки недоверие от медиите между нас. Донякъде успяха.Но не съвсем.И сега използвайки коронавируса, вече окончателно искат да ни държат поотделно.Защото заедно сме сила !А, хигиената е въпрос на възможности. Висок стандарт - висока хигиена. Не зависи от вируса.

39

много вярно

преди 4 години

Ние сложихме маските и истината излезе наяве.

38

край на колектива!

преди 4 години

До Анонимендеколективизация му е майката! Няма вече колективен и партиен живот! Ураааааа!

37

Ко? Не!

преди 4 години

Нищо не ми е променил! Пия си ракийцата вечер, късам си доматки от двора ми.Тук-там по някоя кинта идва от ренти на земи. Тарикат съм - още преди две години си изкарах ТЕЛК, там побутвайки някоя кинта. Стигат за олио, плащане на ток и сол. Да му мислят тия които бяха свикнали на милионите. Изобщо не ми дреме. Ако ще да се затрива света.

36

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!"Обяснете ми как от дома ще работят сторители, хотелиери, ресторантьори, фризьори, шофьори ..."Тотално ненужни професии. Засега шофьорите оцеляват, но 5G ще елиминира и тях.Развлеченията ще са виртуални. Ново строителство няма да е нужно поради целевия хоризонт за отрицателен прираст на населението. "Хотелиер, ресторантьор, фризьор" - тези какви бяха? Аааа, сетих се - маргинали!

35

Мдаа

преди 4 години

Така следващата стъпка е да приемете Гейтс да ви чипира

34

нищо ново!

преди 4 години

Старата песен на нов глас......

33

Джендю

преди 4 години

Да, прави сте.... Напоследък никой не иска да ме лашка до забрава... Проклет вирус!!!

32

Анонимен

преди 4 години

По принуда и аз работя от 1,5 месеца от вкъщи. Работата ми е такава, че на практика нямам намаляване в производителността.Обаче! Тая изолация сам да бачкаш, само със слушалките почва да ме подлудява. Липсват социалните контакти. Накратко - не ми харесва.

31

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Тази мантра ни я повтарят ежедневно. Явно трябва да приемем, че животът ни е променен завинаги и да се съгласим с това. До края на живота си ще носим маски, ще минаваме през КПП-та, ще стоим на два метра разстояние един от друг ...Работа от дома ?Хубаво, ама реабно не повече от 25% от професиите могат да извършват работата си от дома.Обяснете ми как от дома ще работят сторители, хотелиери, ресторантьори, фризьори, шофьори ...Телемедицина ? Това е като телефонния секс. Има го, но не е същото

30

последен шанс!

преди 4 години

Белким и комунизма си отиде завинаги!!! Прилича ми на нова ПЕРЕСТРОЙКА!!!

29

Анонимен

преди 4 години

Повечето от нещата, за които говори холандецът, са неразбираеми за нас. Но при тях ускоряването на тези тенденции са факт. Тук също ще има промени. Електронното образование, например, вече масово се възхвалява и рекламира и тук (за съжаление). В някои държави тези промени може и да са за добро, но при нас едва ли - още не сме дорасли, и ще стане една криворазбрана цивилизация отвсякъде.

28

Анонимен

преди 4 години

Е,чак пък завинаги... След няколко месеца ще му измислят ваксина всички ще се ваксинираме и всичко си е постарому.Добре,че не е някоя истински страшна болест.Малко преиграват според мен ама айде щом са рекли.Носиме си мадките ,ръкавиците мием си ръцете по 30-40 пъти на ден ,поливаме се с дезинфектанти стоим на 2 метра изобщо филмът е голям..

27

Анонимен

преди 4 години

Да ама не

26

КО ? не

преди 4 години

бла бла само некой професии може да се практикуват от вкъщи ,как доктор ще те лекува от растояние да не е бог а хигиената...които си е *** ще си остане просто нема да го виждат другите ...

25

Когато видя

преди 4 години

футболист с електрожен и маска за заварки на обект или на трактор в полето, пък силиконката, която ***, да копа с мотика картофите, тогава ще повярвам в промяната. Дотогава е ясно- банкстери и дрогирани дилъри ще продължат да лъжат стадото с всякакви схеми, пък стадото ще гледа сайтчета със заглавия от типа : футболно гадже се разсъблече на стотен път. И ще олабва напрежението, създадено от банкстерите.

24

Анонимен

преди 4 години

До тоя паима психиатрично обяснение, а не биологично.

23

ммм ..!

преди 4 години

На тази тъжна дата преди доста години на път към Никопол за манифестацията баща натоварен с камион в които са били всичките негови деца, неговите племенници, камина се обръща и ... тръгва към дерето ...... това бяха млади, невинни дечица, които искаха да живеят, да учат, да създават семейства ...Колко е кратък живота ...

22

тоя па

преди 4 години

по-добра хигиена - аз се къпя да не мириша на другите, сега като съм си вкъщи си обичам собствената миризма, а не тази ***! даже като съм легнал си мириша мишниците - действа ми релаксиращо и съм сигурен има биологично обяснение!!